wiosenka Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 O widzę, że przez diabełka mało osób tu zagląda ;). Quote
mestudio Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Po prostu teraz to u Jordana nic się nie dzieje. Chłopak już wydobrzał. Niedługo na kastrację i do lepszego domu.... A diabeł to zupełnie inna liga niż Jordan. TZmestudio Quote
mestudio Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Taka jest kolej rzeczy w każdym wątku, robi się ciszej, a potem cicho. Nic na to nie poradzimy. Jordan to kochany pies i powinien znaleźć super dom, bardzo bym tego chciała. Bardzo się obawiam, że ten mały diabeł tasmański nie znajdzie domu, a u nas absolutnie nie może zostać. Quote
majowa Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Jordanek cudny parówek ja zaglądam żeby się napatrzeć i "naładować baterie" od misia pysia :) Quote
wiosenka Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Nie takie diabły znajdowały... Są przecież ludzie którzy lubią małe pieski. A jego zachowanie może po części być związane ze stresem. W tak krótkim czasie tak wiele w jego życiu się zmieniło. Quote
Onaa Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 U jakiego diabełka :cool1::) ? A Jordanek taki uroczy że musi kochający domek znaleźć. Quote
mestudio Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 [quote name='Dogo07']U jakiego diabełka :cool1::) ? A Jordanek taki uroczy że musi kochający domek znaleźć.[/QUOTE] Wątek tasmana, którego wynalazł TZ za moimi plecami...............[url]http://www.dogomania.pl/threads/221014-Mini-Rupi-juz-w-DT-)-Potrzebne-wsparcie-finans-na-badania-i-kastracj%C4%99.-Szukamy-DS[/url] A Jordi jest fantastyczny i musi mieć super dom, nie że inny psy mają mieć gorsze, ale Jordi - no sami rozumiecie:-). Quote
Aldrumka Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 zapraszam na bazarek dla Jordana i Rupiego - aniołka i diabełka;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/221353-Drobiazgi-torby-i-inne-niezb%C4%99dne-do-%C5%BCycia-przedmioty-do-2.02-dla-Rupiego-i-Jordana?p=18427581#post18427581[/url] Quote
mmd Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Już byłam i jeszcze będę - swoich nie mam chwilowo to sobie pohopam :) Quote
mestudio Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 [quote name='Aldrumka']zapraszam na bazarek dla Jordana i Rupiego - aniołka i diabełka;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/221353-Drobiazgi-torby-i-inne-niezb%C4%99dne-do-%C5%BCycia-przedmioty-do-2.02-dla-Rupiego-i-Jordana?p=18427581#post18427581[/url][/QUOTE] Tu też pięknie dziękujemy za bazarek:-). Kochany Jordi leży przy mnie. Wyciągnął do przodu krótkie łapeczki, między nimi ma swoją wielką głowę i tak drzemie sobie chłopak. Quote
storozak Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Z parówka to jest taki równy chłop:) Taki cudak słodki!!! Buziaki dla szkraba:) Quote
mestudio Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 W tym tygodniu dostaliśmy w prezencie karmę dla zwierzaków od Ziutki. Psiaki dostały 40 puszek mięsnych oraz 40 kg chrupek Josera. Bardzo, bardzo dziękujemy w imieniu naszej gromadki:loveu:. [B]Ziutka [/B]- uszy Jordana wyczyszczone super dzięki szczypcom, szczypce są rewelacyjne. Jednak to zupełnie co innego niż paluch:-). A oto nasz ulubieniec niekwestionowany, zazdrośnik - z dooopką w legowisku tasmana Rupiego. (w tle cudna dykta chroniąca ścianę przed tasmanem) [img]http://img692.imageshack.us/img692/9757/img2286dz.jpg[/img] Quote
wiosenka Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 O właśnie po raz kolejny patrząc na Rupiego mnie olśniło, moje i znane mi psy przy problemach z zatokami nosiły ogon tak trochę jak krowa ;). A przy luźnych koopach problem się nasilał. Quote
Ziutka Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Jak tak patrzę na tego tasmana, co to u Was pomieszukje :-o to aż mnie dziw bierze, że on na psiaki się nie rzuca :roll: tfuu...odpukać oczywiście, chociaż to jedno dobre, że nie jest agresywny do psiaków. Hi, Jordanek jak śmieszne poleguje sobie, dupka na posłanku a reszta na podłodze, a obok puste stoi i sie nie położy, tylko diabła wybrał :diabloti: cieplej im :razz: Super, że szczypce są dobre :) A tasmańskiemu też czyściliście uszka ? :evil_lol: :eviltong: Quote
mestudio Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 [quote name='Ziutka']Jak tak patrzę na tego tasmana, co to u Was pomieszukje :-o to aż mnie dziw bierze, że on na psiaki się nie rzuca :roll: tfuu...odpukać oczywiście, chociaż to jedno dobre, że nie jest agresywny do psiaków.[/QUOTE] No i wykrakałaś, albo źle plułaś. Właśnie wczoraj było pierwsze starcie - Jordan uznał, że Tasman przegiął, po tym jak zaczął się Jordanowi ładować do łóżka i trochę go przydusił z efektami specjalnymi. Jordan -oaza spokoju- po krzyknięciu go puścił, ale jeszcze próbował polować. Resztę nocy Tasman spędził pod łóżkiem. Rano już było ok. [quote name='Ziutka']Hi, Jordanek jak śmieszne poleguje sobie, dupka na posłanku a reszta na podłodze, a obok puste stoi i sie nie położy, tylko diabła wybrał :diabloti: cieplej im :razz:[/QUOTE] Jordan to taki psiak betowy*, on powinien mieć legowisko jak sułtan. *betowy (bety) - mnóstwo pierdół zostawionych byle gdzie lub przywleczonych skądś aby zagracić dom. Określenie używane najczęściej przez płeć piękną w rozmowie z płcią przeciwną. [quote name='Ziutka']Super, że szczypce są dobre :) A tasmańskiemu też czyściliście uszka ? :evil_lol: :eviltong:[/QUOTE] Nie prowokuj, bo po alkoholu, to ja nawet koty kąpię. I jak trzeba będzie to mu wyczyszczę, ale dam to zrobić w lecznicy. Niech mają trochę wrażeń z poniedziałku. TZmestudio Quote
Ziutka Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [quote name='mestudio']No i wykrakałaś, albo źle plułaś. Właśnie wczoraj było pierwsze starcie - Jordan uznał, że Tasman przegiął, po tym jak zaczął się Jordanowi ładować do łóżka i trochę go przydusił z efektami specjalnymi. Jordan -oaza spokoju- po krzyknięciu go puścił, ale jeszcze próbował polować. Resztę nocy Tasman spędził pod łóżkiem. Rano już było ok. [/QUOTE] Noszz kurka, dlaczego jak napisze o wygranej w totka, to się tak nie dzieje :mad: źle kraczę chyba :eviltong: Ale krew sie nie polała ? [quote name='mestudio']Nie prowokuj, bo po alkoholu, to ja nawet koty kąpię. I jak trzeba będzie to mu wyczyszczę, ale dam to zrobić w lecznicy. Niech mają trochę wrażeń z poniedziałku. TZmestudio[/QUOTE] No myślę, że wrażenia to i tak będą mieli :mdrmed: nawet bez czyszczenia uszu. Quote
jola_li Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [quote name='mestudio']W tym tygodniu dostaliśmy w prezencie karmę dla zwierzaków od Ziutki. Psiaki dostały 40 puszek mięsnych oraz 40 kg chrupek Josera. Bardzo, bardzo dziękujemy w imieniu naszej gromadki:loveu:.[/QUOTE] Wspaniale, że Wasze stadko ma taką Ziutkę - Dobrą Wróżkę :-). Ziutka, ale się rozmachałaś tą różdżką ;-)! Quote
Aldrumka Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [quote name='mmd']Już byłam i jeszcze będę - swoich nie mam chwilowo to sobie pohopam :)[/QUOTE] dziękuję i liczę na to hopanie Quote
Ziutka Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [quote name='Dogo07']Nikt nie dzwonił , nie pisał o Jordanka ?[/QUOTE] Pewnie nikt, inaczej mestudio by napisała :roll: Quote
storozak Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Taki Jordan cudny, najfajniejszy pies pod słońcem i nic.... Quote
Onaa Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 A bo ludzie się nie znają :). Ale na pewno gdzieś jest parówkowy domek :). A on ma wydarzenie na fb, może byście tam zrobili ? Quote
Recommended Posts