NataZG Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Deklaruje 100 zl jak dostane namiary na konto;) Quote
RUDA ZUZIA Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 [quote name='NataZG']Deklaruje 100 zl jak dostane namiary na konto;)[/QUOTE] :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje:Lecę do Ciebie z kontem:multi::multi: Dziękujemy w imieniu Lakusia:Cool!::Cool!::Cool!: Quote
RUDA ZUZIA Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Konto poleciało, tylko bez tego SWIFTU na razie bo Ania ma się dowiedzieć w poniedziałek w banku.Daj znać czy doszło:lol: Dziękujemy:multi::multi::multi: Quote
NataZG Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Doszlo, ale musze miec ten swift i iban jeszcze i od razu wysylam:-) niech malenstwo czeka jak najkrocej! Quote
RUDA ZUZIA Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 :lol:Będzie w poniedziałek:lol: :laugh2_2: A ja gratuluję adopcji pięknej Juleńki:bigcool: Quote
NataZG Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Dziekuje!:loveu: Odliczam dni, jeszcze trzy tygodnie zanim moge ja odebrac:-( Quote
mzetka37 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Mój mail to:[email protected] ,proszę o wysłanie numeru konta to podeślę coś malutkowi. Quote
NataZG Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 [quote name='mzetka37']Mój mail to:[email protected] ,proszę o wysłanie numeru konta to podeślę coś malutkowi.[/QUOTE] :multi::multi::multi: maluszek bedzie mial pelna kwote za chwilke:loveu: Quote
andegawenka Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 [quote name='mzetka37']Mój mail to:[email protected] ,proszę o wysłanie numeru konta to podeślę coś malutkowi.[/QUOTE] [IMG]http://www.picturesanimations.com/t/thank_you/Bedanktasa.gif[/IMG] Quote
feliksik Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 mój piesio wywinął się od operacji na Perthesa, ale istnieje możliwość, że kiedyś pojawi sięta konieczność. Oby tej kruszynce się udało z operacją Quote
andegawenka Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 [quote name='NataZG']Deklaruje 100 zl jak dostane namiary na konto;)[/QUOTE] :-o[IMG]http://www.picturesanimations.com/d/dancing/l107.gif[/IMG]:sweetCyb::iloveyou: Quote
RUDA ZUZIA Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 [quote name='NataZG']Dziekuje!:loveu: Odliczam dni, jeszcze trzy tygodnie zanim moge ja odebrac:-([/QUOTE] Widziałam na wątku:loveu: Nie zdążyłam się odezwać bo jeszcze rodzina ma swoje prawa:lol: Ale Julcia jest prześliczna i mam nadzieję ,że będzie u Ciebie :loveu:wyczekana i szczęśliwa:lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 [quote name='mzetka37']Mój mail to:[email protected] ,proszę o wysłanie numeru konta to podeślę coś malutkowi.[/QUOTE] Przepraszam,że dopiero teraz ale miałam do pogadania przez telefon:iloveyou: Już lecę z kontem i jeszcze raz przepraszam za poślizg:lol: Bardzo,bardzo mocno dziękujemy w imieniu Lakusia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 [quote name='feliksik']mój piesio wywinął się od operacji na Perthesa, ale istnieje możliwość, że kiedyś pojawi sięta konieczność. Oby tej kruszynce się udało z operacją[/QUOTE] Mam nadzieję ,że Wam się uda.Oby nie trzeba było operować. Dziękujemy za słowa otuchy:loveu::loveu::loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 [quote name='andegawenka'][IMG]http://www.picturesanimations.com/t/thank_you/Bedanktasa.gif[/IMG][/QUOTE] andegawenko jesteś the best Quote
andegawenka Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 [quote name='RUDA ZUZIA']andegawenko jesteś the best[/QUOTE] to nie ja to gify ile juz niunio ma uzbierane Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Pokaż się Lakusiu... jesteśmy coraz bliżej...:D Quote
wawer Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 To ja podrzucę - śliczności ta psinka :). Szkoda, że tym razem naprawdę nie mogę pomóc :(. Muszę własnego leczyć :(. Quote
ania z poznania Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 [B]Andegawenko,[/B] nie znasz kogoś w Twojej okolicy kto wziąłby na DT albo na PDT malutką sunię, taką do pół łydki, dogadującą się świetnie z psami i kotami? Sprawa bardzo pilna!!!!! Quote
Jagna78 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 W imieniu Lakusia serdecznie dziękuję......wszystkim bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo dziękujemy Quote
andegawenka Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 [quote name='ania z poznania'][B]Andegawenko,[/B] nie znasz kogoś w Twojej okolicy kto wziąłby na DT albo na PDT malutką sunię, taką do pół łydki, dogadującą się świetnie z psami i kotami? Sprawa bardzo pilna!!!!![/QUOTE] Niestety....agitację przeprowadzam cały czasy...czasami obiecuję gruszki na wierzbie byle ktoś wziął.....moje pokolenie już zapchane psami, kotami albo zostali w pojedynkę i nie mogą się zaopiekować.... Ludzie chyba mnie już unikają,;)ale jeśli mnie masz na myśli to nie mogę też niestety... czasami muszę naglę wyjechać...... Quote
RUDA ZUZIA Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 I ja witam się u Lakusia:lol: Quote
andegawenka Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 [quote name='RUDA ZUZIA']I ja witam się u Lakusia:lol:[/QUOTE] Powinnaś się włączyć w takie agitacje...wydaje mi się ze masz uzbierane prawie 400 zł:smile: Quote
RUDA ZUZIA Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Tak,wygląda na to,że jest już 400 zł:multi::multi::multi: Aniu a zrobisz dzisiaj ten bazarek? Quote
Jagna78 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 jak tak idzie szybko to chyba w poniedziałek będę ustalać datę zabiegu :) Quote
Recommended Posts