Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Imbir1']sam na niego weszłeś:p ja już trzeci raz pytam: czy Sylwa nadal taka zazdrosna o wszystko, czy już jej trochę przechodzi?[/quote] To już trzeci raz???:flaming: (jestem u siebie - sam posprzątam) Jest zazdrosna o wszystko co Argon trzyma w mordzie - żarcie, sznurek, kijaszek, kapeć, zabawka..... obojętnie co. Poza tym cudownie bawi się z nim. A nawet liże go po faflach czasami Quote
szyszka.fr Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Danusia12']Nooooo. Tylko ściany dziwnie zmieniły kolor :p[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='szyszka.fr']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] I nie ma się tu co śmiać - znowu na wiosne malowanie :-( Quote
szyszka.fr Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Danusia12'] Poza tym cudownie bawi się z nim. A nawet liże go po faflach czasami[/quote] to postaraj sie to uwiecznic i nam pokazac:p Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Imbir1']jednym słowem 100% kobita:p[/quote] To ja juz wole, żeby była tą kobitą na 75% :p Tylko jak to jej wytłumaczyć? Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='szyszka.fr']to postaraj sie to uwiecznic i nam pokazac:p[/quote] Ależ staram sie to robić, ale one tak się kręcą....:shake: Quote
Imbirka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 nakręć filmik, chętnie sobie obejrzymy:p Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Nie da sie :placz: :placz: :placz: :wallbash: Quote
Imbirka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 buuuuuuuu, no to faktycznie kiepściuchno:cool3: ja już mówię dobranoc, bo Imbir już mi grzeje łóżeczko jurto idziemy na dogomaniacki spacerek:p Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 No to przyjemnych snów u boku Imbira i ekscytującego dzionka :p A ja idę z bestiami na krótkiego sika Quote
szyszka.fr Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 ja tez bede sie zmywac bo zamula mi kompa.... czyzby Asiorka ??? Quote
AgaiTheta Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 ooo Danuśki trzeba Agę zaprosić z kamerką :D Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='szyszka.fr']ja tez bede sie zmywac bo zamula mi kompa.... czyzby Asiorka ???[/quote] Ona gdzieś tu krąży, nawet sie nie obejrzysz, a przeżyjesz niesamowity nalot :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='AgaiTheta']ooo Danuśki trzeba Agę zaprosić z kamerką :D[/quote] No to kiedy ? :cool3: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='szyszka.fr']ja tez bede sie zmywac bo zamula mi kompa.... czyzby Asiorka ???[/quote] Cały czas czekasz na nalot? :p Nie, nie czeka :( Quote
Asior Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Danusia12']A niech się chłopak cieszy - zraniłaś moje uczucia :-( [/QUOTE] ojjj nie chciałam ale co tu się będe tak wyzewnętrznbiac i pisać że bardzo Cie lubię :oops: [quote name='Danusia12']A na kwiatuszki przyjdzie jeszcze czas :loveu:[/QUOTE] iiiiitam faceci zawsze obiecują i potem doopa zbita.....:roll: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Asioooooooooorkaaaaaaa, nareszcie :loveu: :loveu: Gdzies Ty była, jak Ciebie nie było?:shake: Z tym wyzewnętrznianiem to daj spokój, nie przy ludziach :oops: No, a z tymi obietnicami, to przesadziłaś. Żadna dupa zbita. Jak Menrzuś cos obiecuje to pewnik, że zrobi :cool1: Quote
Asior Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Agniest']noooooooooo, nie bądź skromny :) ja tam widzę, że ty rozchwytywany jesteś :) Danusię pozdrów ode mnie. Pa.[/QUOTE] aa t wszytsko dlatego że to taka, zadkość że facet na dogo jest, ze szok :) Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Dla Ciebie mogę się nawet wynieść stąd :cool3: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Wiem, wiem - natworzyliśmy tych postów. Ale przecież dostałem dzisiaj piętą łapkę - toż to święto jest, no nie? Quote
Asior Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Danusia12']Ona gdzieś tu krąży, [B]nawet sie nie obejrzysz, a przeżyjesz niesamowity nalot[/B] :diabloti:[/QUOTE] znaczy mówisz, że Ci sie podobało :cool3: ???? to fajnie...polecam się na przyszłość :) Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Pewnie,że mi sie podobało :cool3: Nawet potencjalnego widza mamy, tylko, że z niego śpioszek jest :evil_lol: Quote
Recommended Posts