giselle4 Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Mysza2 napisał(a):Graziu :) podziwiam Cię :loveu::loveu::loveu::loveu: Myszko a co mi zostało gonic i gonic ale dziekuje chyab nigdy nie zobie takiego bazarku jak Ty ale się uczę Quote
giselle4 Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 elzunia napisał(a):Jaki on słodki masakra jak można sie takiego pysia pozbyć? jest chory i to bardzo jego przepuklina sie powieksza i powieksza nie operowalna wiec zyje spokojnie poki moze....i niech tak zostanie do konca Quote
Gosiapk Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Nie można go zoperować? Zbyt jest słaby? Quote
giselle4 Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Gosiapk napisał(a):Nie można go zoperować? Zbyt jest słaby? chore serce ,staruszek przepuklina jest przy samym odbycie. wiec niech zyje bo moze po uspieniu juz sie nie obudzic:( Quote
Mysza2 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 giselle4 napisał(a):jest chory i to bardzo jego przepuklina sie powieksza i powieksza nie operowalna wiec zyje spokojnie poki moze....i niech tak zostanie do konca Oby jak najdłużej i bez bólu Graziu, Nie mógł trafić lepiej na te swoje stare latka. Już by go nie było gdyby nie Ty. Quote
Gosiapk Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Jeśli mu nie przeszkadza za bardzo i nie zagraża życiu, to niech sobie tam będzie ta przepuklina. Zdrówka Tuptek życzę. Quote
giselle4 Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Mysza2 napisał(a):Oby jak najdłużej i bez bólu Graziu, Nie mógł trafić lepiej na te swoje stare latka. Już by go nie było gdyby nie Ty. eeee tam jak troche jemu dokucza to lezy na fotelu i troche nawet powarkuje ale jak za pare minut wiedze latajacego za suczkami ...to mam inne myslenie Quote
giselle4 Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Gosiapk napisał(a):Jeśli mu nie przeszkadza za bardzo i nie zagraża życiu, to niech sobie tam będzie ta przepuklina. Zdrówka Tuptek życzę. my dziekujemy Quote
iwstar58 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 giselle4 napisał(a):eeee tam jak troche jemu dokucza to lezy na fotelu i troche nawet powarkuje ale jak za pare minut wiedze latajacego za suczkami ...to mam inne myslenie heh, czasem psiaki potrafią nam zagrać na nosie, to fakt. Poprzednia sunia miała wrażliwe miejsca między palcami, zwłaszcza po deszczu jakiś kamyk, to już był problem, bo jeszcze do tego uparcie lizała to miejsce. W domu utykała, skakała na trzech łapach... ale jak łapsko zabezpieczyłam, wystarczyło wyjście z domu. Zero dolegliwości, nagle ozdrowiała...małpa jedna :evil_lol: Quote
giselle4 Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Tuptus jak czuje ze cos jest nie tak i moze miec atak...to kladzie sie na fotelu ja jego nakrywam i tak lezy gadam do niego glaszcze biedaka ale jak boli to warczy na mnie ...rozumiem jego dzisiaj biegałem za Kitka a pozniej spac ale chcę zyc ciotki Quote
WARANSKA Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Wiec zyj nam Tuptusiu kochany,ty nasze sloneczko,bo bardzo sie o Ciebie martwimy. Quote
Mysza2 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Starunio, ale dbają o niego ciotki kochane, ile tych bied w schronach, a i w pożal się Boże domach, nad którymi nikt się nie pochyli. Quote
giselle4 Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 Gosiapk napisał(a):Starunio z niego, widać po pysiu wet okreslił po 2 zębach i kondycji na 12-17lat mial przetoke pod oczkiem,chore serce,przepukline.... Quote
fiorsteinbock Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 iwstar58 napisał(a):heh, czasem psiaki potrafią nam zagrać na nosie, to fakt. Poprzednia sunia miała wrażliwe miejsca między palcami, zwłaszcza po deszczu jakiś kamyk, to już był problem, bo jeszcze do tego uparcie lizała to miejsce. W domu utykała, skakała na trzech łapach... ale jak łapsko zabezpieczyłam, wystarczyło wyjście z domu. Zero dolegliwości, nagle ozdrowiała...małpa jedna :evil_lol: Jakbym czytała o mojej Nuce... Ile razy wracała ze spaceru utykając, przestępując z nogi na nogę aż wywołała we mnie litość i 18kg wnosiłam na rękach... a w domu tylko wyczuła, że ma jedzonko w misce to sruuu - pędem na obiad a po bolącej łapce zostało wspomnienie i ból w moich(!) plecach :) Okazuję się, ze psy opanowały technikę manipulacji :) Quote
fiorsteinbock Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Mysza2 napisał(a):Starunio, ale dbają o niego ciotki kochane, ile tych bied w schronach, a i w pożal się Boże domach, nad którymi nikt się nie pochyli. Starunio ale widać, ze mu dobrze a to najważniejsze :) Quote
giselle4 Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Jakbym czytała o mojej Nuce... Ile razy wracała ze spaceru utykając, przestępując z nogi na nogę aż wywołała we mnie litość i 18kg wnosiłam na rękach... a w domu tylko wyczuła, że ma jedzonko w misce to sruuu - pędem na obiad a po bolącej łapce zostało wspomnienie i ból w moich(!) plecach :) Okazuję się, ze psy opanowały technikę manipulacji :) oj,chyba tez to znam:) Quote
iwstar58 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Jakbym czytała o mojej Nuce... Ile razy wracała ze spaceru utykając, przestępując z nogi na nogę aż wywołała we mnie litość i 18kg wnosiłam na rękach... a w domu tylko wyczuła, że ma jedzonko w misce to sruuu - pędem na obiad a po bolącej łapce zostało wspomnienie i ból w moich(!) plecach :) Okazuję się, ze psy opanowały technikę manipulacji :) Tylko obrały odwrotną taktykę, moja kuśtykała w domu niczym przetrącony pies. Na spacerze zapominała kuleć.:diabloti: Trzymaj się Tuptek i nie choruj Quote
giselle4 Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Tuptus bardzo dziekuje swojemu koledze Mariankowi za pamiec i dar w wysokosci-150zl oraz dziekuje cioci Pauli ze pomyslała o nim http://www.dogomania.pl/forum/threads/226652-Połamany-12-letni-Maniek-już-w-hoteliku-u-michelle04-)?p=20053174&posted=1#post20053174 Quote
Mysza2 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 giselle4 napisał(a):Tuptus bardzo dziekuje swojemu koledze Mariankowi za pamiec i dar w wysokosci-150zl oraz dziekuje cioci Pauli ze pomyslała o nim http://www.dogomania.pl/forum/threads/226652-Połamany-12-letni-Maniek-już-w-hoteliku-u-michelle04-)?p=20053174&posted=1#post20053174 a my się bardzo cieszymy że Maniek ma super domek:) Quote
paula_t Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Zapraszamy z Gosiapk na bazarek dla Tuptusia i Lucynki: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236727-Bazarek-na-Lucynk%C4%99-i-Tuptusia-do-9-12-ZAPRASZAMY%21%21%21-%29?p=20073620#post20073620[/url] :) Quote
Gosiapk Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='paula_t']Zapraszamy z Gosiapk na bazarek dla Tuptusia i Lucynki: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236727-Bazarek-na-Lucynkę-i-Tuptusia-do-9-12-ZAPRASZAMY!!!-)?p=20073620#post20073620[/URL] :)[/QUOTE] [IMG]http://siimsy3.blox.pl/resource/wa4812_2PozdrawiamiZapraszamNap8481.gif[/IMG] Quote
Recommended Posts