Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za wsparcie i zainteresowanie Drapkiem. Chwilowo z allegro się wstrzymam bo wciąż mam nadzieje, że zapadnie decyzja o domku dla piecha. To wyjaśni się w najbliższym czasie. Myślę, że również przydadzą się nowe fotki i zmiana treści ogłoszenia, jeśli niestety domek się nie zdecyduje...

Posted

Drapku, pozwoliłam sobie umieścić Twoją historię na moim facebooku, im więcej osób zobaczy Twoją uśmiechniętą, śliczną mordkę tym większe szanse... Trzymam kciuki !

• 3 weeks later...
Posted

Wszystkich sympatyków Drapka pragnę poinformować, że jego DT stał się domem stałym z czego jestem baardzo szczęśliwa :multi:. Mam pytanie techniczne jak mam teraz przenieść go do innego tematu?

Posted

Wystarczy zmienić tytuł wątku przez edycję zaawansowaną pierwszego postu. Zwyczajowo piszemy dużymi literami " MA DOM!!" Moderator sam przeniesie wątek do stosownego działu.
Gratuluję udanej akcji:)

Posted

Bądź szczęśliwy Drapeczku w swoim starym/stałym domku.
Może teraz będą jakieś wiadomości z domku,bo kiedy był tymczasowym,nie znalazłam żadnej.
No,ale skoro wiosenka napisała,że lepszego domku nie mógł znaleźć,to chyba zna domek.