Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jola_li']Wszystkim Przyjaciołom Jordanka życzę wspaniałego roku, Jordankowi - dużo zdrowia i dobrego domu, a włosogłówkom, żeby ich aniprazol trafił![/QUOTE]
Amen :diabloti:

Posted

[quote name='Ziutka']To jutro dzwonię i zamawiam, myslę, że lepszej ceny nie będziemy mieć.
Wyślę paczką :) podejrzewam, że w czwartek będą tabletki, bo jutro zamówienie mają, więc jak poczta nadal będzie się tak dobrze spisywać to w piątek będzie u was aniprazol ;)
[/QUOTE]

To poproszę nr konta na pw do zwrotu pieniążków. I bardzo dziękujemy za tą cenę:-).

A paczuszka z animalii jest w doręczeniu więc powinna dziś dojść.

Posted

[quote name='mestudio']To poproszę nr konta na pw do zwrotu pieniążków. I bardzo dziękujemy za tą cenę:-).
[/QUOTE]
Toć to prezent od ciotki dla psiaczków, więc nie ma takiej opcji żebyście mi oddawali :eviltong:

Posted

[quote name='mmd']Ziutka, Ty to chyba dla Jordana głowę straciłaś :evil_lol: To się chłopakowi trafiło :evil_lol:[/QUOTE]
Racja...racja :oops: ale nie tylko Jordan mi w głowie zawrócił :evil_lol: tylko całe stadko mestudio :evil_lol: no ale Jordannno Serdello na pierwszym miejscu jest :loveu:

Posted

Oj Ziutka, siedzę od godziny i myślę co Ci odpisać w temacie prezentowym. No i nic mądrego ani szczególnego nie wymyśliłam oprócz pospolitego - dziękuję. Naprawdę wlazłam, przeczytałam i wylazłam.

Posted

[quote name='mestudio']Oj Ziutka, siedzę od godziny i myślę co Ci odpisać w temacie prezentowym. No i nic mądrego ani szczególnego nie wymyśliłam oprócz pospolitego - dziękuję. Naprawdę wlazłam, przeczytałam i wylazłam.[/QUOTE]
Kurcze...teraz ja siedzę i myślę co mam Tobie odpisać :evil_lol:

Posted

[quote name='Ziutka']Kurcze...teraz ja siedzę i myślę co mam Tobie odpisać :evil_lol:[/QUOTE]

To dlatego, że ja jestem taka ponurkowata i mało wylewna i jakbym tu wstawiła 10 słoneczek, serduszek, zygzaków i cudów niewidów to do mnie wcale to nie pasuje :-). Ale wstawiam te 10 serduszek w myślach.

Posted

[quote name='mmd']Wiesz, że nadużywanie serduszek i znaków interpunkcyjnych świadczy o problemach emocjonalnych? ;)[/QUOTE]

Tak?????????????????????????????????????????????????????????????
:cunao::smilecol::cunao::smilecol::laola::smilecol::cunao::thumbs:

TZmestudio

Posted

[quote name='Ziutka']A jakieś telefony albo maile z ogłoszeń były ? :roll: Czy cisza ?[/QUOTE]

Jeszcze cisza ogłoszeniowa.

Wczoraj paczka z animalii była u kuriera w doręczeniu. Zadzwoniłam więc do centrali i podano mi numer do kuriera - było to po 17 kiedy i tak już wiedziałam, że nie raczy mi tej paczki dowieźć. Zadzwoniłam i okazało się, że ten pan jest na urlopie i podał mi numer właściwego kuriera, który go zastępuje.
Zadzwoniłam no i szok. Grzecznie zapytałam o przesyłkę, a pan do mnie, że on sobie jedzie na bazę. Mówię mu więc, że to trochę dziwne skoro ma paczkę w samochodzie i ma ją dostarczyć, a ja na nią czekam cały dzień nie ruszając się z domu. Kurier w tym momencie zaczął się ze mnie śmiać w głos i stwierdził, że jego to nie obchodzi i dla niego to ta paczka może wcale nie dotrzeć i się rozłączył.
Zadzwoniłam na infolinię i poinformowałam o tym panią, która sporządziła notatkę - skargę. Tak szczerze mówiąc to mam ochotę napisać dodatkowo konkretną skargę na tego człowieka gdyż nienawidzę prostaków, leniów i cwaniaków, którzy blokują miejsca pracy ludziom uczciwym i chętnym do pracy.

Nie chodzi o to, że paczki nie dowieziono tylko o zachowanie tego prostaka. Zupełnie nie pojmuję jak ktoś taki może pracować z klientem - wiem, każdy dureń może dostać prawo jazdy, ale te większe firmy kurierskie mogłyby jednak wymagać od kierowców odrobiny inteligencji i ogłady.

Posted

[quote name='mestudio'] Kurier w tym momencie zaczął się ze mnie śmiać w głos i stwierdził, że jego to nie obchodzi i dla niego to ta paczka może wcale nie dotrzeć i się rozłączył.
Zadzwoniłam na infolinię i poinformowałam o tym panią, która sporządziła notatkę - skargę. Tak szczerze mówiąc to mam ochotę napisać dodatkowo konkretną skargę na tego człowieka gdyż nienawidzę prostaków, leniów i cwaniaków, którzy blokują miejsca pracy ludziom uczciwym i chętnym do pracy.
[/QUOTE]
Ewa, to złóż skargę, poważnie.
No w szoku jestem, ale to rzeczywiście jakiś prostak, nie można tego tak zostawić :angryy:

I to znowu te pieprzone DPD, uwielbiam ich przesyłki!
Do mnie też przywieźli jakieś 2 miesiące temu przesyłkę i.... zostawił ją na koszu od śmieci pod bramą :crazyeye: widziałm to przez okno, nawet się nie pofatygował do domu żeby ją dostarczyć.
Jak odjechał to wyszłam zabrać paczkę. Odczekałam 2 dni i zadzwoniłam, że paczki nie ma. No i mega awantura i okazało się, że facet podrobił podpis i pojechał w cholerę. Za kilka dni przyjechał oddać kasę, to małolat jakiś był, ale takiego nerwa dawno nie miałam :angryy:

Posted

No muszę przyznać, że ja sama też jestem zdziwiona zachowaniem tego człowieka.
Faktycznie, tylu porządnych ludzi nie ma pracy, a ten sobie olewa klientów.
To jest brak szacunku do drugiego człowieka.
Może to jakiś znajomy czy rodzina tej firmy wysyłkowej i myśli że wszystko mu wolno.
Eh.

Posted

Skargę napiszę bo facet zwyczajnie nie miał najmniejszego zamiaru paczki przywieźć, ale głównie chodzi mi o jego teksty i wyśmiewanie się - on rządzi i tyle.

Paczuszka dziś dotarła,mam nawet zdjęcia, ale maluch marudzi i potem się pochwalę:-).

Ziutka - bardzo dziękujemy :loveu:

Posted

[quote name='mestudio']

Paczuszka dziś dotarła,mam nawet zdjęcia, ale maluch marudzi i potem się pochwalę:-).

Ziutka - bardzo dziękujemy :loveu:[/QUOTE]

No to dobrze, że dojechała, ufff...kamień z serca :)

Nigdy więcej kurierów, wolę jechac do zwykłego sklepu, kupić i wysłać pocztą polską niż mieć coś wspólnego z tymi dupkami ! :angryy:

Posted

Dopiero co to samo było z legowiskiem Jordana. Jakiś porąbany ten oddział macie chyba. U mnie jest super, nigdy żadnej wpadki, a pan bardzo miły jeździ i wszystko mi dowozi w jeden dzień. Ja za to miałam awanturę z InPostem :)

Posted

[quote name='mmd']Dopiero co to samo było z legowiskiem Jordana. Jakiś porąbany ten oddział macie chyba. [/QUOTE]
Chyba tak, dobrze to ujęłaś, ciągle jakieś problemy.
Zawsze narzekałam na PP, ale o dziwo mnie zaskakuje z szybkością z jaką docierają paczki do mestudio :)

mestudio, dla ilu psiaczków jeszcze nie ma obróżek ? :roll:

Posted

[quote name='Ziutka']Chyba tak, dobrze to ujęłaś, ciągle jakieś problemy.
Zawsze narzekałam na PP, ale o dziwo mnie zaskakuje z szybkością z jaką docierają paczki do mestudio :)

mestudio, dla ilu psiaczków jeszcze nie ma obróżek ? :roll:[/QUOTE]

Matko!!! wszystkie pieski mają obróżki, absolutnie wszystkie, Ziutka.

A co do kurierów to niestety nie są to ludzie wysokich lotów, oczywiście są wyjątki, które znam. I te wyjątki pracują wśród takich buraków jak ten wczorajszy. Szkoda tylko, że buraki niczego się nigdy nie uczą od tych normalnych ludzi.
Z legowiskiem też była przecież kombinacja - paczka dostarczona, ale jeździła sobie u kuriera w samochodzie.

Posted

Moja Mama mawia, że głupich nie sieją i to niestety jest prawda:) Ja już miałam akcje z kurierami i poczta polską... Zdarzyło mi się dostać paczkę od poczty polskiej z pięknie wyjętymi rzeczami z środka.... A awantury z kurierem to standard! Na liście przewozowym jest, że dostawa po 17:00 a oni dzwonią o 13 i że jak nikt nie odbierze to trzeba będzie samemu do jakiegoś magazynu jechać...

Posted

No niestety, zwyczajnie nie mają ochoty pracować wg tego co mają na listach ponieważ musieliby zmieniać sobie zaplanowaną trasę albo niestety podjechać za miasto 6 km jak u mnie, łatwiej napisać potem w magazynie - brak możliwości dostarczenia - cokolwiek to znaczy - tak jak w tym wczorajszym przypadku u mnie.
A tu prezeny dla psich potworów - niektóre już posmakowane zostały z wielką gracją przez Jordana i Marcelinę.

[img]http://img84.imageshack.us/img84/5183/img2027w.jpg[/img]

I Jordanek wpatrzony w ludzi, ciągle nas pilnuje, nie spuszcza z oczu w domu, dosłownie.

[img]http://img690.imageshack.us/img690/8332/img2029dc.jpg[/img]

[B]Ziutka, proszę podziękuj za prezenty, ja nie wiem komu, ale i Tobie dziękuję, i tajemniczemu darczyńcy bardzo, bardzo dziękuję.[/B] :loveu:
My nie możemy psiakom kupować takich smakołyków i zabawek. Głupio brzmi, ale chwilowo musi tak być.

Posted

[quote name='mestudio']Matko!!! wszystkie pieski mają obróżki, absolutnie wszystkie, Ziutka.
[/QUOTE]

Poważnie wszystkie ? Nie oszukujesz ? :diabloti: