Karilka Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Gałka za TM .. Bardzo tęsknię. :( Quote
gops Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 a co się stało z Gałką [*] ? i ile Dolec ma już lat? ;) Quote
Karilka Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 (edited) Tutaj nasza pierwsza galeria, która zniknęła na jakiś czas a teraz .. znowu sie pojawiła? :O http://www.dogomania.pl/threads/137645-Dolar-Iwan-Tajga-Vigo-i-Teodor.-Pomieszanie-ze-skrajcowaniem!-Zapraszamy!-%29 Niestety nastapiła rotacja w zwierzakach: Gałka za TM Teodor z banankiem zamieszkali u przyjaciela ze względu na moją zmienność mieszkaniową Iwaś - oślepł i mieszka z moją mamą na wsi, dla jego wygody. Vigo zmarł, śmiercia naturalną. Żył 3 latka. Gałka (Tayga) - efekt kota wychodzącego... Nigdy już żadnemu kotu nie pozwole wychodzić.. Mimo tego, ze była na wsi - zabiło ją auto. Śmierć tragiczna i .. nie chce o tym więcej mówić. To bardzo duże przeżycie i bardzo boli Dolar ma.. noo... eeee... dla mnie zawsze 2 latka :) Edited February 5, 2012 by Karilka Quote
GAJOS Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 (edited) Tinke jest piękna :) Powodzenia i dalszych sukcesów życzę.:) Edited February 6, 2012 by GAJOS Quote
Karilka Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Gajos widzę, że masz coś podobnego w avatarze ;). To psy z wielkim sercem dla ludzi. Quote
gops Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 może jakiś trening WP na zlocie? :lol: myślę że opona się tam jakaś znajdzie . Quote
Karilka Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Jak masz szelki to można. Wszystko można :). Quote
gops Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 jestem w trakcie kupowania specjalnych do wp (czekam aż Marta pożyczy od znajomej i mi uszyję dla nas), teraz mam sledy mogę wziąć obie sztuki jakby ktoś chciał spróbować jeszcze. trenujecie trochę ? Quote
Karilka Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Rekreacyjnie - tak. Chyba najfajniejsze szelki są z pitmana. Quote
gops Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Karilka']Rekreacyjnie - tak. Chyba najfajniejsze szelki są z pitmana.[/QUOTE] no chodziło mi właśnie o rekreacyjnie w Polsce niestety inaczej się nie da jak się nie ma ttb ;) bo nie robią innych zawodów dla wszystkich niestety . nie wiem które najfajniejsze ale wszystkie wyglądają tak samo :lol: a Marta chcę z tego co wiem wprowadzić do ich oferty takie szelki to moje będą pierwsze. Quote
Karilka Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 ..ja bardziej z Tiną robie takie rzeczy uciągowe ale niestety na zlot jej nie zabiore. Dolce tak do 6 roku życia ciągnął. Teraz ma luz ze względu na słabe stawy i średni kręgosłup. Czaaasem dam mu jeszcze oponke czy dzieciaka na sankach do ciągnięcia i robi to, ale nie chce go przeciążać. Ma chłopak swoje lata :) Quote
Karilka Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 (edited) Dzisiaj byliśmy w lesie "wiewiórkowym". Dolce biegał za nimi jak naćpany. Skakał na drzewa za tymi rudymi kocurami :) Bullterrier Iwan :) pociachany nożyczkami (taaak, jestem groomerem :D:D:D!) wiejski, problematyczny psiaczek - a'la pluszak :) Edited March 12, 2012 by Karilka Quote
Culineo Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 a więc znaleźliśmy was ! nawet nie wiedziałam, że macie galeryje :hmmmm: nie zmieniam zdania o Dolarze, uważam, że to przecudny pies. :) a ta suke TTb masz niesamowitą :loveu: Quote
evel Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 O, macie galerię, co się nie chwalisz? :cool3: Quote
Karilka Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 (edited) Bo mam ją dla siebie - jestem egoistką i lubie patrzeć na zdjęcia moich zwierząt w jednym miejscu :P. Mam aktualnie takiego Tymczaska "do naprawy". Jest prześmiesznym kundliszczem :), Edited March 12, 2012 by Karilka Quote
Karilka Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Oczywiście "zabawa" w dominacje czyli nauka: "piesku, jesteś tutaj NIKIM" poprzez świetną zabawe (mój pies jest zaje....sty:loveu:) Quote
Karilka Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Tutaj moja Shilunia ukochana:loveu: Tutaj z Krzysiem - obecnym pańciem:loveu: Quote
Karilka Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Iwan to "emerytowany" agilitowiec, Dolar emerytowany IPO-wiec +WP-owiec... PT-owiec Shila to "aporter" i "dogoterapeuta" :). Tina to "zawodniczka" TOTW i OC Śnieżkowi za to chyba nic nie stworze hahaha. To taki miły piesek. Tylko bardzo zagubiony i niezrównoważony. Jako sposób - znalazł gryzienie. Gryzie ..ale i tak jest milutki :). Quote
Shilomaniak Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 No Dolc pokazał kto tu rządzi a biały sie szybko z tym pogodził, to z tym masz spokój, ale z tymi kanalikami to będzie problem, bo sądząc z jego wyglądu to musiał straszliwie miotać sie na tym łańcuchu, załatwił sobie zęby i przy okazji mógł załatwić parę okołolaryngologicznych pierdółek , może to wyjść za czas jakiś/ jak kanaliki/. Ale dobrze że go masz, potrzeba mu socjału, p. Ania hołubiła go , ale pies nie miał możliwości nauki hierarchii, teraz zrozumie że jest na końcu łańcucha, Dolar mu to wytłumaczy.Generalnie jest fajny, trochę ogłady i może znajdzie jakiś dom z własną kanapą. Quote
Karilka Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Znajdzie dom. Trzeba mu tylko wytłumaczyć o co chodzi z tym światem. To dobry piesek tylko nie wie o co chodzi... Dolcze to wychowawca. Jest tak wyrobiony w tymczasowaniu psów, że radzi sobie lepiej ode mnie ;). To bardzo pomaga.. Ja sobie mogę gadać ale jak on coś powie to nagle każdego niesfornego tymczasika "oświeci" jak należy postępować. Wzór do naśladowania, autorytet i przywódca nr2 w jednym :). Bardzo mi pomaga. Śnieżka czeka jutro poznanie się z małym agresywnym psychopatą, który nawet Shile "gnoił" (a najlepsze jest to, że Shila go słuchała i kładła sie na podłodze na płaszczke. Szkoda, że Iwan jest ślepy i tego nie widział, hahaha) Quote
Karilka Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 :loveu::loveu::loveu: I Śniegus aportuje ;) Wygląd niedźwiadka polarnego a temperament staffika ;) Quote
dog193 Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-cNwwudJHNpU/T20Qzc9GWPI/AAAAAAAAACI/rwjaWjW7IEI/s600/P1000522%25281%2529.JPG Jaki kosmita :evil_lol: :loveu: Quote
Shilomaniak Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 No do zdjęć to nie aparat ale kabelek potrzebny. A białe "coś" nabrało po kąpieli wyglądu i jakby masy/ tak jakoś puszyściej/. Z piłką w dziobie to jakiś mieszkaniec Jowisza? Quote
Karilka Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 Taaak. Dzisiaj jest "sprzątanie świata" czyli porzadkujemy teren na wsi. Dolar rozniósł w drzazgi starą zrujnowaną kanape - bardzo pomógł bo dało sie ładnie spalić i powyrzucać co nie potrzebne. Śnieżek vel Świnek chodził ze mną i szukał śmieci po lesie. Iwan przypalił sobie brode w ognisku (no na to bym nie wpadła) a tak ogólnie - wszyscy w domu odpoczywają. Na mnie czekają jeszcze dwa doły "poDolarowe" o głębokości metra i szerokości 1,5 do zasypania ale teraz już nie mam siły. Wesoło ;) Quote
Recommended Posts