JankaBezZiemii Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 [quote name='malawaszka']rozkoszne :roflt:[/QUOTE] :roll: :diabloti: Quote
wilczy zew Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 [quote name='malawaszka']rozkoszne :roflt:[/QUOTE] :obrazic: .............. Quote
jaanka Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 Sama aż tak często się nie czeszę ( nie mówiąc już o brodzie ) :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 Nie musi. Co prawda ja osobiście umarlabym,gdybym miała sznaucera i byłby bez brody, ale kocham lans. I bym biedaka dręczyła, szarpała, az by mnie znienawidził. Quote
lula2010 Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 ...myslalam,ze tylko ja nie moge spac....:diabloti: Quote
brazowa1 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 [quote name='lula2010']...myslalam,ze tylko ja nie moge spac....:diabloti:[/QUOTE] Oj,niedawno to miałam ochotę wywewnętrzniać się na dogo o 4 tej rano. Quote
jaanka Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Wydaje mi się że kiedyś był większy ruch w nocy. I chyba część Dogo przeniosła się na fb. Quote
brazowa1 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 [quote name='jaanka']Wydaje mi się że kiedyś był większy ruch w nocy. I chyba część Dogo przeniosła się na fb.[/QUOTE] Tak :) i tutaj właściciel forum Dogomania, który bywało,że obelżywie traktował forumowiczów, często jak smieci, nieźle się przejechał. Bo Dogo było niepodważalne przez lata, wszystkie próby zakładania for konkurencyjnych były chybione. A tu proszę - nadeszła era FB, niespodziewanie i mimochodem. Teraz forum to jakieś tam mało znaczące miejsce, kolejne w sieci, o którym nikt nowy się nie dowiaduje. Quote
malawaszka Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 apropos brązowa to wysłałam Ci pytanko na fejsie :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 [quote name='malawaszka']apropos brązowa to wysłałam Ci pytanko na fejsie :evil_lol:[/QUOTE] hehhehe,a widzisz,ja ciągle staroświecka i zawsze zaczynam jednak od Dogo ;) Tego pieska z fotki nigdy u nas nie było, to nie nasz. Działam w Sopocie, gościnnie i z rzadka w zaprzyjaźnionym Starogardzie. Quote
malawaszka Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 [quote name='brazowa1']hehhehe,a widzisz,ja ciągle staroświecka i zawsze zaczynam jednak od Dogo ;) Tego pieska z fotki nigdy u nas nie było, to nie nasz. Działam w Sopocie, gościnnie i z rzadka w zaprzyjaźnionym Starogardzie.[/QUOTE] on w Ciapkowie w Gdyni... Quote
brazowa1 Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='malawaszka']on w Ciapkowie w Gdyni...[/QUOTE] Fotka pewnie z zeszłej zimy,jak znam życie nie ma go w schronie, bo ładny.Zapytam sie koleżanki,on miał jakieś imię? dziewczynki,dom potrzebny dla rodowodowego 6ciomiesięcznego szczeniaka pekińczyka, chłopaczek.Patola sie nad nim znęcała,sprawa bardzo delikatna.Piesek był bity,ale pozostał kochany i uległy,lubi inne psyDom był,ale zaczyna kręcic nosem,że po psa musi przyjechać,a w takim przypadku to my zaczynamy kręcic nosem. Tylko pewne domy,bo chlopak przed kastracją,a skąd takie mamy wziać?... Quote
Jo37 Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Wczoraj miałam ogromną przyjemnośc poznania super szczęśliwej bandy buldożków i rudej Wiewióry . Kota z godnością przemknęła po schodach i znikła. Moja sunia wzbogaciła się o dwie śliczne świąteczne obróżki. Bardzo dziękuję. Quote
Maupa4 Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 [quote name='Jo37'][B]Wczoraj miałam ogromną przyjemnośc poznania super szczęśliwej bandy buldożków i rudej Wiewióry .[/B] Kota z godnością przemknęła po schodach i znikła. [/QUOTE] Własnie miałam napisac że wczoraj mieliśmy "niezapowiedzianą" wizytę poadopcyjną ;) Oraz ze zostaliśmy uznani za mniejszych niż na zdjęciach ... :siara: Okazaliśmy się też mniej mądrzy niż na zdjęciach :roll: [quote name='Jo37'] Moja sunia wzbogaciła się o dwie śliczne świąteczne obróżki. Bardzo dziękuję.[/quote] To my dziękujemy :) Pasują ? Bo jak nie to reklamacja i ... druga wizyta poadopcyjna ;) Quote
Jo37 Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Zaczynająć od końca - obróżki pasują, Są naprawdę super. Już zaczęłam im robić reklamę. Co do mądrości to one są bardzo mądre skoro akceptują się , nie robią sobie krzywdy i potrafią korzystać z życia mimo swoich ułomności a to,że w realu wydają się mniejsze to fakt. Byłam tym zaskoczona. Migotka jest maciupeńka. Quote
Maupa4 Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 [quote name='Jo37']Zaczynająć od końca - obróżki pasują, Są naprawdę super. Już zaczęłam im robić reklamę. [/QUOTE] To niech Wam się dobrze noszą :) Nie powiemy - nie reklamuj. Powiemy - dziękujemy :) [quote name='Jo31'] Co do mądrości to one są bardzo mądre skoro [B]akceptują się[/B] , nie robią sobie krzywdy i potrafią korzystać z życia mimo swoich ułomności a to,że w realu wydają się mniejsze to fakt. Byłam tym zaskoczona. Migotka jest maciupeńka.[/quote] No i akceptują też innych ... :razz: Obcy w domu i co było ? " :sweetCyb: Obcy ! Obcy w domu !! :cunao:Impra ! :cunao:Impra będzie :sweetCyb: :Cool!::bigcool::bigcool::sweetCyb:" No i jak się wzięli za obskakiwanie, oblizywanie, obślinianie to aż normalnie kolektywnie wizytatora "powalili" i na głowe też mu stadnie weszli ... :roll: Zawsze mówie ze Wiewiór malutki - to nikt mi nie wierzy :oops: Quote
malawaszka Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='Maupa4'] No i akceptują też innych ... :razz: Obcy w domu i co było ? " :sweetCyb: Obcy ! Obcy w domu !! :cunao:Impra ! :cunao:Impra będzie :sweetCyb: :Cool!::bigcool::bigcool::sweetCyb:" No i jak się wzięli za obskakiwanie, oblizywanie, obślinianie to aż normalnie kolektywnie wizytatora "powalili" i na głowe też mu stadnie weszli ... :roll: [/QUOTE] hahaha świetni są! zazdroszczę no serio zazdroszczę :lol: brązowa - Izaak 209/13 Quote
JankaBezZiemii Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 dzięki ci losie :multi: są! są! są! gdzie ten linek co? obróżki po nocach się śnią, inni już mają ... :stop: jak się czujecie? wszystko dobrze? Quote
Maupa4 Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 [quote name='JankaBezZiemii']dzięki ci losie :multi: są! są! są! [B]gdzie ten linek co? obróżki po nocach się śnią, inni już mają ...[/B] :stop: jak się czujecie? wszystko dobrze?[/QUOTE] Na buldożkowym forum się tworzy [URL]http://******.pl/viewtopic.php?t=8186[/URL] wykropkowuje: [B]e - psy [/B]- bez spacji oczywista ;) Tam sie zarejestrowac trzeba - potwierdzenia są z automatu. Życ - żyjemy tylko nie wyrabiamy czasowo. Teraz szykujemy sie na mini bulwie spotkanie :) Quote
jaanka Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Oktawia6 była kiedyś zakręcona pekińczykowo. Quote
brazowa1 Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='jaanka']Oktawia6 była kiedyś zakręcona pekińczykowo.[/QUOTE] Oktawia wie i razem z nami szuka domu. Sprawa pilna i cholernie beznadziejna.Ogłaszac nie możemy. Quote
wilczy zew Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 A gdzie nasze niedźwiedzie na czerwonym :shake: Quote
Maupa4 Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 [quote name='brazowa1']Oktawia wie i razem z nami szuka domu. [B]Sprawa pilna [/B]i cholernie beznadziejna.Ogłaszac nie możemy.[/QUOTE] I tego trochę nie rozumiem - sprawa pilna i nie ma komu wziac psa ? Nie ma komu bo co ? Bo ma się dwa swoje ? Trzy swoje ? Cztery swoje ? Jakoś jak do mnie ktoś pisze w sprawie bulwiej dziewczynki że sprawa pilna to ja mimo że mam swoich osiem albo mam swoich osiem i tymczasa to jak sprawa pilna to biorę. Domu to i z domu mozna szukac. I bez ogłaszania. Oktawia wie - to super że wie. To od razu uprzedzę - ja biorę tylko bulwy. I zapchana jestem po komin. I mam zasadę - jeden tymczas przy ilości moich psów. I wychodzę na tym jak Zabłocki na mydle bo stale i permanentnie mam jakiś tymczas. I to bezpłatny. Quote
Recommended Posts