Bila Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Mi też jakoś muli :shake: Bida z multimediami :roll:....i tak Was za bardzo rozpieszczam :razz::evil_lol:[/quote] Jak ci muli, to nas nie rozpieścisz:placz::placz::placz: Już mnie szalg trafia:angryy:, wszystko mi się otwiera i otwiera i otwiera:roll: i nie może otworzyć:mad: Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Iv_']ano taka jestem :oops: istota o złotym sercu :multi: no i skromna jak nie wiem co :cool3: Dobry wieczór :loveu: :multi: :loveu:[/quote] da się zauważyć :razz: Witanko :multi::loveu: Quote
Iv_ Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Dobra z Ciebie istota :lol: Bryyyy :multi::loveu:[/quote] ano taka jestem :oops: istota o złotym sercu :multi: no i skromna jak nie wiem co :cool3: Dobry wieczór :loveu: :multi: :loveu: Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Selket']Ja myślę, że to słowo to określa całą Ciebie w sposób najdoskonalszy z możliwych, zwłaszcza, kiedy tak o sobie mówisz jak teraz:diabloti::diabloti: [SIZE=1]Ciekawe, czy znów napisałam coś niezrozumiale?[/SIZE][/quote] [SIZE=1]Ja wszystko zrozumiałem :evil_lol:[/SIZE] Quote
Iv_ Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Bila']Cześć moje kochane wątkowicze (tak niegramatycznie napisałam, żeby żadna płeć nie poczuła się dyskryminowana tym powitaniem):multi::multi::loveu::loveu:[/quote] :crazyeye: aleś niegramatyczna cwaniara :evil_lol: a mówiłaś, że masz tylko jedną szarą komórkę :eviltong: ale jakąś bardzo rozwiniętą z tego co wiedzę :cool3: :evil_lol: Cześć :loveu: Quote
Iv_ Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Grunt, że wszystkie rozumiemy :evil_lol: czeeeeee :multi::loveu:[/quote] ja też zrozumiałem :cool3: :evil_lol: Quote
Selket Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Iv_']ano taka jestem :oops: istota o złotym sercu :multi: no i [SIZE=6][COLOR=magenta]skromna[/COLOR][/SIZE] jak nie wiem co :cool3: Dobry wieczór :loveu: :multi: :loveu:[/quote] Ja myślę, że to słowo to określa całą Ciebie w sposób najdoskonalszy z możliwych, zwłaszcza, kiedy tak o sobie mówisz jak teraz:diabloti::diabloti: [SIZE=1]Ciekawe, czy znów napisałam coś niezrozumiale?[/SIZE] Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Iv_']:eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] To ja może palca między młot i kowadło wkładać nie będę :roll: :eviltong: Quote
Iv_ Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Selket']Ja myślę, że to słowo to określa całą Ciebie w sposób najdoskonalszy z możliwych, zwłaszcza, kiedy tak o sobie mówisz jak teraz:diabloti::diabloti: [SIZE=1]Ciekawe, czy znów napisałam coś niezrozumiale?[/SIZE][/quote] :roll: czepiasz się :roll: Quote
Iv_ Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Menrzuś'][SIZE=1]Ja wszystko zrozumiałem :evil_lol:[/SIZE][/quote] :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Selket Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Iv_']:roll: czepiasz się :roll:[/quote] Nie:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: No wiesz :obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
Selket Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Menrzuś'][SIZE=1]Ja wszystko zrozumiałem :evil_lol:[/SIZE][/quote] Ostatnio nie zrozumiałeś, chociaż napisałam to co mam na mysli :obrazic: Ale cieszkam, iż zaistniały postęy w Twej interpretacji:diabloti: Quote
Iv_ Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Nie wiem czy zrozumiał te "postęy" :evil_lol: bo co to niby :roll: buahahahaaaaa ciągle jedno i to samo, co zdanie to.......:eviltong: :siara: Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Selket']Ostatnio nie zrozumiałeś, chociaż napisałam to co mam na mysli :obrazic: Ale cieszkam, iż zaistniały postęy w Twej interpretacji:diabloti:[/quote] O dzięki łaskawa za odrobinę zrozumienia dla mnie, żuczka małego :modla: Quote
Iv_ Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Menrzuś']To ja może palca między młot i kowadło wkładać nie będę :roll: :eviltong:[/quote] :turn-l: asekurant :eviltong: Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Iv_']:turn-l: asekurant :eviltong:[/quote] przezorny :razz:....po doopalonie łatwo oberwać, a potem piecze :evil_lol: Quote
Selket Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Iv_']Nie wiem czy zrozumiał te "postęy" :evil_lol: bo co to niby :roll: buahahahaaaaa ciągle jedno i to samo, co zdanie to.......:eviltong: :siara:[/quote] No wiesz, czepiasz się mnie specjalnie! :obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
Selket Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Menrzuś']O dzięki łaskawa za odrobinę zrozumienia dla mnie, żuczka małego :modla:[/quote] Proszę bardzo, jest po prostu miła i uprzejma:diabloti: Mam to ponoć po tatusiu:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Selket']Proszę bardzo, jest po prostu miła i uprzejma:diabloti: Mam to ponoć po tatusiu:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] Zawsze mówiłem, że faceci są górą :multi::evil_lol: Quote
Selket Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Zawsze mówiłem, że faceci są górą :multi::evil_lol:[/quote] Ale to kobiety są na górze:eviltong::eviltong: Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Iv_']dopiero mówiłeś o palcu :roll: a teraz o doopalonie :roll: zdecyduj się co w te drzwi włożyć nie chcesz :eviltong: :eviltong: :cool3:[/quote] palec to między młot i kowadło, a doopalon na plaskacza :eviltong: Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Selket']Ale to kobiety są na górze:eviltong::eviltong:[/quote] Biedactwo - jak Ty mało jeszcze wiesz :shake: :diabloti: Quote
Iv_ Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Menrzuś']przezorny :razz:....po doopalonie łatwo oberwać, a potem piecze :evil_lol:[/quote] dopiero mówiłeś o palcu :roll: a teraz o doopalonie :roll: zdecyduj się co w te drzwi włożyć nie chcesz :eviltong: :eviltong: :cool3: Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Cza mi iść już spać....... dobrej :multi::loveu: Quote
Iv_ Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Śpij i śnij :multi: Dobranoc :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts