Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Mi też jakoś muli :shake:

Bida z multimediami :roll:....i tak Was za bardzo rozpieszczam :razz::evil_lol:[/quote]

Jak ci muli, to nas nie rozpieścisz:placz::placz::placz:

Już mnie szalg trafia:angryy:, wszystko mi się otwiera i otwiera i otwiera:roll: i nie może otworzyć:mad:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iv_']ano taka jestem :oops: istota o złotym sercu :multi: no i skromna jak nie wiem co :cool3:

Dobry wieczór :loveu: :multi: :loveu:[/quote]
da się zauważyć :razz:

Witanko :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Dobra z Ciebie istota :lol:

Bryyyy :multi::loveu:[/quote]
ano taka jestem :oops: istota o złotym sercu :multi: no i skromna jak nie wiem co :cool3:

Dobry wieczór :loveu: :multi: :loveu:

Posted

[quote name='Selket']Ja myślę, że to słowo to określa całą Ciebie w sposób najdoskonalszy z możliwych, zwłaszcza, kiedy tak o sobie mówisz jak teraz:diabloti::diabloti:

[SIZE=1]Ciekawe, czy znów napisałam coś niezrozumiale?[/SIZE][/quote]
[SIZE=1]Ja wszystko zrozumiałem :evil_lol:[/SIZE]

Posted

[quote name='Bila']Cześć moje kochane wątkowicze (tak niegramatycznie napisałam, żeby żadna płeć nie poczuła się dyskryminowana tym powitaniem):multi::multi::loveu::loveu:[/quote]

:crazyeye: aleś niegramatyczna cwaniara :evil_lol:
a mówiłaś, że masz tylko jedną szarą komórkę :eviltong: ale jakąś bardzo rozwiniętą z tego co wiedzę :cool3: :evil_lol:

Cześć :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Grunt, że wszystkie rozumiemy :evil_lol:

czeeeeee :multi::loveu:[/quote]

ja też zrozumiałem :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']ano taka jestem :oops: istota o złotym sercu :multi: no i [SIZE=6][COLOR=magenta]skromna[/COLOR][/SIZE] jak nie wiem co :cool3:

Dobry wieczór :loveu: :multi: :loveu:[/quote]
Ja myślę, że to słowo to określa całą Ciebie w sposób najdoskonalszy z możliwych, zwłaszcza, kiedy tak o sobie mówisz jak teraz:diabloti::diabloti:

[SIZE=1]Ciekawe, czy znów napisałam coś niezrozumiale?[/SIZE]

Posted

[quote name='Selket']Ja myślę, że to słowo to określa całą Ciebie w sposób najdoskonalszy z możliwych, zwłaszcza, kiedy tak o sobie mówisz jak teraz:diabloti::diabloti:

[SIZE=1]Ciekawe, czy znów napisałam coś niezrozumiale?[/SIZE][/quote]

:roll: czepiasz się :roll:

Posted

[quote name='Iv_']:roll: czepiasz się :roll:[/quote]
Nie:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: No wiesz :obrazic: :obrazic: :obrazic:

Posted

[quote name='Menrzuś'][SIZE=1]Ja wszystko zrozumiałem :evil_lol:[/SIZE][/quote]
Ostatnio nie zrozumiałeś, chociaż napisałam to co mam na mysli :obrazic:
Ale cieszkam, iż zaistniały postęy w Twej interpretacji:diabloti:

Posted

Nie wiem czy zrozumiał te "postęy" :evil_lol: bo co to niby :roll:
buahahahaaaaa ciągle jedno i to samo, co zdanie to.......:eviltong: :siara:

Posted

[quote name='Selket']Ostatnio nie zrozumiałeś, chociaż napisałam to co mam na mysli :obrazic:
Ale cieszkam, iż zaistniały postęy w Twej interpretacji:diabloti:[/quote]
O dzięki łaskawa za odrobinę zrozumienia dla mnie, żuczka małego :modla:

Posted

[quote name='Menrzuś']To ja może palca między młot i kowadło wkładać nie będę :roll:

:eviltong:[/quote]

:turn-l: asekurant :eviltong:

Posted

[quote name='Iv_']Nie wiem czy zrozumiał te "postęy" :evil_lol: bo co to niby :roll:
buahahahaaaaa ciągle jedno i to samo, co zdanie to.......:eviltong: :siara:[/quote]
No wiesz, czepiasz się mnie specjalnie! :obrazic: :obrazic: :obrazic:

Posted

[quote name='Menrzuś']O dzięki łaskawa za odrobinę zrozumienia dla mnie, żuczka małego :modla:[/quote]
Proszę bardzo, jest po prostu miła i uprzejma:diabloti: Mam to ponoć po tatusiu:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Selket']Proszę bardzo, jest po prostu miła i uprzejma:diabloti: Mam to ponoć po tatusiu:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]
Zawsze mówiłem, że faceci są górą :multi::evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']dopiero mówiłeś o palcu :roll: a teraz o doopalonie :roll: zdecyduj się co w te drzwi włożyć nie chcesz :eviltong: :eviltong: :cool3:[/quote]
palec to między młot i kowadło, a doopalon na plaskacza :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']przezorny :razz:....po doopalonie łatwo oberwać, a potem piecze :evil_lol:[/quote]
dopiero mówiłeś o palcu :roll: a teraz o doopalonie :roll: zdecyduj się co w te drzwi włożyć nie chcesz :eviltong: :eviltong: :cool3: