malagos Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 [quote name='Mazowszanka']Kropka cały czas w swoim domu.To chyba nie jest taka kłopotliwa? Może się jeszcze do niej przekonają?[/QUOTE] Nie wiem, czy nadal u pani Elżbiety, bo czas był wprawdzie do Świąt (bo przyjeżdża rodzina z dziećmi i psa ma już nie być), czy już u pana Łukasza, syna, który odebrał ode mnei Kropkę i czuje się za nią odpowiedzialny. Ma swoje 2 sunie, ale Kropka zna je i Łukasza, i w ich domu ma poczekać na nowych państwa........ Quote
Andzike Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Małgosiu, masz rację, Kropka jest od wczoraj u Łukasza i Gosi.... Na razie znaczy teren, ale z pozostałymi suniami dogaduje się dobrze. Gosia porobiła jej nowe zdjęcia i reklamuje wśród znajomych. Biedna maleńka na pewno jest mocno skołowana :( Wczoraj miałam telefon od Pani, która po ponad pół roku przypomniała sobie, że kiedyś rozmawiałyśmy o piesku i w końcu jest gotowa jakiemuś mikrusowi pomóc. Pani mieszka w Warszawie na Ursynowie, opowiedziałam jej o Kropeczce, Pani nie ma netu, ale ma ją obejrzeć u córki. Mam nadzieję, że się odezwie, bo przez telefon brzmi bardzo dobrze i może tam Kropeczka znajdzie swoją przystań... A jeśli nie, to może któreś z ogłoszeń zadziała... W każdym razie poznam Kropeczkę w święta:multi: Quote
malagos Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Aniu, kocham Cię z a te wieści! Dziękuję Ci ogromnie, ze pomagasz i Kropce, i mi, bo bardzo leży mi na sercu jej los. Może ta Pani zobaczywszy na żywo Kropidlaka zakocha się?...... Z ogłoszeń na razie zero odzewu. Quote
Ewanka Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Byłam pewna, że Kropeczka jest szczęsliwa, a tu taki smutne wieści .... ale widzę, że jest nadzieja, może Pani z Ursynowa pokocha Kropeczkę. Trzymam mozno kciuki !!! Quote
Andzike Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Małgosiu, ja też się czuję częściowo odpowiedzialna za Kropkę - w końcu poleciłam ją do domu, który jej teraz nie chce :( Mam nadzieję, że szybciutko znajdzie swój dom, już na zawsze. Quote
mmd Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Ja też się bardzo martwię, bo to taka malutka, bezbronna kruszynka. Może ta pani się w niej zakocha i jeszcze w tym roku psinka wreszcie znajdzie przystań. Quote
malagos Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Ja tylko wspominam, jak któregoś roku, 20 grudnia w niedzielę przyjechały do nas 2 rodziny adopcyjne po nasz dwie tymczasowiczki, Milusię i Gajankę. Czyli jednak przed świetami ludzie mieli czas i wyszukac w internecie, i przyjechać taki kawał drogi........ Obie sunie mają jak w raju, a my utrzymujemy kontakt w nowymi domami (zwłaszcza rodzina Gajany jest najcudowniejsza na świecie, a relacje pana Michała warte literackiego Nobla :) ) Więc jakąś tam iskierkę nadziei na telefon mam........ Quote
[email protected] Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 na pewno będzie odzew jak nie teraz to po świętach ja w to wierzę;) Quote
Ewanka Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Odwiedzam kruszynkę Kropeczkę z nadzieją na TEN telefon :) Quote
malagos Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 No własnie, żeby znalazła dobrych ludzi.... Quote
Mazowszanka13 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Może znajdą się tacy ludzie,którzy będą chcieli zrobić sami sobie prezent gwiazdkowy? Ja to bym chciała taki prezent,ale niestety nie mieszkam sama.:shake: Quote
Andzike Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Kropeczka :) [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/85/img0030ek.jpg/][IMG]http://img85.imageshack.us/img85/7628/img0030ek.jpg[/IMG][/URL] Quote
malagos Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 O, mój Boże, to moja Kropa.........cudo kochane......... Quote
malagos Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 ciekawe, czy ta pani, która dziś dzwoniła i pytała o Kropke, zadzwoni ponownie......... Quote
[email protected] Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 miejmy nadzieję że to ta pani na zawsze Quote
mmd Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Ważne, że dzwonią :) A może to ta pani, która wcześniej do mnie pisała? Quote
malagos Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 ta ma doga 3-letnigo i 3 koty ze śmietnika. Pokazałam pani też Tikę. Quote
mmd Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 [quote name='malagos']ta ma doga 3-letnigo i 3 koty ze śmietnika. Pokazałam pani też Tikę.[/QUOTE] No to niech się odezwie i da psu prezencik pod choinkę :) I nam przy okazji ;) Quote
mmd Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Jak tylko mi się "zwolni" gumtree Szewka (DS na horyzoncie) to wrzucę Kropkę na jego miejsce. Chociaż wolałabym nie musieć :) Quote
malagos Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 E tam, cisza w eterze......... Quote
Recommended Posts