lula2010 Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 KCIUKI za BUKE od wczoraj mocno zacisniete :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
jaanka Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 moje też :kciuki::kciuki: Lula jest skuteczniejsza bo posiada trzy kciuki ;) Quote
Maupa4 Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 [quote name='lula2010']KCIUKI za BUKE od wczoraj mocno zacisniete :kciuki::kciuki::kciuki:[/QUOTE] [quote name='jaanka']moje też :kciuki::kciuki: Lula jest skuteczniejsza bo posiada trzy kciuki ;)[/QUOTE] Operacja przełożona na poniedziałek - 8.30 rano. Ale trzymajcie kciuki - od wczoraj Buka mi się "poddusza" - nie wiem dlaczego. Może dlatego że zimno się zrobiło :niewiem: Quote
malawaszka Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 ojejku no... a przełożona dlatego, że się poddusza? czy jeszcze coś? Quote
Maupa4 Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 [quote name='malawaszka']ojejku no... a przełożona dlatego, że się poddusza? czy jeszcze coś?[/QUOTE] Nie nie dlatego ze się poddusza. Buka się zaczęla podduszac bo chyba wyczuła ze sie coś szykuje :roll: Kardiolog przy echu serca i tak powiedział ze operacje trzeba zrobic ale nie jest tak że już koniecznie zaraz - lepiej dla niej jak się jeszcze trochę "podbuduje" więc przesunięcie jest tylko z "korzyścią". Guzy to jedno a serce i tchawica to drugie. Jak przyjechała to po pierwszych badaniach od razu weci powiedzieli ze w jej stanie i w takim stanie to nikt rozsądny jej nie zoperuje. Teraz już można ją teoretycznie operowac ale pewnie lepiej jak jeszcze chwilę "poczeka" a ja w tym czasie nadal będe w nią pakowac te wszystkie leki i wspomagacze - zawsze to "silniejsza i zdrowsza" będzie. No a ja mam jeszcze czas zeby zobaczyc czy to podduszanie to takie "jednorazowe" czy moze jednak coś innego ... W niedzielę wieczorem mamy się jeszcze "zdzwaniac" z wetem a własciwie to wetką. Quote
malawaszka Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 na fejsie zuzlikowa zdaje się pisała, że ma vetmedin do oddania - może potrzebujesz dla Buki? o ile jeszcze ktoś nie wziął Quote
Maupa4 Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 Buka łyka Cardisure. Dzięki za pamięc :) Quote
gameta Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 dowlekłam się...kciuki zaciśnięte.Może dlatego tak późno wychodzę z pracy, bo muszę pisać pięściami :roll: Quote
wilczy zew Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Buka nabieraj sił! podaj proszę link do obróżkowego wątku,bo zgubiłam :roll: Quote
Maupa4 Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 [quote name='wilczy zew'] podaj proszę link do obróżkowego wątku,bo zgubiłam :roll:[/QUOTE] Sprzedam-kupię [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/209573-Sprzedam-oddam-kupię-psie-akcesoria/page19[/URL] Ogólny [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/148725-Obroże-szelki-smycze-vol-2/page925[/URL] Dziś przyszły tasiemki - jutro lepimy garnki ... :grins: Quote
3 x Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='wilczy zew']Gdzie te garnki??!![/QUOTE] lepi mam nadzieję ;) Quote
wilczy zew Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='3 x']lepi mam nadzieję ;)[/QUOTE] to zylion ich będzie Quote
brazowa1 Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 To byłoby głupie ze strony BUki,gdyby teraz zaczęła się sypać....a myslę,ze to mądry i cwany buldożek. Quote
Maupa4 Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 Operacja Buki jutro o 8.30 - trzymac kciuki. Z domu wychodzimy o siódmej rano. O której wrócimy nie mam pojęcia ... Quote
Maupa4 Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 I na Dobranoc [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images53.fotosik.pl/102/9d7cf768c6e568a1med.jpg[/IMG][/URL] Quote
gameta Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 kciuki zaciśnięte. Chyba się gdzieś zaszyję, żeby dyrekcja nie widziała, jak pięściami nawalam w klawisze ;) Quote
Recommended Posts