Maupa4 Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [IMG]http://images27.fotosik.pl/212/8b98679e12326ecb.jpg[/IMG] Gizmo dziękuje Lavinii i Fasolce za opiekę :Rose: Luizie i mar.gajko za znalezienie domu :calus: Ja dziękuję: Lavinii i Fasolce za opiekę nad Gizmem. Mar.gajko i Luizie za jak zwykle ogromną pomoc tym razem przy szukaniu domu dla Gizma. Wszystkim "kibicującym" Gizmowi za wiarę że się uda. Wszystkim sceptykom chcę powiedziec żeby pocałowali się w nos ...:diabloti: Quote
Bila Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Ale co on z tą karocą wyprawia, to wszelkie pojecie przechodzi:evil_lol::evil_lol:. Wszędzie wejdzie:lol: Quote
hop! Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Wygląda na to, że mar.gajko i Luiza to specjalistki od szukania domków. :razz: Znalazły domek Daktylowi, teraz Gizmo... No, no, no... Proszę o instrukcję szukania domków (jeżeli to ściśle tajne to na PW :diabloti:). Quote
mar.gajko Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='hop!']Wygląda na to, że mar.gajko i Luiza to specjalistki od szukania domków. :razz: Znalazły domek Daktylowi, teraz Gizmo... No, no, no... Proszę o instrukcję szukania domków (jeżeli to ściśle tajne to na PW :diabloti:).[/quote] Ot, szczęśliwy zbieg okoliczności, tym razem:p Samo się znalazło:evil_lol: Quote
Maupa4 Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='hop!']Wygląda na to, że mar.gajko i Luiza to specjalistki od szukania domków. :razz: Znalazły domek Daktylowi, teraz Gizmo... No, no, no... Proszę o instrukcję szukania domków (jeżeli to ściśle tajne to na PW :diabloti:).[/quote] Oj hop! - jeżeli nasze specjalistki od znajdowania domów odkryją swoje sekrety i wszystko bedzie jawne obawiam się że i ich "moce sprawcze" się zmiejszą ... ;) Ja tam zrzucam "winę" na magiczne koniczyny szczęścia mar.gajko :diabloti: [quote name='mar.gajko']Ot, szczęśliwy zbieg okoliczności, tym razem:p Samo się znalazło:evil_lol:[/quote] Nie bądz taka skromna - śmigaj na poligon ... Quote
hop! Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='mar.gajko']Ot, szczęśliwy zbieg okoliczności, tym razem:p Samo się znalazło:evil_lol:[/quote] Czyli macie szczęście do "samoznajdujących się" domków. :lol: Ale, ale... :diabloti: Chyba jednak nie. Zdaje się, że Gryzie, Ciapki i inne Wasze psiaki nadal "hotelowe"... Dlaczego domki dla nich nie znajdują się same??? A może Wy po prostu nie chcecie ich oddać. Jak to jest? :cool3: ;) Quote
hop! Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Maupa4']Ja tam zrzucam "winę" na magiczne koniczyny szczęścia mar.gajko :diabloti:[/quote] A ja swojej nie chciałam... Widzę, że to był WIELKI BŁĄD... :sad: Quote
lavinia Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 na 5 minut przed odjazdem do nowego domu - niszczymy nową zabawkę od nowej Pańci :loveu::loveu::loveu: [img]http://img216.imageshack.us/img216/1337/dscn2356fo0.jpg[/img] Quote
mar.gajko Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='hop!']A ja swojej nie chciałam... Widzę, że to był WIELKI BŁĄD... :sad:[/quote] Ale ja WYSŁAŁAM Ci koniczynkę :crazyeye: Mimo, że nei chcialaś. (na adres z przelewu bankowego) Quote
mar.gajko Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='hop!']Czyli macie szczęście do "samoznajdujących się" domków. :lol: Ale, ale... :diabloti: Chyba jednak nie. Zdaje się, że Gryzie, Ciapki i inne Wasze psiaki nadal "hotelowe"... Dlaczego domki dla nich nie znajdują się same??? A może Wy po prostu nie chcecie ich oddać. Jak to jest? :cool3: ;)[/quote] Gryzie, Ciapki.... I Inne... Będa wieści... Będą. Quote
hop! Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='mar.gajko']Ale ja WYSŁAŁAM Ci koniczynkę :crazyeye: Mimo, że nei chcialaś. (na adres z przelewu bankowego)[/quote] Ale ja NIE DOSTAŁAM... Adres z przelewu bankowego jest nieaktualny. Szczęście się gdzieś poniewiera... Trafiło w obce ręce... Co Ty narobiłaś? :placz: Quote
hop! Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [URL]http://img216.imageshack.us/img216/1337/dscn2356fo0.jpg[/URL] Psuj! :diabloti: :loveu: Quote
mar.gajko Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='hop!']Ale ja NIE DOSTAŁAM... Adres z przelewu bankowego jest nieaktualny. Szczęście się gdzieś poniewiera... Trafiło w obce ręce... Co Ty narobiłaś? :placz:[/quote] JA narobiłam:angryy: A kto NIE chciał adresu podać?:angryy: I musiałam podstępem działać! Kto ma bałagany w papierach?:angryy: A widzisz? Widzisz, co by było gdybyś grzeczna była? Koniczyna = szczęście!!! A tak... Quote
hop! Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='mar.gajko'] A kto NIE chciał adresu podać?:angryy: [B][COLOR=Blue]JA...[/COLOR][/B] Kto ma bałagany w papierach?:angryy: [B][COLOR=Blue]JA...[/COLOR][/B] A widzisz? Widzisz, co by było gdybyś grzeczna była? [B][COLOR=Blue]WIDZĘ...[/COLOR][/B] Koniczyna = szczęście!!! [B][COLOR=Blue]WIERZĘ...[/COLOR][/B] A tak...[/quote] [B][COLOR=Blue] :wallbash: :huh: :placz: [/COLOR][/B] Quote
mar.gajko Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Kończąc temat niefrasobliwości hop! związanej z JEJ WŁASNYM szczęsciem; prosimy Maupe i Lavinię o info o Gizmulcu słodkim :) CO TAM SŁYCHAĆ (pewnie telefon już zgrzany do czerwoności) Quote
hop! Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='mar.gajko']Kończąc temat niefrasobliwości hop! związanej z JEJ WŁASNYM szczęsciem;[/quote] Jeszcze tylko sprostowanie: szczęściem "koniczynkowym" i szczęściem do "samoznajdujących" się domków... A co do tematu... Już nie będę pisać, bo temat się przedłuży i nie uda się go zakończyć. :roll: Wracajmy do właściwego i najważniejszego tematu... ;) Quote
Wiola.od.Gacka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Ja kibicowałam Gizmowi i kciukasy trzymałam wiedziałam, ze domczysko bedzie miał takie lux na jakie zasługuje teraz mu życze zdrowia dobrej opieki i miłości. Odowiedzialnośc przychodzi do odpowiedzialnych wiara czyni cuda. Pozdrawiam Anka Quote
akucha Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Będą wieści z nowego domu Gizmo? Maupo, czas nadrobic zaległości. Czekamy na foty!!!! I na wieści z frontu! Mówiłam Ci już, że napisałam na tablicy "maupa" zamiast "małpa"? Skutki uboczne dogo... Quote
Fenris Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Obserwuję wątek od jakiegoś czasu ... superaśne te bulwy :p odwalacie kawał dobrej roboty. Quote
Fasolka Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 O żeszszszsz, czy Wy też macie taki problem z zalogowanie się do dogo??? Ja od ok tygodnia mam okropny problem... Wczoraj zeżarło mi długiego posta... Widzę, że dziewczyny nie piszą, to ja moze tylko napiszę co wiem o pierwszym dniu Gizmolina w nowym domu :-) Otóż psiaki po początkowej ciekawości i podgryzaniu zmotoryzowanego kolegi jakoś się uspokoiły i zaprzestały obgryzanek po łapinach... Nowi państwo mają nadzieję, że tak zostanie i będzie ok :-) I ja też prawdę mówiąc trzymam kciuki :-) Lavinio, jak się czuje Dodzia, wszystko ok??? Maupo, jak się miewa Herszt Bandy Głuchych i jego przyboczni? ;-) I jak Gizmulec w kolejnych dniach? Piśnijcie słówko... Czy będą jakies zdjątka z nowego domu? Tęsknię za facecikiem... ;-) f. Quote
lavinia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Fasolko, trzymamy kciuki - musi być dobrze. Na razie psiaki próbują się dogadać między sobą, a to prawie zawsze jest dość traumatyczne. Doda jest ok - ma piękny, nowoczesny szew "na okrętkę" .Już zaczyna chodzić, ma apetyt. Liczę na to, że po tej operacji nastąpi zdecydowana poprawa. Póżniej wkleję jakieś zdjątko. I zapomniałam napisać - dziękuję Ci za pomoc z Dodą - ja byłam w duzym stresie.... Quote
Bila Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 A jakie efekty z tego miotania? Udaje się walczyć z mocznicą? Migot już zdrowy? Quote
mar.gajko Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 [quote name='Maupa4'] [IMG]http://images23.fotosik.pl/213/7074554e30feb219.jpg[/IMG] [/quote] NIE RÓŻÓWE:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Kurna. Quote
Recommended Posts