Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 47.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maupa4

27969

• Bila

6040

• ockhama

3031

• wilczy zew

1578

Posted

[quote name='lula2010']KCIUKI za BUKE od wczoraj mocno zacisniete :kciuki::kciuki::kciuki:[/QUOTE]

[quote name='jaanka']moje też :kciuki::kciuki:
Lula jest skuteczniejsza bo posiada trzy kciuki ;)[/QUOTE]

Operacja przełożona na poniedziałek - 8.30 rano.
Ale trzymajcie kciuki - od wczoraj Buka mi się "poddusza" - nie wiem dlaczego. Może dlatego że zimno się zrobiło :niewiem:

Posted

[quote name='malawaszka']ojejku no... a przełożona dlatego, że się poddusza? czy jeszcze coś?[/QUOTE]

Nie nie dlatego ze się poddusza.
Buka się zaczęla podduszac bo chyba wyczuła ze sie coś szykuje :roll:

Kardiolog przy echu serca i tak powiedział ze operacje trzeba zrobic ale nie jest tak że już koniecznie zaraz - lepiej dla niej jak się jeszcze trochę "podbuduje" więc przesunięcie jest tylko z "korzyścią". Guzy to jedno a serce i tchawica to drugie. Jak przyjechała to po pierwszych badaniach od razu weci powiedzieli ze w jej stanie i w takim stanie to nikt rozsądny jej nie zoperuje. Teraz już można ją teoretycznie operowac ale pewnie lepiej jak jeszcze chwilę "poczeka" a ja w tym czasie nadal będe w nią pakowac te wszystkie leki i wspomagacze - zawsze to "silniejsza i zdrowsza" będzie.

No a ja mam jeszcze czas zeby zobaczyc czy to podduszanie to takie "jednorazowe" czy moze jednak coś innego ...
W niedzielę wieczorem mamy się jeszcze "zdzwaniac" z wetem a własciwie to wetką.

Posted

[quote name='wilczy zew']

podaj proszę link do obróżkowego wątku,bo zgubiłam :roll:[/QUOTE]

Sprzedam-kupię

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/209573-Sprzedam-oddam-kupię-psie-akcesoria/page19[/URL]

Ogólny

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/148725-Obroże-szelki-smycze-vol-2/page925[/URL]

Dziś przyszły tasiemki - jutro lepimy garnki ... :grins: