Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziekuje za zaproszenie, postaram sie pamietac o magmie, ale jak sie uporam z kanisem to mam na tapecie spajkiego; on juz od roku w hotelu, a nie jest psem trudnym, wrecz przeciwnie - cudowny i przyjacielski...

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magma nadal nie chce wychodzić z budy gdy w boksie jest człowiek, od dziś postaram się intensywniej z nią pracować - dopóki nie uzbieramy stałych deklaracji by mogła jechać do hotelu...

Posted

W weekend porozsyłam jej wątek, trzeba przypomnieć ludziom o Magmie.
Sunia absolutnie nie wygląda mi na "dzikuska". Jednak bez naszej pomocy jej domem zawsze będzie schronisko.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Gosia85']Czy w Koninie albo w Poznaniu są gazety, które bezpłatnie są rozdawane przechodzącym?[/QUOTE]

Mamy bezpłatny Kurier Koniński, który można za darmo otrzymać choćby w sklepie...

Coś wszystko stanęło w miejscu, ale pracujemy Magma bierzę parówki z ręki i co najważniejsze dla mnie nie jest przy tym tak zestresowana..

Posted

[quote name='MariBar']Magma do gory!
ile taki dom tymczasowy kosztuje na miesiac?

pozdrawiam M + Golfik/Dropsik[/QUOTE]

W granicach 300 do 400 zł dla takiego psiaka, zależy też gdzie i co wliczone w cenę, bo różnie jest.

• 1 month later...
Posted

Mała ma nie aktualne wydarzenie na FB, nie wiem czy da się je teraz przedłużyć.
Ogłaszam Magmę po znajomych :) Wysłałam właśnie kilka wiadomości do osób które zawsze miały znajdki, a obecnie żadnego zwierza nie posiadają.
Ogłoszenia ma aktualne?

• 3 weeks later...
Posted

Ja bardzo bym prosiła te osoby co się deklarowały o potwierdzenie, że to aktualne i będziemy ruszać dalej! Bo wszystko stanęło w miejscu. Kwota w pierwszym poście to jej stan konta na dzień dzisiejszy..

• 1 month later...
  • 2 months later...