Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 607
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='NataZG']Deklaruje 100 zl jak dostane namiary na konto;)[/QUOTE]

:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje:Lecę do Ciebie z kontem:multi::multi:
Dziękujemy w imieniu Lakusia:Cool!::Cool!::Cool!:

Posted

[quote name='NataZG']Dziekuje!:loveu: Odliczam dni, jeszcze trzy tygodnie zanim moge ja odebrac:-([/QUOTE]

Widziałam na wątku:loveu:
Nie zdążyłam się odezwać bo jeszcze rodzina ma swoje prawa:lol:
Ale Julcia jest prześliczna i mam nadzieję ,że będzie u Ciebie :loveu:wyczekana i szczęśliwa:lol:

Posted

[quote name='mzetka37']Mój mail to:[email protected] ,proszę o wysłanie numeru konta to podeślę coś malutkowi.[/QUOTE]
Przepraszam,że dopiero teraz ale miałam do pogadania przez telefon:iloveyou:
Już lecę z kontem i jeszcze raz przepraszam za poślizg:lol:
Bardzo,bardzo mocno dziękujemy w imieniu Lakusia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='feliksik']mój piesio wywinął się od operacji na Perthesa, ale istnieje możliwość, że kiedyś pojawi sięta konieczność. Oby tej kruszynce się udało z operacją[/QUOTE]
Mam nadzieję ,że Wam się uda.Oby nie trzeba było operować.
Dziękujemy za słowa otuchy:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='ania z poznania'][B]Andegawenko,[/B] nie znasz kogoś w Twojej okolicy kto wziąłby na DT albo na PDT malutką sunię, taką do pół łydki, dogadującą się świetnie z psami i kotami? Sprawa bardzo pilna!!!!![/QUOTE]

Niestety....agitację przeprowadzam cały czasy...czasami obiecuję gruszki na wierzbie byle ktoś wziął.....moje pokolenie już zapchane psami, kotami albo zostali w pojedynkę i nie mogą się zaopiekować....

Ludzie chyba mnie już unikają,;)ale jeśli mnie masz na myśli to nie mogę też niestety...

czasami muszę naglę wyjechać......