elficzkowa Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Najprawdziwsza radość życia ! Niech grandziolą ile mogą, uwielbiam patrzeć na takie szalejące psy ! Quote
Maupa4 Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 Niech grandziolą ile mogą, Pewnie że tak :)Tym bardziej ze nie wiadomo ile mamy czasu na to grandzolenie :roll: Quote
Maupa4 Posted June 22, 2015 Author Posted June 22, 2015 BezaChilliZapraszają na swój bazarek ...A na nim:ObrożeKocykiKościhttp://www.dogomania.com/forum/topic/147476-kości-obroże-kocyki-zostały-rzucone-hendmejdowy-bazarek-dla-bezy-i-chilli-do-3006-do-godziny-2000/#entry16270574 Quote
JankaBezZiemii Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 cze Maupy nie mogłam się zalogować ... i czasu brak... ale podglądałam czasem ... i wiadomość przyniosłam ... Myszorek zasnął jak możesz to prosimy za Tęczowy Most .... nie płaczę, już nie... Quote
JankaBezZiemii Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 do doopy rok śmierci... za to u Was jak zwykle klęska urodzaju jak widzę ;) znowu rozmnażałaś? Quote
malawaszka Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 ukradłam fotkę na sznupkowy mój wątek :( malutki szkrabik... ech Quote
JankaBezZiemii Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 dzięki Monika :) i sory za gooopie telefony no ale ... musiałam komuś powiedzieć ... Quote
Maupa4 Posted June 22, 2015 Author Posted June 22, 2015 za to u Was jak zwykle klęska urodzaju jak widzę ;) znowu rozmnażałaś? Wiesz jak to jest z ... nami zbieraczkami :roll: ;)Mało, mało, mało ... ale liczysz ze jednak ktos przed ciebie się wychyli a tu ... zonk :PNie chcieli brac to padlo na nas i się ... rozmnożyło :siara:Dobrze ze ta druga zdrowsza od tej pierwszej to się jakoś Bezę z tymi oczami ogarnie ... gorzej z drugą bo jakoś mało (zeby nie powiedziec że zero) chętnych żeby z bombą zegarowa byc za pan brat. :roll:Chillka już też w zasadzie "opanowana" i "ustawiona" tylko nigdy nie wiadomo kiedy i co ... ona taki trochę inny Monar. Quote
JankaBezZiemii Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 o matulu - jak zawsze masz pełne spektrum ........ Myslałaś o tym żeby iść na weterynarię? A co u Debilii? a WBM? a Migoś? a Flooooooooooooora? Buka....moja ulubiona....a Samirek? no i wszyscy oni? Quote
Maupa4 Posted June 22, 2015 Author Posted June 22, 2015 o matulu - jak zawsze masz pełne spektrum ........ Myslałaś o tym żeby iść na weterynarię? Nie myślałam ... w tym/moim wieku to juz o lasce do podpierania się myśli a nie o studiowaniu ;) A co u Debilii? a WBM? a Migoś? a Flooooooooooooora? Buka....moja ulubiona....a Samirek? no i wszyscy oni? Wszyscy oni ok - nie maja czasu na głupoty jak z nowymi jest roboty po pachy :roll:JankaBezZiemi - Buki nie ma ... Buka pobiegła za Tęczowy Most 9 lipca 2014 roku ... przegraliśmy z przerzutami mięsako-włókniaka albo miesako-innego-raka ... :( Quote
JankaBezZiemii Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 wiem że Buka pobiegła.... ale jak zajrzałam to mi się przypomniało... a reszta - dobrze że ok! i niech tak myślą że nie ma czasu na jakieś wymyślanie głupot! Quote
wilczy zew Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Janka BZ przykro mi :( Maupa,zgubiłam się,skąd jest Beza? Jak te oczka po operacji? Quote
elficzkowa Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Dla tych wszystkich czworonożnych Aniołów,które pokochałam na tym wątku, a które spoglądają na nas teraz zza Tęczowego Mostu zapałam znicze pamięci Quote
3 x Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 o ja cie wieki mnie tutaj nie było ale widze, że nie tylko mnie Quote
Ellig Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Obejrzałam wszystkie zdjęcia, cudowne! :) Quote
lula2010 Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Janka BZ przykro mi :( Maupa,zgubiłam się,skąd jest Beza? Jak te oczka po operacji? BEZA jest /byla z Lowicza :smile: Teraz mieszka w Bydgoszczy z Lula i Tambi :smile: Mozna ja i i jej buldozie siostry zobaczyc na FB :-) 1 Quote
Maupa4 Posted October 25, 2016 Author Posted October 25, 2016 Kiedyś musiał nadejśc ten dzień .... W niedzielę wieczorem 23 pażdziernika odszedł od nas Wielka Biała Matka ... ['] Quote
Recommended Posts