Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Spoko do drugiego pietra nie sięgną:p[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A poza tym jestes jak mój TZ nic tylko by zasłaniał:roll::cool1:[/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol:[/quote]
Nie wiesz do czego są zdolni :evil_lol:
A Ty to być kapsle na przodach nosiła, a na dole sznurki :shake:......Sodomja i Gomorja :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']No to czemu mi tu mówi cały czas o kurczakach? :crazyeye:....zazdrośnica cycuś takiego? :roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie wiem......nie miałam przyjemności z jej balonami:roll::evil_lol:

[/B][/COLOR][/FONT][quote name='Menrzuś']Lopezka też ma wypchaną....i ponoć się podoba :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taaaaa ale Lopezce się z przodu równoważy:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Nie wiesz do czego są zdolni :evil_lol:
A Ty to być kapsle na przodach nosiła, a na dole sznurki :shake:......Sodomja i Gomorja :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Myślisz że tacy deperaci są w okolicy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No bez przesady....nie kapsle a berety........:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie wiem......nie miałam przyjemności z jej balonami:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Taaaaa ale Lopezce się z przodu równoważy:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Dobra....ja się poddaję :chaos:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Myślisz że tacy deperaci są w okolicy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No bez przesady....nie kapsle a berety........:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Samce to wszystkie takie same :evil_lol:

Właśnie berety to TZ proponował :eviltong::p

Posted

[quote name='Menrzuś']Dobra....ja się poddaję :chaos:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Niemożliwe Ty kapitulujesz[/B][/COLOR][/FONT][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]:crazyeye:[/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] Zepsułeś się[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]:placz:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']Samce to wszystkie takie same :evil_lol:

Właśnie berety to TZ proponował :eviltong::p[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nieeee....on proponował prześcieradła......burke by mi wnet zrobił:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT];)

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]
No nic......muszę uciekać.....wyklupać cycki a potem będe smażyć:evil_lol:

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Wpadnę z pracy!;)

PA IZA!:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nieeee....on proponował prześcieradła......burke by mi wnet zrobił:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT];)

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No nic......muszę uciekać.....wyklupać cycki a potem będe smażyć:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Wpadnę z pracy!;)[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]PA IZA!:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Nie no....trochę facet przesadził :evil_lol:

Paaaaaaa:multi::loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Niemożliwe Ty kapitulujesz[/B][/COLOR][/FONT][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:crazyeye:[/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green] Zepsułeś się[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Przyszło mi jednak do mięsnego zasuwać :roll:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nieeee....on proponował prześcieradła......burke by mi wnet zrobił:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT];)

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No nic......muszę uciekać.....wyklupać cycki a potem będe smażyć:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Wpadnę z pracy!;)[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]PA IZA!:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Ciotka! Ty se cycków nie wylkepuj! Jak będziesz wyglądała???? :evil_lol:

Papa:multi:

Posted

:cool3: ale się z rana już tu napaplali :p

Dzień dobry [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] :multi::loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti'].........................:evil_lol:.......................[/quote]
...............................:sadCyber:.................................

:evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']:cool3: ale się z rana już tu napaplali :p

Dzień dobry [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] :multi::loveu:[/quote]
Ooooooo.....wstałaś już :multi:

Witankooooo :sweetCyb::sweetCyb:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ooooooo.....wstałaś już :multi:

Witankooooo :sweetCyb::sweetCyb:[/quote]

[quote name='Iza i Avanti']Helooooooooooooooooo Cioteczko! :loveu:[/quote]

Cioteczka Iza :loveu:

Wstałam wstałam :eviltong: Menrzusiu :loveu:

Posted

[quote name='Iv_']Cioteczka Iza :loveu:

Wstałam wstałam :eviltong: Menrzusiu :loveu:[/quote]
Tylko czemu tak późno? Widzisz....ja muszę śmigac z pieskami do mięsnego :roll:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A ja idę jeszcze na bazarek zerknąć i muszę, po prostu muszę, zabrać się do roboty :roll:[/quote]
Taaaaa.....i znowu będę słyszał rytmiczne walenie :diabloti:

Czymnij się ciepło :multi:

Posted

[quote name='Iv_']echhh, nie dość, że robota w robocie to i robota w domu :shake:
a ja mam lenia strasznego :placz: i nie bardzo moge dać mu się rozwinąć, bo święta za pasem i tak szybko galopują terminy :crazyeye:, że nie wiem czy się wyrobię :shake:[/quote]
Dasz se radę......mnie czekają teraz okna :crazyeye::placz:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A ja idę jeszcze na bazarek zerknąć i muszę, po prostu muszę, zabrać się do roboty :roll:[/quote]
echhh, nie dość, że robota w robocie to i robota w domu :shake:
a ja mam lenia strasznego :placz: i nie bardzo moge dać mu się rozwinąć, bo święta za pasem i tak szybko galopują terminy :crazyeye:, że nie wiem czy się wyrobię :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']Tylko czemu tak późno? Widzisz....ja muszę śmigac z pieskami do mięsnego :roll:[/quote]

no bo nooooooooo :roll: rano zajęłam się innymi rzeczami zanim przyszłam tutaj :roll:
a teraz też musze iść, bo siedzę z mokrą głową i pora zacząć w końcu suszyć kudły zanim całkiem zamarznę z zimna :evil_lol: [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]