Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po prostu teraz to u Jordana nic się nie dzieje. Chłopak już wydobrzał. Niedługo na kastrację i do lepszego domu....
A diabeł to zupełnie inna liga niż Jordan.

TZmestudio

Posted

Taka jest kolej rzeczy w każdym wątku, robi się ciszej, a potem cicho. Nic na to nie poradzimy.
Jordan to kochany pies i powinien znaleźć super dom, bardzo bym tego chciała.
Bardzo się obawiam, że ten mały diabeł tasmański nie znajdzie domu, a u nas absolutnie nie może zostać.

Posted

Nie takie diabły znajdowały... Są przecież ludzie którzy lubią małe pieski. A jego zachowanie może po części być związane ze stresem. W tak krótkim czasie tak wiele w jego życiu się zmieniło.

Posted

[quote name='Dogo07']U jakiego diabełka :cool1::) ?
A Jordanek taki uroczy że musi kochający domek znaleźć.[/QUOTE]

Wątek tasmana, którego wynalazł TZ za moimi plecami...............[url]http://www.dogomania.pl/threads/221014-Mini-Rupi-juz-w-DT-)-Potrzebne-wsparcie-finans-na-badania-i-kastracj%C4%99.-Szukamy-DS[/url]

A Jordi jest fantastyczny i musi mieć super dom, nie że inny psy mają mieć gorsze, ale Jordi - no sami rozumiecie:-).

Posted

zapraszam na bazarek dla Jordana i Rupiego - aniołka i diabełka;)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/221353-Drobiazgi-torby-i-inne-niezb%C4%99dne-do-%C5%BCycia-przedmioty-do-2.02-dla-Rupiego-i-Jordana?p=18427581#post18427581[/url]

Posted

[quote name='Aldrumka']zapraszam na bazarek dla Jordana i Rupiego - aniołka i diabełka;)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/221353-Drobiazgi-torby-i-inne-niezb%C4%99dne-do-%C5%BCycia-przedmioty-do-2.02-dla-Rupiego-i-Jordana?p=18427581#post18427581[/url][/QUOTE]

Tu też pięknie dziękujemy za bazarek:-).
Kochany Jordi leży przy mnie. Wyciągnął do przodu krótkie łapeczki, między nimi ma swoją wielką głowę i tak drzemie sobie chłopak.

Posted

W tym tygodniu dostaliśmy w prezencie karmę dla zwierzaków od Ziutki. Psiaki dostały 40 puszek mięsnych oraz 40 kg chrupek Josera. Bardzo, bardzo dziękujemy w imieniu naszej gromadki:loveu:.
[B]Ziutka [/B]- uszy Jordana wyczyszczone super dzięki szczypcom, szczypce są rewelacyjne. Jednak to zupełnie co innego niż paluch:-).

A oto nasz ulubieniec niekwestionowany, zazdrośnik - z dooopką w legowisku tasmana Rupiego. (w tle cudna dykta chroniąca ścianę przed tasmanem)
[img]http://img692.imageshack.us/img692/9757/img2286dz.jpg[/img]

Posted

O właśnie po raz kolejny patrząc na Rupiego mnie olśniło, moje i znane mi psy przy problemach z zatokami nosiły ogon tak trochę jak krowa ;). A przy luźnych koopach problem się nasilał.

Posted

Jak tak patrzę na tego tasmana, co to u Was pomieszukje :-o to aż mnie dziw bierze, że on na psiaki się nie rzuca :roll: tfuu...odpukać oczywiście, chociaż to jedno dobre, że nie jest agresywny do psiaków.

Hi, Jordanek jak śmieszne poleguje sobie, dupka na posłanku a reszta na podłodze, a obok puste stoi i sie nie położy, tylko diabła wybrał :diabloti: cieplej im :razz:

Super, że szczypce są dobre :)

A tasmańskiemu też czyściliście uszka ? :evil_lol: :eviltong:

Posted

[quote name='Ziutka']Jak tak patrzę na tego tasmana, co to u Was pomieszukje :-o to aż mnie dziw bierze, że on na psiaki się nie rzuca :roll: tfuu...odpukać oczywiście, chociaż to jedno dobre, że nie jest agresywny do psiaków.[/QUOTE]

No i wykrakałaś, albo źle plułaś. Właśnie wczoraj było pierwsze starcie - Jordan uznał, że Tasman przegiął, po tym jak zaczął się Jordanowi ładować do łóżka i trochę go przydusił z efektami specjalnymi. Jordan -oaza spokoju- po krzyknięciu go puścił, ale jeszcze próbował polować. Resztę nocy Tasman spędził pod łóżkiem. Rano już było ok.

[quote name='Ziutka']Hi, Jordanek jak śmieszne poleguje sobie, dupka na posłanku a reszta na podłodze, a obok puste stoi i sie nie położy, tylko diabła wybrał :diabloti: cieplej im :razz:[/QUOTE]
Jordan to taki psiak betowy*, on powinien mieć legowisko jak sułtan.
*betowy (bety) - mnóstwo pierdół zostawionych byle gdzie lub przywleczonych skądś aby zagracić dom. Określenie używane najczęściej przez płeć piękną w rozmowie z płcią przeciwną.

[quote name='Ziutka']Super, że szczypce są dobre :)

A tasmańskiemu też czyściliście uszka ? :evil_lol: :eviltong:[/QUOTE]

Nie prowokuj, bo po alkoholu, to ja nawet koty kąpię. I jak trzeba będzie to mu wyczyszczę, ale dam to zrobić w lecznicy. Niech mają trochę wrażeń z poniedziałku.

TZmestudio

Posted

[quote name='mestudio']No i wykrakałaś, albo źle plułaś. Właśnie wczoraj było pierwsze starcie - Jordan uznał, że Tasman przegiął, po tym jak zaczął się Jordanowi ładować do łóżka i trochę go przydusił z efektami specjalnymi. Jordan -oaza spokoju- po krzyknięciu go puścił, ale jeszcze próbował polować. Resztę nocy Tasman spędził pod łóżkiem. Rano już było ok. [/QUOTE]
Noszz kurka, dlaczego jak napisze o wygranej w totka, to się tak nie dzieje :mad: źle kraczę chyba :eviltong:
Ale krew sie nie polała ?

[quote name='mestudio']Nie prowokuj, bo po alkoholu, to ja nawet koty kąpię. I jak trzeba będzie to mu wyczyszczę, ale dam to zrobić w lecznicy. Niech mają trochę wrażeń z poniedziałku.

TZmestudio[/QUOTE]
No myślę, że wrażenia to i tak będą mieli :mdrmed: nawet bez czyszczenia uszu.

Posted

[quote name='mestudio']W tym tygodniu dostaliśmy w prezencie karmę dla zwierzaków od Ziutki. Psiaki dostały 40 puszek mięsnych oraz 40 kg chrupek Josera. Bardzo, bardzo dziękujemy w imieniu naszej gromadki:loveu:.[/QUOTE]

Wspaniale, że Wasze stadko ma taką Ziutkę - Dobrą Wróżkę :-).
Ziutka, ale się rozmachałaś tą różdżką ;-)!