tatankas Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 sharka napisał(a):Nie dałam tego zdania niestety w tekście, więc teraz jak są już zrobione ogłoszenia, to za późno... W niektórych ogłoszeniach mogę dopisać,chyba w około 14-tu,tam gdzie jestem zalogowana,na reszcie może edytować osoba aktywująca ogłoszenia.Jak by prosili o hasło to zawsze podaję imię psa ogłaszanego małymi literami jako hasło. Quote
Ag_konin Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Wielkie dzięki! Dzisiaj byłyśmy z Rychem nad jeziorkiem, fajny psiak z niego :) Quote
tatankas Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Niestety udało mi się zmienić tylko 13 ogłoszeń,ale zawsze coś,psiak jest super,bardzo mi się spodobał,och gdybym tylko miała chatę :( Quote
sharka Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 ciocia sharka wczoraj coś na ząbek Rychowi przesłała na ręce cioteczki caryca26, mam nadzieję że smaczek podpasuje :D dziękuję cioteczko za jego przekazanie :loveu: Quote
tobciu Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Dziewczyny czy Rychu miał pakiet ogłoszeń wykupywany ? Może kupię chłopakowi ? Quote
Ag_konin Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 To co do mnie przychodzi na maila ze starego pakietu - cały czas odnawiam. Quote
caryca26 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Ryszard , mam dla Ciebie smakołyki od cioteczki sharki:) Wkrótce Ci przyniosę chłopie:) Quote
Ag_konin Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 Wszyscy się tak zachwycają Rychem jak przychodzą do schronu, tak mu współczują... i na tym się kończy. Dlaczego? :( Quote
caryca26 Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Kochany Rychu zaprasza na bazarek dla swojego charakternego kumpla , który bez pomocy behawiorysty nie ma szans na adopcję ... http://www.dogomania.pl/forum/thread...1#post19028521 Quote
sharka Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 tobciu kupiłeś/łaś Rysiowi ogłoszenia czy po weekendzie mam zakrzątnąć się wokół nich? Quote
tobciu Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [quote name='sharka']tobciu kupiłeś/łaś Rysiowi ogłoszenia czy po weekendzie mam zakrzątnąć się wokół nich?[/QUOTE] Hej. Jeszcze nie kupiłam. Ale jak tylko potrzebne - to już zaraz polecę kupić na bazarku u AgnieszkaO Quote
sharka Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 poprzednie były chyba ponad miesiąc temu robione, tylko czy tekst zmieniać jakoś? cioteczki Rysiowe dajcie znać! Quote
tobciu Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [quote name='sharka']poprzednie były chyba ponad miesiąc temu robione, tylko czy tekst zmieniać jakoś? cioteczki Rysiowe dajcie znać![/QUOTE] też pakiet miał rozumiem ? W sumie nie szkodzi, że stosunkowo niedawno miał ogłoszenia. Zmieni się trochę tytuł, określi inny obszar do ogłoszeń i szanse choć trochę psiska wzrosną. Poproszę na pw tekst do ogłoszeń, zdjęcia, określenie terenu ogłaszania : cała Polska, czy jakieś konkretne województwo. Oraz info czy był kastrowany. Quote
sharka Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [quote name='tobciu']też pakiet miał rozumiem ? W sumie nie szkodzi, że stosunkowo niedawno miał ogłoszenia. Zmieni się trochę tytuł, określi inny obszar do ogłoszeń i szanse choć trochę psiska wzrosną. Poproszę na pw tekst do ogłoszeń, zdjęcia, określenie terenu ogłaszania : cała Polska, czy jakieś konkretne województwo. Oraz info czy był kastrowany.[/QUOTE] na poprzedniej stronie w poście 70 jest tekst, który był w poprzednim pakiecie (trzeba dopisać że możliwa jest pomoc w dowiezieniu psa na terenie całego kraju), a ładne zdjęcia są od postu 54. Cioteczko Ag_konin proszę rzuć swoim doświadczonym okiem na tekst i obszar ogłaszania i daj zielone światło lub nanieś światłą korektę, plissss... Quote
sonia&me Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Witam wszystkich.Zwróciłam uwagę na tego pieska ponieważ mam sunie która miała złamaną łapę,wyglądało to podobnie tylko,że ją poskładano operacyjnie,spędziła 2 miesiące w gipsie..ale łapa została uratowana,teraz suczka biega na 4 aż miło,łapka co prawda troche krótsza przez co idzie nieregularnie ale widać,ze nie sprawia jej to większego problemu.Dlatego też zaszokowała mnie decyzja o amputacji łapy..naprawdę nie było innego wyjścia?Pies jest piękny,urzekł mnie niesamowicie i odkąd zobaczyłam zdjęcie cały czas chodzi mi po głowie..I chodzi mi po głowie to,że mogłabym mieć dwie kaleki:loveu: Powiem tak,gdyby to zależało tylko ode mnie pies już grzałby tyłek na słoneczku u mnie na podwórku..niestety póki co mieszkam z rodzicami i muszę stosować sie do ich warunków..A wyprowadzka ze względu na psa byłaby dość bezmyślnym posunięciem zważywszy na mój brak środków finansowych;) Także zupełnie niezobowiązująco (podkreślam!) chciałabym sie zapytać o coś więcej..jak pies się zachowuje,czy jest dominujący,czy toleruje inne zwierzęta?Moja suka jest dość dominująca ale potrafi dogadać sie z psami,tyle,że jest niepełnosprawna i jeśli pies zbyt żywiołowo sie zachowuje to ucieka.. Gdzie aktualnie znajduje się pies? Póki co staram sie nawet nie myśleć o adopcji ponieważ oficjalnie rodzice nie chcą drugiego czworo(o ironio..)noga..ale jednocześnie nie mogę o nim nie myśleć i nie mogę sie powstrzymać przed napisaniem tu czegoś..na pewno zacznę rozmowę w domu.Może skoro nie chcą czworonoga to zgodzą sie na trójnóżka? Na co dzień pomagam zwierzakom i wiem,że każde słowa mogą stwarzać promyk nadziei..Sama mam króliki na tymczasie i wiem,ze najgorsze są rozczarowania gdy się z domkiem nie udaje..Dlatego nie chcę robić tej nadziei..ale chyba sama sobie już ją zrobiłam.. Cóż..Zobaczę co da sie zrobić ale póki niczego nie obiecuję..na razie proszę tylko o możliwie dużo informacji i z góry przepraszam za tą wiadomość,jeśli nie uda mi sie nic wskórać. Pozdrawiam Ania Quote
tobciu Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='sharka']na poprzedniej stronie w poście 70 jest tekst, który był w poprzednim pakiecie (trzeba dopisać że możliwa jest pomoc w dowiezieniu psa na terenie całego kraju), a ładne zdjęcia są od postu 54. Cioteczko Ag_konin proszę rzuć swoim doświadczonym okiem na tekst i obszar ogłaszania i daj zielone światło lub nanieś światłą korektę, plissss...[/QUOTE] cioteczki to mam zielone swiatlo ? :) Oglaszalabym go. Quote
sonia&me Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Mama jest na tak,przeraził ją oczywiście brak łapy ale do tego szybko ją przekonałam;) Z tatą będzie o wiele trudniej... A ja jestem w tym psie zakochana! Quote
sharka Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Nie znam psiaka osobiście, napiszę pw do cioteczek żeby zajrzały i Tobie o Ryśku opowiedziały. Bardzo mi leży na serduchu "mały", ech bardzo bym chaiała żeby domek znalazł... ale wiem, wiem, nadziei nie mam sobie robić za dużej ;) Quote
Recommended Posts