Alicja Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 :cool1:[FONT=Arial][COLOR=Red][B] otwarło się ??? bo u Mnie już tak :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B].............................buhahahahahahahaha.................rozbawiłes mnie do łez teraz....serio.....nie mogę się opanować:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] znowu Ci sie powieki zlepią :shake:......i bedzie na mnie :shake: :evil_lol: Quote
apple Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Takie strączki? :crazyeye:.....wooooooooow:razz::razz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ha! To się nazywa oryginalność:p Ja też nadal widzę krawat Leppera:roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Alicja']:cool1:[FONT=Arial][COLOR=red][B] otwarło się ???[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]bo u Mnie już tak :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] U mnie dalej biało-czerwono :shake::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Już mam mokrą włoszkę na rzęsach:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Takie strączki? :crazyeye:.....wooooooooow:razz::razz: Quote
apple Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Nie masz tam gdzieś aparatu pod ręką? :razz: To miało być na nockę, więc chyba do północy sie otworzy :p.... spoko;)[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Mam......ale nie pokaże.....pokazywałam jak byłam mała a teraz się Fstydzem:oops::diabloti: W nocy to ja śpię a nie klikam............:roll: No nic....nie doczekam się chyba bo muszę uciekać:roll: Wpadnę standardowo z pracki...dzisiaj ostatni dzień pracy w tym roku więc : "Będę robić NIC , NIC będę robić"....lalalalala:evil_lol: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ha! To się nazywa oryginalność:p[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ja też nadal widzę krawat Leppera:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Nie masz tam gdzieś aparatu pod ręką? :razz: To miało być na nockę, więc chyba do północy sie otworzy :p.... spoko;) Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Mam......ale nie pokaże.....pokazywałam jak byłam mała a teraz się Fstydzem:oops::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]W nocy to ja śpię a nie klikam............:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No nic....nie doczekam się chyba bo muszę uciekać:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Wpadnę standardowo z pracki...dzisiaj ostatni dzień pracy w tym roku więc : "Będę robić NIC , NIC będę robić"....lalalalala:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Nic nie pisałem o pokazywaniu :eviltong:.....tylko trzeba ten obraz mokrej włoszki na później uwiecznić :razz: Ja jeszcze poszczekam Rób absolutnie NIC :evil_lol:....paaaaaaaaaaaaa :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Iv_']A ja się nie pogubiłam :eviltong: ale też muszę iść :roll: niestety czas brać się za to co ciągle odkładało, czyli moje ukochane przedświąteczne sprzątanie :shake: :roll: Miłego dnia :multi: Bila :loveu: Iza :loveu: Menrzuś :loveu: Menrzuś :loveu: Bila :loveu: Iza :loveu: Iza :loveu: Menrzuś :loveu: Bila :loveu:[/quote] Iv się pożegnała............ [URL="http://www.wrzuta.pl/film/efQeMtNKrO/"][COLOR=blue]Wrzuta.pl - sprzątanie[/COLOR][/URL] ........ :diabloti: Śmigam na spacerki :hand: Quote
Iv_ Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Iv się pożegnała............ [URL="http://www.wrzuta.pl/film/efQeMtNKrO/"][COLOR=blue]Wrzuta.pl - sprzątanie[/COLOR][/URL] ........ :diabloti: Śmigam na spacerki :hand:[/quote] pfyyyyyyyyyy ale wymyślił :eviltong: :eviltong: :eviltong: sam wiecznie sprzątasz, a ja tylko na święta [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] Quote
Iv_ Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Dzień dobry :loveu: :loveu: :loveu: [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/meeting.gif[/IMG] Quote
Iv_ Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 a u mnie właśnie pada śnieg [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/th_girl_haha.gif[/IMG] [SIZE=1]co w zasadzie mnie nie zachwyca :roll:, bo trzeba samochód odśnieżać :roll:[/SIZE] [B]a siooooooooooooo śniegu do Jabłuszkowej[/B], ona na niego czeka :cool1: :loveu: :loveu: ale mam dobre serce i jaka uczynna jestem :multi: [SIZE=1]chyba[/SIZE] :roll: Quote
apple Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Iv_']a u mnie właśnie pada śnieg [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/th_girl_haha.gif[/IMG] [SIZE=1]co w zasadzie mnie nie zachwyca :roll:, bo trzeba samochód odśnieżać :roll:[/SIZE] [B]a siooooooooooooo śniegu do Jabłuszkowej[/B], ona na niego czeka :cool1: :loveu: :loveu: ale mam dobre serce i jaka uczynna jestem :multi: [SIZE=1]chyba[/SIZE] :roll:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pada śnieg....pada snieg...dzwonią dzwonki sań....lalalalalalallllllaaaaaa...........jest...jest śnieg....huraaaaaa:sweetCyb: Ciekawe tylko na jak długo:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Pada śnieg....pada snieg...dzwonią dzwonki sań....lalalalalalallllllaaaaaa...........jest...jest śnieg....huraaaaaa:sweetCyb:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ciekawe tylko na jak długo:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Zapowiada się, że jednak przegrasz zakład :evil_lol: Niw ma śniegu - źle.....jest śnieg - źle, bo może go nie być Gwiazdorska maga-maruda :eviltong::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Iv_']a u mnie właśnie pada śnieg [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/th_girl_haha.gif[/IMG] [SIZE=1]co w zasadzie mnie nie zachwyca :roll:, bo trzeba samochód odśnieżać :roll:[/SIZE] [B]a siooooooooooooo śniegu do Jabłuszkowej[/B], ona na niego czeka :cool1: :loveu: :loveu: ale mam dobre serce i jaka uczynna jestem :multi: [SIZE=1]chyba[/SIZE] :roll:[/quote] Dobra z Ciebie istota :lol: Bryyyy :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nic jeszcze nie jest przesądzone.....zakładaliśmy się o wigilię i święta....a to dopiero za kilka dni:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Bosszzz ale miałam dzisiaj zakichany dzień:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Zakładaliśmy się o Wigilię :p...poczekamy - zobaczymy:razz: pewnie chusteczki higieniczne szły jak woda :evil_lol: Quote
apple Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Zapowiada się, że jednak przegrasz zakład :evil_lol: Niw ma śniegu - źle.....jest śnieg - źle, bo może go nie być Gwiazdorska maga-maruda :eviltong::evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nic jeszcze nie jest przesądzone.....zakładaliśmy się o wigilię i święta....a to dopiero za kilka dni:evil_lol: Bosszzz ale miałam dzisiaj zakichany dzień:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Zobaczymy kto kogo bedzie drapał:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]żartuj sobie....a ja sie dzisiaj do pracy spóźniłam całe 2 godziny:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ano zobaczymy :eviltong: To samochód wiózł Ciebie do pracy, czy Ty jego? :crazyeye: Quote
apple Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Zakładaliśmy się o Wigilię :p...poczekamy - zobaczymy:razz: pewnie chusteczki higieniczne szły jak woda :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zobaczymy kto kogo bedzie drapał:diabloti: żartuj sobie....a ja sie dzisiaj do pracy spóźniłam całe 2 godziny:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie mój się schrzanił a mojej mamy........ona mnie zmienia przy Ali...i dzisiaj coś nawaliło....nie posłuchała mnie i skończyło się tak że spóźniłam się 2 h.....bossszz jeszcze sie we mnie gotuje:angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No cóż - kobiety inaczej myślą na temat samochodów :roll: bidulka.....uspokój się :glaszcze: Quote
apple Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Ano zobaczymy :eviltong: To samochód wiózł Ciebie do pracy, czy Ty jego? :crazyeye:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie mój się schrzanił a mojej mamy........ona mnie zmienia przy Ali...i dzisiaj coś nawaliło....nie posłuchała mnie i skończyło się tak że spóźniłam się 2 h.....bossszz jeszcze sie we mnie gotuje:angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Menrzuś']No cóż - kobiety inaczej myślą na temat samochodów :roll: bidulka.....uspokój się :glaszcze:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No wiem...wiem złość piękności szkodzi:roll:.........ale przecież mówiłam jej....gdyby mnie posłuchała to było by ok:cool1: No nie ważne....teraz to juz doopa zbita:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No wiem...wiem złość piękności szkodzi:roll:.........ale przecież mówiłam jej....gdyby mnie posłuchała to było by ok:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No nie ważne....teraz to juz doopa zbita:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A co będzie Jej jakaś smarkula uwagę zwracała :diabloti: ....to przynajmniej niech nie puchnie :glaszcze:.......:evil_lol: Quote
apple Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Menrzuś']A co będzie Jej jakaś smarkula uwagę zwracała :diabloti: ....to przynajmniej niech nie puchnie :glaszcze:.......:evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No wiesz:obrazic: Tylko jak to zrobić co by nie puchła:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No wiesz:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Tylko jak to zrobić co by nie puchła:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Pewnie tak myślała - no przecież nie ja :crazyeye: Okłady Jabłuszko - okłady :multi::evil_lol: Quote
Recommended Posts