Drzagodha Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 On nie jest gruby! On na drożdżach jest :evil_lol: urósł kolejne 5cm i ma już 28cm w kłębie :eviltong: A Apollo pojedzie dziś lub jutro prawdopodobnie do nowego domu. Quote
Drzagodha Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 [quote name='malina1']To co Ty psy drożdżami karmisz? :D[/QUOTE] Tak, i sterydami jeszcze, żeby ładnie wyglądały :evil_lol: A tak serio to Pako bardzo ładnie wcina już suchą karmę, ale i tak woli mięsko z puszeczki :diabloti: Cichutko powiem, że zaczęłam dziś rozmowy z jednym panem odnośnie adopcji Pako. Ale to jeszcze nic pewnego. Tylko czy spodoba mu się mały zezolec? Bo on ma takie oczka rozbieżne lekko :loveu: Quote
Elza22 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Kciuki cały czas zaciśnięte kiedy będą jakieś wieści? Quote
Drzagodha Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='Elza22']Kciuki cały czas zaciśnięte kiedy będą jakieś wieści?[/QUOTE] Póki co zaczęło mi się coś w tym panu nie do końca podobać, więc chyba jednak psa ode mnie nie dostanie. Quote
Weg Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Pako, hopaj do góry, niech Cię ludzie zobaczą! Quote
[email protected] Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Pako maleńki , śliczny bobas.. Ja też trzymam kciuki Quote
Drzagodha Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Meldujemy, iż zaliczyliśmy wczoraj pierwsze wyjście na smyczy ;) Quote
Drzagodha Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='gygabajt']I jak poszło ?[/QUOTE] Generalnie nieźle, ale mały pląta się bardzo pod nogami. Pracujemy nad tym ;) Quote
Weg Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Ale jak chłopak elegancko w nowych szelkach wygląda. :loveu: Quote
Drzagodha Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 Ciotki, teraz już cichutko bo Pako śpi, a jutro ciężki dzień przed nim, 2 miesiące kończy, więc musi być w pełni sił ;) Quote
Drzagodha Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Weg napisał(a):Wszystkiego dobrego, Pako! :loveu: Pako kazał Cię w podzięce liznąć w nos ;) Quote
Igiełka Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Przyszłam w odwiedziny do uroczego malca :) Quote
Recommended Posts