Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Astaroth, z Gonzem jest na razie w porządku, dolegliwości z tego, co wiem, praktycznie nie ma.
Nie chcę strzelać opisu, bo jedno niefortunne słowo/ zdanie przekłamie przekaz. Po co mi to? Po nic.
Chcesz poznać szczegóły po prostu zadzwoń do Przyjaciela Koni. Podawała na wątku, 2 - 3 strony wstecz, z chwilą pojawienia się na nim, swój tel.
Zapewne, a zdziwiłabym się, gdyby było inaczej, masz i namiar do obecnych właścicieli, z którymi podpisywałaś umowę.

• Replies 529
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Info
Gonzo zaczyna śmielej zachowywać się na spacerach po działce.
Już nie "przywiera" do opiekuna.

Co do oczu - na światło reaguje.
Nie tak często jak na początku spotyka się ze sprzętami.
Nadal ma być obserwowany, ale raczej tak na zasadzie "dmuchania na zimne".
Nowi opiekunowie chyba nieco spanikowali na początku.
Cieszę się, że to raczej nieznajomość mieszkania, a nie jakakolwiek choroba.

I wyjaśniam - piszę wtedy, kiedy mam internet dostępny i kiedy mam chwilę czasu, a o to nie jest u mnie łatwo.

Posted

A może jemu te kudełki przeszkadzają ? Albo w schronisku miał je cały czas na oczkach , tam przestrzeń wolną i nie był przyzwyczajony do tylu rzeczy (mebli itp.) na takiej mniejszej przestrzeni jak mieszkanie, pokój. A le to dobrze że nowi opiekunowie tak się troszczą o psiaczka :).

Posted

Super że psiak już w swoim domku :) A ja chciałam Was serdecznie zaprosić na bazarek na dwie inne sunie żeby nie musiały wracać do umieralni z której został wyciągnięty Gonzo :-( Na bazarku można kupić bardzo fajne książki i kobiece ciuszki, może znajdziecie coś dla siebie :smile:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/218767-Super-ksi%C4%85%C5%BCki-i-bardzo-kobiece-sukienki-buty-torba-korale-dla-Inki-i-Bawarki"]http://www.dogomania.pl/threads/2187...Inki-i-Bawarki[/URL]

• 2 weeks later...