Figanna Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 bmj napisał(a):ŻWIREK MA JUŻ DOM! ODNALAZŁ SIĘ WŁAŚCICIEL! Zupełnym przypadkiem ludzi, którzy udzielili schronienia Żwirkowi, odwiedził mężczyzna, który znał właściciela tego pieska. Rozpoznał go od razu i powiadomił swojego kolegę. Właścicielem Żwirka okazał się być myśliwy, który zgubił go w lesie, w okolicach Górnicy (wioska w okolicy). Szukali psa od 3 tygodni!Ponoć byli nawet w schronisku. Żwirek bardzo się ucieszył na widok pana. Także - została tylko Mika... sharka - Żwirek wrócił do domu Quote
bianka0 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 rasowa2410 napisał(a):PODNOSZĘ! Hop Hop! Nie trzeba, pieski są już w swoich domach :evil_lol: Quote
danka1234 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Tylko tytuł tzreba zmienić na optymistyczny. Quote
bmj Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Jak poinformowała mnie pani Grażyna, na Mikę mówią teraz - Misia. Panna już zaprowadziła swoje porządki, spi w pokoju, gdzie stoi komputer, a leżakuje w innym, jest chętna do czestego wychodzenia na spacery,przynajmniej 5 razy dziennie, bardzo lubi jeździć samochodem a, gdy mąż pani Grażyny odwoził gościa, a one nie pojechały, to chciała biec za samochodem. Kurczak z ryżem nie smakuje Misi za bardzo, ale z braku innego jedzonka je to, warczy na wszystkie klatkowe psy a one zdziwione nową lokatorką na to pozwalają. Państwo kupili Misi plasterki witaminowe i kostki na ząbki - spróbowała plasterki i bardzo jej smakowały. Jest bardzo przyjazna osobą, które nowi właściciele wpuszczają do mieszkania i często merda ogonkiem. Swoją panią musi mieć cały czas na oku, inaczej zeskakuje z wersalki i jej szuka. Quote
rasowa2410 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='bianka0']Nie trzeba, pieski są już w swoich domach :evil_lol:[/QUOTE] Nie wiedziałam, że WSZYSTKIE... :oops::oops::oops: Tytuł nadal myli ;) Quote
malagos Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='rasowa2410']Nie wiedziałam, że WSZYSTKIE... :oops::oops::oops: Tytuł nadal myli ;)[/QUOTE] Hej, prosimy o zmianę tytułu! Quote
rasowa2410 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Na marginesie: Chcecie pomóc naszym, Bydgoskim psiakom ze schroniska? Kliknij i nakarm wybranego psa. Za darmo!!! http://tablica.pl/oferty/?search%5Bc...page%5D=2#page Za każde kliknięcie z Waszej strony DZIĘKUJĘ!!! Quote
bmj Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Jak widać - tytuł już zmieniony...nie wiem tylko, komu dziękować;) Quote
danka1234 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 bmj napisał(a):Jak widać - tytuł już zmieniony...nie wiem tylko, komu dziękować;) skoro nie Ty go zmieniałaś to tylko moderator ma takie możliwości ale raczej na czyjąś prośbę Quote
danka1234 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Pozdrowienia od Mikusi z nowego domu. Quote
Recommended Posts