Ewanka Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 [quote name='ida47']w grupie sila[/QUOTE] Też tak sądzę :):):) Quote
ida47 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 a ja poprosze w wolnej chwili o nr.konta Quote
Ewanka Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 [quote name='ida47']a ja poprosze w wolnej chwili o nr.konta[/QUOTE] Wysyłam PW i jeszcze raz bardzo dziękuję w imieniu Babulinki :loveu: Quote
Ewanka Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 [quote name='Mapet']hop hop hop[/QUOTE] O, jak miło Cię tu widzieć :):):) wzięłabym malutką do siebie jak najszybciej, a potem na spokojnie do docelowego DT, tylko jak ją przefrunąć te 70km????? Quote
mshume Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 O za ten dom, to i ja ręczę, 'naszymi 'chi zajmował się wzorowo :) Trzeba zaapelować do wolontariuszy z Palucha, żeby w tym transporcie na dworzec pomogli, chyba że ktoś jedzie Wwa Białystok...[quote name='jaanna019']To ja się jakby co zgłaszam na rezerwowy dt ;) rozmowy przebrnęłam pozytywnie :)[/QUOTE] Quote
temikotka Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 to bardzo się cieszę że jest DT blizej(ja bym tam i z powrotem musiała zasuwać 24h ;) ).Mam nadzieję ze będzie się dało wszystko szybko załatwić i raz dwa maleństwo wyciągnąć ze schronu :) Quote
Ewanka Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 [B]Czekamy na sygnał z chętnych DT[/B] :) Możemy mieć transport z Warszawy do mnie (okolice Sochaczewa), ktoś jedzie jutro w tę stronę (po 16-tej). Sunia może spokojnie u mnie poczekać, [B]najważniejsze, żeby szybko opuściła schron !!!!!![/B] [B][SIZE=3][U]Szukam osoby, która jutro może wyciągnąć sunię ze schroniska[/U][/SIZE][/B] [B]nie mogę niestety w najbliższych dniach jechać do Warszawy.[/B] Quote
mmd Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Ten DT to BDT czy płatny? Pytam, bo jak BDT to można do nas uderzać do kasy zapomogowo-pożyczkowej :) Do Baloniarek znaczy. Quote
Anula Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Nie wierzę aby nikt nie wyciągnął suni ze schronu i przetransportował na dworzec.Bardzo dużo jest dogomaniaków w Warszawie i nie raz udzielali pomocy zawożąc pieski na dworzec.Sochaczew jest na zachód od Warszawy a więc nie bardzo po drodze.Dziewczyny piszcie do kogokolwiek dziewczyny się znają i na pewno pomogą. Quote
Ewanka Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 [quote name='Guliwer89']jestem i ja :)[/QUOTE] Witamy, witamy :) ... szukamy wytrwale osoby, która wyciągnie malutką Babulinkę ... może się uda !!! [quote name='mmd']Ten DT to BDT czy płatny? Pytam, bo jak BDT to można do nas uderzać do kasy zapomogowo-pożyczkowej :) Do Baloniarek znaczy.[/QUOTE] Nie było mowy o płatnym DT ...... nic o tym nie wiem. U mnie BDT ........... sunia skradła mi serducho i chce jak najszbciej wyciagnac ja z tego miejsca, w ktrym przebywa. Ani dnia dluzej !!!!!! Quote
lika1771 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 [quote name='lika1771']Napisz do Apsa,Alekssandra,morisowa,puch555,magdyska25,justynaz87 sa to wolontariuszki z palucha moze beda mogły pomoc.[/QUOTE] Tutaj napisałam......... Quote
Ewanka Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Lika :) czy dobrze zrozumiałam, że Ty napisałaś do tych w.wym. osób ... czy ja mam napisać? Quote
lika1771 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 [quote name='Ewanka']Lika :) czy dobrze zrozumiałam, że Ty napisałaś do tych w.wym. osób ... czy ja mam napisać?[/QUOTE] Ty napisz:lol: Quote
Ewanka Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 [quote name='lika1771']Ty napisz:lol:[/QUOTE] ok, napiszę do tych osób PW ..... .... ale czy ktoś jutro wyciągnie malutką Babulinkę ??? :( Ona nie powinna tam zostać ani chwili dłużej !!! [B]edit:[/B] napisałam PW do wszystkich, oprócz [B]naz87[/B] - nie ma takiego nicku :/ Quote
jaanna019 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Miałam na dt sporo psiaków, myślę, że na dogo są "moje" ślady. Było tego dużo ;) Jeśli o mnie chodzi nigdy nie miałam psa na płatnym tymczasie i nie planuję, będę potrzebowała pomocy szczególnie przy pokryciu kosztów leczenia. O ile sunia nie będzie musiała jeść specjalistycznej karmy to powinnam sobie poradzić z jej wyżywieniem. Na 100% nie ogarnę ogłoszeń. Miałam na ds sunię z Palucha - niestety już jej nie ma, też była starowinką, mam słabość do dziadeczków. Niestety mieszkam w bloku i nie mogę brać dużych gabarytowo. W razie konieczności mogę zabierać psa do pracy - pracuję od 7 do 15. Obecnie mam staruszka na ds z łódzkiego schronu, jest u mnie już prawie 3 lata. Sunia będzie u mnie na takich samych prawach jak moje własne psy. Dobrą lecznicę mam 100m od domu. Traktują mnie ulgowo. Może napiszcie do morrisowej? Quote
Ewanka Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Napisałam PW do morissowej i do innych osób wymienionych wyżej, może pomogą wyciągnąć staruszeczkę. Quote
jaanna019 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Ja najwcześniej do Warszawy mogę ruszyć we wtorek. No to czekamy na odzew i decyzję. Quote
Ewanka Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 [quote name='jaanna019']Ja najwcześniej do Warszawy mogę ruszyć we wtorek. No to czekamy na odzew i decyzję.[/QUOTE] Szczerze mówiąc wątpię, żeby do wtorku coś udało się załatwić. Wszyscy mają już na siebie psiaki i nie chcą brać następnych :( Szykuj się na wtorek w podróż :) Quote
inga.mm Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 czy mogę jakoś pomóc? Wybaczcie, ale nie starcza mi czasu na przejście przez cały wątek. Jeśli dobrze zrozumiałam, pudelniczka pojedzie do jaanny019? Quote
Ewanka Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 [quote name='inga.mm']czy mogę jakoś pomóc? Wybaczcie, ale nie starcza mi czasu na przejście przez cały wątek. Jeśli dobrze zrozumiałam, pudelniczka pojedzie do jaanny019?[/QUOTE] Na to wygląda :) Chciałam ją jutro wyciągnąć ze schronu i przetrzymać u siebie dokąd trzeba, ale nie ma osoby chętnej, by ją na siebie wyciągnąć :/ a ja nie mogę jechać do Warszawy (transpotr mamy) Quote
lika1771 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 [quote name='inga.mm']czy mogę jakoś pomóc? Wybaczcie, ale nie starcza mi czasu na przejście przez cały wątek. Jeśli dobrze zrozumiałam, pudelniczka pojedzie do jaanny019?[/QUOTE] Ze ja nie pomyslałam o Tobie cioteczko potrzebujemy kogos kto jutro wyciagnie sunie i przetrzyma do godziny 16 sunia jedzie do Ewanki, a pozniej do Joanny. Sunia w strasznym stanie pomoc potrzebna na wczoraj. Quote
Ewanka Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 [quote name='lika1771']Ze ja nie pomyslałam o Tobie cioteczko potrzebujemy kogos kto jutro wyciagnie sunie i przetrzyma do godziny 16 sunia jedzie do Ewanki, a pozniej do Joanny. Sunia w strasznym stanie pomoc potrzebna na wczoraj.[/QUOTE] Lika, myślisz, że Inga by się zgodziła, pisałaś może do Niej? Quote
inga.mm Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Pewnie, że zgodziłabym się, z drobnym kłopotem: jutro pracuję. Mogę po 15-tej być w schronie, zabrać sunię i będę musiała wrócić do pracy. Tyle, że musiałaby być na maksa przygotowana. Sorki, ale gdybym wiedziała wcześniej, poszłabym do pracy dziś. Wymyślcie teraz jak rozwiązać problem, bo nie mam pomysłu. Quote
Recommended Posts