Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Taaaaa.....i znowu będę słyszał rytmiczne walenie :diabloti:

Czymnij się ciepło :multi:[/quote]

:crazyeye::crazyeye: boszszsz to gdzie ta Cioteczka pracuje w takim razie, że........no eeeeeeeeeee takie odgłosy :roll:

:diabloti:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iv_']no bo nooooooooo :roll: rano zajęłam się innymi rzeczami zanim przyszłam tutaj :roll:
a teraz też musze iść, bo siedzę z mokrą głową i pora zacząć w końcu suszyć kudły zanim całkiem zamarznę z zimna :evil_lol: [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][/quote]
To Ty się susz, a ja poganiam po lesie ;)

paaaaaaaaaaaaaaaa:multi::loveu:

Posted

[quote name='Iv_']:crazyeye::crazyeye: boszszsz to gdzie ta Cioteczka pracuje w takim razie, że........no eeeeeeeeeee takie odgłosy :roll:

:diabloti:[/quote]
A szaleje z takim przyrządzikiem i do tego dodaje odgłosy typu Bruce Lee :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Fajnie masz.....mi to po boksiach tylko fafle sierścią zarastają :roll:

Dzieńdoberek :multi::loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no dobra ....dość tu już excesów było to o zarastaniu nie będziemy rozmawiać :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]no dobra ....dość tu już excesów było to o zarastaniu nie będziemy rozmawiać :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ale to wina Jabłkowej.....ja powiedziałem, że na śliskim chodniku mój doopalon sięgnął bruku, a ta od razu mi przodami po oczach :crazyeye:

Posted

A ja tam nie sprzątam przed świętami, bo mam łapkę niesprawną, hehe ;)

Poza tym nie podoba mi się idea szaleństwa przedświątecznego.....

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale to wina Jabłkowej.....ja powiedziałem, że na śliskim chodniku mój doopalon sięgnął bruku, a ta od razu mi przodami po oczach :crazyeye:[/quote]
Ty tyły, Ona przody i .......zapanowała równowaga :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']Ty tyły, Ona przody i .......zapanowała równowaga :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote]
Boszsz...... :diabloti:

Taka se pogoda jest dzisiaj....nieprawdaż? :razz::evil_lol:

Posted

[quote name='jbk']A ja tam nie sprzątam przed świętami, bo mam łapkę niesprawną, hehe ;)

Poza tym nie podoba mi się idea szaleństwa przedświątecznego.....[/quote]
Święta, czy nie święta, to w chałupie i tak czysto musi być :p

A co, dzieciakowi choinki nie zrobisz? Prezentu nie kupisz? :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Święta, czy nie święta, to w chałupie i tak czysto musi być :p

A co, dzieciakowi choinki nie zrobisz? Prezentu nie kupisz? :eviltong:[/quote]

Choinkę se dzieciak sam ubierze, do kupowania prezentów niepotrzebne mi dwie ręce, za to do sprzątania i owszem ;)

Posted

[quote name='Iv_']:eviltong: :diabloti:

ano taka [I]se :roll:[/I] pochmurny, chłodny dzień :roll:[/quote]

Pochmurny? Chłodny? No co Ty ;) U nas bezchmurne niebo, cieplutko tak, że w rozpiętej kurtce mogłam pomykać ;)

Posted

[quote name='Iv_']:eviltong: :diabloti:

ano taka [I]se :roll:[/I] pochmurny, chłodny dzień :roll:[/quote]
:p

...i chodniki dalej zalodzone :shake: Ale w lesie jest nawet fajnie;)

Posted

[quote name='jbk']Pochmurny? Chłodny? No co Ty ;) U nas bezchmurne niebo, cieplutko tak, że w rozpiętej kurtce mogłam pomykać ;)[/quote]
Właśnie - i tak to wygląda twoje przepychanie dobrej pogody do mnie..... ppppffffffffff - chitruska :eviltong:

:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Właśnie - i tak to wygląda twoje przepychanie dobrej pogody do mnie..... ppppffffffffff - chitruska :eviltong:

:evil_lol:[/quote]

Najwyraźniej słoneczko się wróciło ;) Może je źle przywitałeś? Albo odbiło się o coś po drodze ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Boszsz...... :diabloti:

Taka se pogoda jest dzisiaj....nieprawdaż? :razz::evil_lol:[/quote]

:eviltong: :diabloti:

ano taka [I]se :roll:[/I] pochmurny, chłodny dzień :roll:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:icon_roc: I bądź tu dobry człowieku....ehhhh:shake: nik mnie nie docenia:roll:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]

Jak to nikt, a ja to pies?? Ja, najwierniejsza fanka??

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:icon_roc: I bądź tu dobry człowieku....ehhhh:shake: nik mnie nie docenia:roll:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]

Jabłko, masz pięć minut późniejszy czas ode mnie, co to za strefa czasowa??

Posted

[quote name='Menrzuś']Widać za słabo jak tylko do Pabianic doszło :shake:[/quote]

Przyznaj się, masz jakiegoś wroga w Pabianicach, odbił słonko bejsbolem ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale to wina Jabłkowej.....ja powiedziałem, że na śliskim chodniku mój doopalon sięgnął bruku, a ta od razu mi przodami po oczach :crazyeye:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:icon_roc: I bądź tu dobry człowieku....ehhhh:shake: nik mnie nie docenia:roll:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[/quote]
No jak nie docenia? :crazyeye:Aż przecież się musiałem poddać :evil_lol: