Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety ŚWIAT, Twoja deklaracja i wpłata jest na razie jedyna. Mam nadzieję, że jak powysyłamy jeszcze zaproszenia to uda się Magmę wyciągnąć ze schronu do dobrego dt

Posted

[quote name='Krejzo']No to ja zaczynam myśleć co i jak...[/QUOTE]

Magma była tak rozsyłana... szkoda, że tak mało dobrych dusz tu weszło, może trzeba zrobić to ponownie...
Wydarzenie na facebook ma.

Posted

[quote name='Karolcia_ko5']Magma była tak rozsyłana... szkoda, że tak mało dobrych dusz tu weszło, może trzeba zrobić to ponownie...
Wydarzenie na facebook ma.[/QUOTE]
Skoro to nie przyniosło rezultatu to trzeba spróbować czegoś innego. Nie wiem tylko o jaką kwotę miesięcznie walczyć...

Posted

[quote name='MariBar']O jaka zadeklarowana kwote na miesiac tu chodzi?

m[/QUOTE]

Chcę by Magma trafiła do DT. Co miesiąc trzeba taki DT opłacać jakąs kwotą więc ważne są deklaracje np kwota 5, 10, 15 bądź 100 zł w zależności jak kto może którą co miesiąc przeznacza na Magmę. Każdy deklaruje coś od siebie do czasu aż w sumie nie uzyska się ceny miesięcznego pobytu psa w DT.

Posted

[quote name='MariBar']Jaki jest wlasciwie plan dla Magmy?
DT? A co w nim trening?
W jaki sposob mozna jej pomoc aby zaufala ludziom?
M[/QUOTE]

Plan dla Magmy ?
Musi trafić do DT (domowego) przy człowieku, gdzie będzie miała szanse otworzyć się i zaufać. Trening ? To nie możliwe dopóki nie zaufa człowiekowi. Ważne by odbudować w niej to co dobre, by sama podchodziła do czlowieka. Pomoc dla Magmy to resocjalizacja, ale w DT, w schronisku nie ma takiej szansy.

Posted

Karolka, ja moge zadekarowac 100 norweskich koron ( ca. 58 zl) co miesiac dla Magmy. Te zlotowki beda "wedlug kursu". Mam nadzieje ze Magma trafi do dobrego DT i ze mozna bedzie jej rozwoj "sledzic".

m

Posted

[quote name='MariBar']Karolka, ja moge zadekarowac 100 norweskich koron ( ca. 58 zl) co miesiac dla Magmy. Te zlotowki beda "wedlug kursu". Mam nadzieje ze Magma trafi do dobrego DT i ze mozna bedzie jej rozwoj "sledzic".

m[/QUOTE]

To wspaniale. W takim razie dopiszę na pierwszej ;)...
Dziękujemy. Wpiszę około 58 zł.

Posted

Wyciągniemy, wyciągniemy, ale bez wszystkich deklaracji na pewno nie pojedzie. :shake: Jeszcze długów by nam brakowało do tego...
A deklaracje są na dzień dzisiejszy fatalne, więc bardzo proszę o rozsyłanie i powiadamianie znajomych. Kto pomoże w wysyłaniu zaproszeń?