Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sharka']i na gumtree zrobiłam (moje pierwsze ogłoszenia - no duma mnie rozpiera ;) ), ale wyróżnię po wypłacie :cool3:[/QUOTE]

Ja mogę dać na wyróżnienie. Na miesiąc to chyba 20 zł jest ? Czy jakoś tak ?

Posted

[quote name='tobciu']Ja mogę dać na wyróżnienie. Na miesiąc to chyba 20 zł jest ? Czy jakoś tak ?[/QUOTE]
na tablicy na miesiąc ale na gumtree 20 zł starcza na tydzień :/

Posted

[quote name='sharka']miesiąc na gumtree to aż 55 zł :/ w ogłoszeniach mam małe doświadczenie, ale chyba tablica.pl jest najpopularniejsza :)[/QUOTE]

ode mnie 20 dychy na wyróżnienie zatem na tablicy. mogę wysłać Tobie na konto.

Posted

[quote name='tobciu']ode mnie 20 dychy na wyróżnienie zatem na tablicy. mogę wysłać Tobie na konto.[/QUOTE]
cioteczko to dasz na wyróżnienie następnego :D to które jest teraz skończy się 10 października, to napiszę wtedy do Ciebie :) dziękuję :]

Posted

[quote name='sharka']cioteczko to dasz na wyróżnienie następnego :D to które jest teraz skończy się 10 października, to napiszę wtedy do Ciebie :) dziękuję :][/QUOTE]

Oki, :) daj znać.

Posted (edited)

Piękny, łagodny i przekochany! Rusiek niestety nie doczekał się własnego człowieka :(
Przekroczył Tęczowy Most... Więcej info od Ag_konin jak będzie miała dostęp do komputera...

Edited by wollygator
Posted

Rano znaleźliśmy Rycha ledwo oddychającego w budzie, miał siny język...
Z naszych oględzin wynika, że ktoś przerzuca za bramę schroniska kości, odpadki nie nadające się do spożycia przez psy, które mu zaszkodziły.. coś w typie kości z porcji rosołowych..
Przykre. Ludzie nie rozumieją, że tak nie wolno......

[*] Płomyczek dla RYCHA..

Posted

Czyli znowu skrzywdził go człowiek.... :(
Bardzo, naprawdę bardzo mi żal... Rysiu..

Może napiszcie na siatkach wokół, by nie dokarmiano psów, by przyniesiono pod główną bramę resztki, jeśli ktoś takowe już chce dać psu.. Będziecie mieli możliwość wyrzucenia tego przynajmniej ...

Eh... Bardzo mi przykro..