Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sharka napisał(a):
Nie dałam tego zdania niestety w tekście, więc teraz jak są już zrobione ogłoszenia, to za późno...

W niektórych ogłoszeniach mogę dopisać,chyba w około 14-tu,tam gdzie jestem zalogowana,na reszcie może edytować osoba aktywująca ogłoszenia.Jak by prosili o hasło to zawsze podaję imię psa ogłaszanego małymi literami jako hasło.

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety udało mi się zmienić tylko 13 ogłoszeń,ale zawsze coś,psiak jest super,bardzo mi się spodobał,och gdybym tylko miała chatę :(

• 2 weeks later...
Posted

ciocia sharka wczoraj coś na ząbek Rychowi przesłała na ręce cioteczki caryca26, mam nadzieję że smaczek podpasuje :D dziękuję cioteczko za jego przekazanie :loveu:

Posted

[quote name='sharka']tobciu kupiłeś/łaś Rysiowi ogłoszenia czy po weekendzie mam zakrzątnąć się wokół nich?[/QUOTE]

Hej. Jeszcze nie kupiłam. Ale jak tylko potrzebne - to już zaraz polecę kupić na bazarku u AgnieszkaO

Posted

[quote name='sharka']poprzednie były chyba ponad miesiąc temu robione, tylko czy tekst zmieniać jakoś? cioteczki Rysiowe dajcie znać![/QUOTE]

też pakiet miał rozumiem ?
W sumie nie szkodzi, że stosunkowo niedawno miał ogłoszenia.
Zmieni się trochę tytuł, określi inny obszar do ogłoszeń i szanse choć trochę psiska wzrosną.

Poproszę na pw tekst do ogłoszeń, zdjęcia, określenie terenu ogłaszania : cała Polska, czy jakieś konkretne województwo. Oraz info czy był kastrowany.

Posted

[quote name='tobciu']też pakiet miał rozumiem ?
W sumie nie szkodzi, że stosunkowo niedawno miał ogłoszenia.
Zmieni się trochę tytuł, określi inny obszar do ogłoszeń i szanse choć trochę psiska wzrosną.

Poproszę na pw tekst do ogłoszeń, zdjęcia, określenie terenu ogłaszania : cała Polska, czy jakieś konkretne województwo. Oraz info czy był kastrowany.[/QUOTE]

na poprzedniej stronie w poście 70 jest tekst, który był w poprzednim pakiecie (trzeba dopisać że możliwa jest pomoc w dowiezieniu psa na terenie całego kraju), a ładne zdjęcia są od postu 54. Cioteczko Ag_konin proszę rzuć swoim doświadczonym okiem na tekst i obszar ogłaszania i daj zielone światło lub nanieś światłą korektę, plissss...

Posted

Witam wszystkich.Zwróciłam uwagę na tego pieska ponieważ mam sunie która miała złamaną łapę,wyglądało to podobnie tylko,że ją poskładano operacyjnie,spędziła 2 miesiące w gipsie..ale łapa została uratowana,teraz suczka biega na 4 aż miło,łapka co prawda troche krótsza przez co idzie nieregularnie ale widać,ze nie sprawia jej to większego problemu.Dlatego też zaszokowała mnie decyzja o amputacji łapy..naprawdę nie było innego wyjścia?Pies jest piękny,urzekł mnie niesamowicie i odkąd zobaczyłam zdjęcie cały czas chodzi mi po głowie..I chodzi mi po głowie to,że mogłabym mieć dwie kaleki:loveu: Powiem tak,gdyby to zależało tylko ode mnie pies już grzałby tyłek na słoneczku u mnie na podwórku..niestety póki co mieszkam z rodzicami i muszę stosować sie do ich warunków..A wyprowadzka ze względu na psa byłaby dość bezmyślnym posunięciem zważywszy na mój brak środków finansowych;) Także zupełnie niezobowiązująco (podkreślam!) chciałabym sie zapytać o coś więcej..jak pies się zachowuje,czy jest dominujący,czy toleruje inne zwierzęta?Moja suka jest dość dominująca ale potrafi dogadać sie z psami,tyle,że jest niepełnosprawna i jeśli pies zbyt żywiołowo sie zachowuje to ucieka..
Gdzie aktualnie znajduje się pies?
Póki co staram sie nawet nie myśleć o adopcji ponieważ oficjalnie rodzice nie chcą drugiego czworo(o ironio..)noga..ale jednocześnie nie mogę o nim nie myśleć i nie mogę sie powstrzymać przed napisaniem tu czegoś..na pewno zacznę rozmowę w domu.Może skoro nie chcą czworonoga to zgodzą sie na trójnóżka?
Na co dzień pomagam zwierzakom i wiem,że każde słowa mogą stwarzać promyk nadziei..Sama mam króliki na tymczasie i wiem,ze najgorsze są rozczarowania gdy się z domkiem nie udaje..Dlatego nie chcę robić tej nadziei..ale chyba sama sobie już ją zrobiłam..
Cóż..Zobaczę co da sie zrobić ale póki niczego nie obiecuję..na razie proszę tylko o możliwie dużo informacji i z góry przepraszam za tą wiadomość,jeśli nie uda mi sie nic wskórać.
Pozdrawiam Ania

Posted

[quote name='sharka']na poprzedniej stronie w poście 70 jest tekst, który był w poprzednim pakiecie (trzeba dopisać że możliwa jest pomoc w dowiezieniu psa na terenie całego kraju), a ładne zdjęcia są od postu 54. Cioteczko Ag_konin proszę rzuć swoim doświadczonym okiem na tekst i obszar ogłaszania i daj zielone światło lub nanieś światłą korektę, plissss...[/QUOTE]

cioteczki to mam zielone swiatlo ? :) Oglaszalabym go.

Posted

Mama jest na tak,przeraził ją oczywiście brak łapy ale do tego szybko ją przekonałam;) Z tatą będzie o wiele trudniej...
A ja jestem w tym psie zakochana!

Posted

Nie znam psiaka osobiście, napiszę pw do cioteczek żeby zajrzały i Tobie o Ryśku opowiedziały. Bardzo mi leży na serduchu "mały", ech bardzo bym chaiała żeby domek znalazł... ale wiem, wiem, nadziei nie mam sobie robić za dużej ;)