tobciu Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Też zaglądam. :) Pamiętam o psiaku, tylko nie mam nic konstruktywnego do napisania. Quote
sharka Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 wyróżniłam małemu ogłoszenie na tablicy na miesiąc, Sunia ma to i Rysiowi się należy ;) jest na Konin, może być czy lepiej na Poznań? Quote
wollygator Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 SUPER :) Ja bym proponowała na Poznań... większa możliwość, że ktoś chętny się zgłosi... nie wiem jak na to inni :) Quote
sharka Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 i na gumtree zrobiłam (moje pierwsze ogłoszenia - no duma mnie rozpiera ;) ), ale wyróżnię po wypłacie :cool3: Quote
tobciu Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='sharka']i na gumtree zrobiłam (moje pierwsze ogłoszenia - no duma mnie rozpiera ;) ), ale wyróżnię po wypłacie :cool3:[/QUOTE] Ja mogę dać na wyróżnienie. Na miesiąc to chyba 20 zł jest ? Czy jakoś tak ? Quote
sharka Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='tobciu']Ja mogę dać na wyróżnienie. Na miesiąc to chyba 20 zł jest ? Czy jakoś tak ?[/QUOTE] na tablicy na miesiąc ale na gumtree 20 zł starcza na tydzień :/ Quote
tobciu Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='sharka']na tablicy na miesiąc ale na gumtree 20 zł starcza na tydzień :/[/QUOTE] aaaa... a co lepiej ? A na gumtree wyróznienie to ile ? Quote
sharka Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 miesiąc na gumtree to aż 55 zł :/ w ogłoszeniach mam małe doświadczenie, ale chyba tablica.pl jest najpopularniejsza :) Quote
tobciu Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='sharka']miesiąc na gumtree to aż 55 zł :/ w ogłoszeniach mam małe doświadczenie, ale chyba tablica.pl jest najpopularniejsza :)[/QUOTE] ode mnie 20 dychy na wyróżnienie zatem na tablicy. mogę wysłać Tobie na konto. Quote
sharka Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='tobciu']ode mnie 20 dychy na wyróżnienie zatem na tablicy. mogę wysłać Tobie na konto.[/QUOTE] cioteczko to dasz na wyróżnienie następnego :D to które jest teraz skończy się 10 października, to napiszę wtedy do Ciebie :) dziękuję :] Quote
tobciu Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='sharka']cioteczko to dasz na wyróżnienie następnego :D to które jest teraz skończy się 10 października, to napiszę wtedy do Ciebie :) dziękuję :][/QUOTE] Oki, :) daj znać. Quote
wollygator Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 (edited) Piękny, łagodny i przekochany! Rusiek niestety nie doczekał się własnego człowieka :( Przekroczył Tęczowy Most... Więcej info od Ag_konin jak będzie miała dostęp do komputera... Edited September 21, 2012 by wollygator Quote
tobciu Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Boże kochany...... Co się stało ?????? Quote
Karolcia_ko5 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Rano znaleźliśmy Rycha ledwo oddychającego w budzie, miał siny język... Z naszych oględzin wynika, że ktoś przerzuca za bramę schroniska kości, odpadki nie nadające się do spożycia przez psy, które mu zaszkodziły.. coś w typie kości z porcji rosołowych.. Przykre. Ludzie nie rozumieją, że tak nie wolno...... [*] Płomyczek dla RYCHA.. Quote
tobciu Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Czyli znowu skrzywdził go człowiek.... :( Bardzo, naprawdę bardzo mi żal... Rysiu.. Może napiszcie na siatkach wokół, by nie dokarmiano psów, by przyniesiono pod główną bramę resztki, jeśli ktoś takowe już chce dać psu.. Będziecie mieli możliwość wyrzucenia tego przynajmniej ... Eh... Bardzo mi przykro.. Quote
sharka Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 brak mi słów... jeszcze się nacierpiał przed śmiercią :( niby go nie znałam ale tak mi go szkoda...żegnaj kruszyno Quote
sharka Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 siny język może świadczyć że to przez serce.. Quote
Ag_konin Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 Nam też brakuje słów. Podwójne cierpienie przez ludzką głupotę :( Quote
Recommended Posts