Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sprawa jest w toku... W tej chwili jadą po nią osoby ze słupskiego TOZ-u. Suka jest w typie owczarka, ok. 4 lata, bardzo zabiedzona.
Z interwencji jedzie do weterynarza, ale później będzie potrzebny tymczas.
NIE MOŻE TRAFIĆ DO SCHRONU W SŁUPSKU!

cdn...

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia jest już w trakcie operacji...

Została zabrana z miejscowości oddalonej o ok. 30 km od Słupska. Była uwiązana na kablu do czegoś, co nawet budy nie przypominało. Została odebrana przez TOZ właścicielom (podpisali zrzeczenie), w asyście Straży Miejskiej.
:shake: Niestety sunia miała wrośniętą kolczatkę. W ranę szerokości 2 cm wdało się zakażenie (jest gangrena). Stąd ta operacja. Dodatkowo jest potwornie zapchlona...:shake:
W lecznicy może zostać max. 2 dni- brakuje im już miejsc, z powodu wielu interwencji...

Potrzebujemy pilne domku, tymczasu lub stałego dla suni. Koszty leczenia zostaną pokryte przez TOZ.

Posted

Ja bym nie mógł jeździć na interwencje, bo Wy dziewczyny miałybyście dodatkową robotę z wyciąganiem mnie z aresztu. PRAŁBYM PO PYSKACH I PATRZYŁ, CZY RÓWNO PUCHNIE.
Podpisali się zrzeczenia - mam nadzieję, że Straż nie uznała tego za niską szkodliwość społeczną.
Menrzuś

Posted

Sunia juz ma usunieta kolczatke i kabel.
Rana wyczyszczona na szczescie nie wdala sie gangrena ale zaropiale to wszystko bylo
oj jaki byl smrod a ona jak pojechalam to stanela na 2 lapki i prosila zeby ja stamtad zabrac
Pilny dom tychczasowy nie moze trafic do schronu tam znow sie wda zakazenie ...
Suczka ma 3-4 lata jest sliczna w typie on czarna podpalana
fotki pozniej musze odsapnac,a juz myslalam ze jak boksia zakonczyla rok szczesliwie to odpoczne ,a tu niestety

Posted

Jezuuuuu co to za ludzie :angryy: to nie lepiej oddac psa do schroniska ,niz doprowadzic do takiego stanu ?Skopiuje ten watek na owczarki,sunia jest piekna ,na pewno znajdzie domek.