Asia_Rawicz Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 To w takim razie ja wrzucam fotkę z fb:) Quote
ajda Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Dzień z życia psinki... o 6 rano przywędrowała do mojego łózka i będąc na śpiku powiedziałam "Chodź Gabryśka" - będąc pewną, że zaraz ucieknie bądź sobie pójdzie (zważając na fakt jakie ma podejście do naszych pokoi:)) a tu zonk.. o 9 rano się obudziłam/ - łyśmy patrzę a psina dalej w łóżku, podeszła do mnie i się wtuliła w szyję co oznaczało, że chcę pójść na spacer - no więc poszłyśmy na dwór.. potem odpoczywała, znowu na dwór itp. Za moment zabieramy się za akcję "czyszczenie uszu" :)))) a tak to bardzo ożywiona jest - zwłaszcza jak słyszy szelest reklamówki lub otwieranie lodówki - mały szajbus i co jest najśmieszniejsze za chiny ludowe nie chce wyjść z przedpokoju ani nam zrobić wolnej przestrzeni jak np. idziemy z talerzami itp. , więc reasumując labek nam się udał hehehe.... do zaś ;) P.S. Dostała dzisiaj tabletki na odrobaczenie, a jutro u weta poruszę jedną z najważniejszych kwestii - karma, tak więc poinformuje co i jak :) Quote
What May NN Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 no i chyba sterylka w niedalekiej perspektywie, co? kochana psina kanapowa.. Quote
ajda Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Hej jestem dopiero po pracy, więc za chwilkę napiszę co u Gabi :) Quote
ajda Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Sorrki, ze tak pozno, ale brat przyjechal w odwiedziny do malej. Bylysmy u weta, dostala zastrzyk intratyk-cos nie pamietam dokladnej nazwy na świad (w pt kolejny), miala dokladnie wyczyszczone uszka i otrzymalysmy karme Royal Energy na ożywanie młodej:) W piatek dostanie kolejny zastrzyk, będzie miala pobierana krew oraz prawdopodobnie robiony rentgen. Wg zalecen lekarza przepisal jej Furaginum na pecherz oraz Lakcid - na poprawienie flory bakteryjnej, ktory bedzie brala ok 3 tyg. Co moge o niej powiedziec? Jak na moje oko ma sie lepiej, obawiam sie, ze jak tak dalej pojdzie rozpusci sie nam jak dziadowski bicz:) Caly czas biwakuje w przedpokoju, ale nie boi sie wchodzenia do łóżka:) Nocki przesypia spokojnie, przed snem ma porzadny godzinny spacer, tak wiec mamy mozliwosc dluzej pospac :) To naprawde kochany psiak, nie da sie w niej nie zakochac ;) Pozdrawiam do kolejnego postu :) Quote
ajda Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Tak więc co mogę jeszcze napisać o sterylizacji młodej - póki co wstrzymujemy się ze względu na to co wykaże USG, które będzie miała wkrótce robione. Nie ukrywam, że wolałabym dla Jej zdrowia jak i dla siebie, by doszło do sterylizacji, ale nie mnie decydować - czas pokaże... Na moment obecny Gabriela śpi ze swoim Panem, ja zapewne mogę pobiwakować w przedpokoju hehe... Dobranoc Quote
Ajula Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 ajda mam nadzieję, że jakoś udało Ci się wcisnąć do łóżka :) Quote
ajda Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Mała jest niemożliwa, całą noc spałą w łóżku:) Jutro znowu o weta na pobranie krwi i prawdopodobnie rentgen oraz zastrzyk:) Quote
ajda Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Boze ja chyba jestem jakas ograniczona, jak sie wrzuca tutaj zdjecia ?:) hehe Quote
Recommended Posts