Karolcia_ko5 Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 [quote name='ŚWIAT']Podnoszę wątek, co u sunieczki nowego?[/QUOTE] Niestety bez żadnych zmian, nie ma deklaracji............. Quote
Ag_konin Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Niestety ŚWIAT, Twoja deklaracja i wpłata jest na razie jedyna. Mam nadzieję, że jak powysyłamy jeszcze zaproszenia to uda się Magmę wyciągnąć ze schronu do dobrego dt Quote
Krejzo Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Jak Krawczyk już pojechał do Bogatyni to możemy spróbować powalczyć o Magmę. PZDR Quote
Karolcia_ko5 Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 [quote name='Krejzo']No to ja zaczynam myśleć co i jak...[/QUOTE] Magma była tak rozsyłana... szkoda, że tak mało dobrych dusz tu weszło, może trzeba zrobić to ponownie... Wydarzenie na facebook ma. Quote
Krejzo Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='Karolcia_ko5']Magma była tak rozsyłana... szkoda, że tak mało dobrych dusz tu weszło, może trzeba zrobić to ponownie... Wydarzenie na facebook ma.[/QUOTE] Skoro to nie przyniosło rezultatu to trzeba spróbować czegoś innego. Nie wiem tylko o jaką kwotę miesięcznie walczyć... Quote
MariBar Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 O jaka zadeklarowana kwote na miesiac tu chodzi? m Quote
Karolcia_ko5 Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 [quote name='MariBar']O jaka zadeklarowana kwote na miesiac tu chodzi? m[/QUOTE] Chcę by Magma trafiła do DT. Co miesiąc trzeba taki DT opłacać jakąs kwotą więc ważne są deklaracje np kwota 5, 10, 15 bądź 100 zł w zależności jak kto może którą co miesiąc przeznacza na Magmę. Każdy deklaruje coś od siebie do czasu aż w sumie nie uzyska się ceny miesięcznego pobytu psa w DT. Quote
Karolcia_ko5 Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 W górę podnoszę psinke.. Kto pomoże biednej Magmie? Quote
MariBar Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Jaki jest wlasciwie plan dla Magmy? DT? A co w nim trening? W jaki sposob mozna jej pomoc aby zaufala ludziom? M Quote
Karolcia_ko5 Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 [quote name='MariBar']Jaki jest wlasciwie plan dla Magmy? DT? A co w nim trening? W jaki sposob mozna jej pomoc aby zaufala ludziom? M[/QUOTE] Plan dla Magmy ? Musi trafić do DT (domowego) przy człowieku, gdzie będzie miała szanse otworzyć się i zaufać. Trening ? To nie możliwe dopóki nie zaufa człowiekowi. Ważne by odbudować w niej to co dobre, by sama podchodziła do czlowieka. Pomoc dla Magmy to resocjalizacja, ale w DT, w schronisku nie ma takiej szansy. Quote
MariBar Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Karolka, ja moge zadekarowac 100 norweskich koron ( ca. 58 zl) co miesiac dla Magmy. Te zlotowki beda "wedlug kursu". Mam nadzieje ze Magma trafi do dobrego DT i ze mozna bedzie jej rozwoj "sledzic". m Quote
Karolcia_ko5 Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='MariBar']Karolka, ja moge zadekarowac 100 norweskich koron ( ca. 58 zl) co miesiac dla Magmy. Te zlotowki beda "wedlug kursu". Mam nadzieje ze Magma trafi do dobrego DT i ze mozna bedzie jej rozwoj "sledzic". m[/QUOTE] To wspaniale. W takim razie dopiszę na pierwszej ;)... Dziękujemy. Wpiszę około 58 zł. Quote
Krejzo Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Zaglądam do czarnulki. Czy jest szansa na jakieś rzeczy na bazarek dla Magmy. Ja kilka rzeczy znajdę... Quote
Karolcia_ko5 Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 Jestem u Magmy i przypominam o psince, pokazuj się, musimy uzbierać deklaracje i Twoje życie się odmieni.........! Quote
ŚWIAT Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Podrzucam wątek, sunia zapadła mi w serce. Quote
Karolcia_ko5 Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 W górę sunia, wyciągniemy Cię..... Quote
Ag_konin Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Wyciągniemy, wyciągniemy, ale bez wszystkich deklaracji na pewno nie pojedzie. :shake: Jeszcze długów by nam brakowało do tego... A deklaracje są na dzień dzisiejszy fatalne, więc bardzo proszę o rozsyłanie i powiadamianie znajomych. Kto pomoże w wysyłaniu zaproszeń? Quote
chita Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 dostalam pw, przykro mi, stalej dac nie moge:( ale gdyby jakis jednorazowy grosz wam sie przydal to cos wyskrobie Quote
Ag_konin Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Dziękuję cioteczki. Chita - szczerze? Zawsze się przyda chociażby na transport Quote
Recommended Posts