Jump to content
Dogomania

XXXI Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych - CACIB - Opole , 28-29.04.2012

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Już jets :multi:

Plan sędziowania - Klubowa wystawa psów do towarzystwa 28.04.2012
http://www.zkwp-opole.pl/wystawy-opole/2012/2012_TOW_plan.pdf

Plan sędziowania -[SIZE=2] I Wystawa Welsh Corgi i Lancashire Heelerów
organizowana przez Klub Welsh Corgi (Wybieralny) przy ZG ZKwP
Moszna, 29.04.2012
http://www.zkwp-opole.pl/wystawy-opole/2012/2012_Klub_WC_plan.pdf

Edited by izabela.szczepaniak
Posted

[quote name='Embie']Szukam transportu na sobotę dla dwóch osób i nie za dużego psa, oczywiście dorzucimy do paliwa. Jestem z okolic Rybnika ale mogę dojechać gdzie będzie wygodniej nas zabrać.
[email protected]

Będę jechała A4 od strony Katowic - jeśli, to odpowiada.

Posted

Jesteśmy w rozpaczliwej sytuacji - wystawa opłacona a transportu brak :(

Czy ktoś z osób jadących ma wolne miejsce w aucie na niedzielę i jedzie z Lublina lub okolic albo przejeżdża przez okolice Lublina?
Albo może ktoś chciałby pojechać własnym samochodem ale ze względu na koszty waha się - "wesprę" finansowo byleby nas zabrał.

Kontakt do mnie : [email protected]

Posted

Mamy wolne miejsce w samochodzie (dla 1 osoby i 1 małego psa) na wyjazd z Lublina (bliskich okolic) do Opola, na sobotę 28.04.
Możemy też zabrać kogoś na trasie.
tel. 665 226 221

Posted

Witam. Szukam wolnego miejsca na wystawę do Opola w niedziele. Niestety posypały nam się samochody...aż 3....
W takiej sytuacji jestem zmuszona szukać transportu. Jadę z 2 Gryfonikami. Mieszkam w Sycowie( 60 km. od Wrocławia w kier. na Łódz). Oczywiście dokładam się na paliwo. Bardzo proszę o kontakt, jeżeli miałby ktoś wolne miejsce. Z góry dziękuję.
Pozdrawiam serdecznie . Dagmara. tel. 790 649 711, lub [email protected]

Posted

My juz po wystawie. Nasz Keru JCAC i JBOB, skonczyl Mlodziezowy CH. PL. Wystawa dobrze zorganizowana, moze zbyt nachalna kontrola przy wejsciu, ale poza tym byly duze ringi, ladna pogoda, duzo sklepow ;) na BIS niestety nie zostalismy, z tego co wiem, byla obsuwa 40-minutowa...

Jedyny minus byl taki, ze zaplacilismy 110 zl, a sedzina kompletnie nie bylo przygotowana do sedziowania mojej rasy. W opisie napisala mi takie glupoty, ze... naprawde, jest to chore, ze sedzia miedzynarodowy nawet nie zapozna sie ze standardem rasy psow, ktore pierwszy raz w zyciu ocenia. Wchodzi terier japonski, a ona mysli, ze ocenia Parsona, wchodzi pies, a daje opis do suki...do tego, na koncu w ocenach nie mialem nic wypelnionego. Musialem sie prosic o wpisanie ocen...

Posted

My debiutowaliśmy dziś w klasie szczeniąt. Mój Rapik wo1, NSzwR i BIS PUPPY III. Ogólnie wystawa dobrze zorganizowana, pogoda dopisała. U nas na ringu trochę zamieszanie, ale to tylko przez chwilę. Cała reszta super. Jak ktoś ma fotki z BIS szczeniąt to baaaardzo proszę! :*