Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='szyszka.fr']kurcze jak to robisz?? no tak intuicja[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :cool3: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 swoja droga marnie mi dogo dziala nie wiem czemu wyswietla mi post 2297 dopiero gdy klikam na cytowanie okazuje sie , ze jest wiecej postow co sie dzieje nawet swojego postu nie widze Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 To nie tylko Twój problem - inne też to przeżywają - znikające posty, które po czasie sie pojawiają Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='szyszka.fr']pewnie ciotki do Was jada :))[/quote] Za tydzień - mam 7 dni na przygotowania :cool3: A cisza - jest piękna pogoda. Na pewno są na spacerach, a Imbirka to juz na pewno siedzi przy stole :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 a co u Was na spacerze byli i jak ksiazka? Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 A byli, byli. Tylko ja i pieski. Danusia miała dzisiaj spacerowstręt :mad: Ludzi pełno w lesie. ale poszliśmy głębiej i tam sobie pieski poganiały. Chyba jednak trzeba będzie załatwić jakąś kamerę - to co wyczyniają zdjęcia nie pokażą. Mam juz prolog :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Danusia12']A byli, byli. Tylko ja i pieski. Danusia miała dzisiaj spacerowstręt :mad: Ludzi pełno w lesie. ale poszliśmy głębiej i tam sobie pieski poganiały. Chyba jednak trzeba będzie załatwić jakąś kamerę - to co wyczyniają zdjęcia nie pokażą. Mam juz prolog :diabloti:[/quote] super:lol: w sumie z samych postow i zdjec moznaby niezla powiesc zrobic:evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 a jak zycie w czworke? ma juz Sylwa jakies przyzwyczajenia? zadomowila sie na calego? jak reaguje na znajomych, rodzine, sasiadow? Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='szyszka.fr']super:lol: w sumie z samych postow i zdjec moznaby niezla powiesc zrobic:evil_lol:[/quote] No. Można zrobic :lol: Zobaczymy jak Twoja będzie wyglądać - ja na pewno będę wpadać :cool3: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Danusia12']No. Można zrobic :lol: Zobaczymy jak Twoja będzie wyglądać - ja na pewno będę wpadać :cool3:[/quote] ba! inaczej:mad: :mad: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Danusia12']Pancerzyk sobie załatwię :evil_lol:[/quote] nie pomoze:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Gorzej będzie jak mnie TZ pogoni tą :mad: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Danusia12']No. Można zrobic :lol: Zobaczymy jak Twoja będzie wyglądać - ja na pewno będę wpadać :cool3:[/quote] swoja droga kiedy to w koncu bedzie:-( Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Danusia12']Gorzej będzie jak mnie TZ pogoni tą :mad:[/quote] eeeeeeeeeeee tam on niegrozny :lol: to ja jedzowata jestem:diabloti: nie wiesz ,ze co male to GRYZIE?;) Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='szyszka.fr']eeeeeeeeeeee tam on niegrozny :lol: to ja jedzowata jestem:diabloti: nie wiesz ,ze co male to GRYZIE?;)[/quote] Mnie jeszcze żaden krasnal nie ugryzł :diabloti: :diabloti: No własnie - kiedy to będzie???? :cool1: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Iza i Avanti']Bry Rodzinko![/quote] Bry Iza :multi: Gdzie byłaś jak Ciebie nie było?? :cool1: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Danusia12']Mnie jeszcze żaden krasnal nie ugryzł :diabloti: :diabloti: No własnie - kiedy to będzie???? :cool1:[/quote] zawsze jest ten pierwszy raz:lol: gipsu nie sciagneli, a w poniedzialek lekarze zdecyduja co dalej bo chca trzeci raz operowac stracilismy zaufanie teraz zastanawiamy sie co robic nie wiemy co z wyjazdem Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='szyszka.fr']zawsze jest ten pierwszy raz:lol: gipsu nie sciagneli, a w poniedzialek lekarze zdecyduja co dalej bo chca trzeci raz operowac stracilismy zaufanie teraz zastanawiamy sie co robic nie wiemy co z wyjazdem[/quote] W pancerzyku sie nie boję :evil_lol: To widzę, że u was nieciekawie jest Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 ponoc to najlepszy szpital we Francji, a jesli tak to nie chce myslec o reszcie szczerze nie polecam i nie jest to tylko nasza opinia Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 A co w ogóle TZ się stało - jeśli można wiedzieć? Na szczęście do Francji się nie wybieram ;) Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 a skąd wiedziałeś, ze przy stole siedze?:cool3::evil_lol: co, wystraszyłeś się że za tydzień jesteśmy?:p Quote
Recommended Posts