Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halbina']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: poradnictwo Menrzusiowe... :eviltong:[/quote]
:eviltong::eviltong:

Domek Gacka - jeszcze pusty. Cały czas coś tam znosi :evil_lol:
[IMG]http://img172.imageshack.us/img172/3439/p7140001mq6.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Za późno moje tajwańskie części zawiodły[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Coś słabo się strasz chyba[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No i bede lecieć , musze kupić ziemniaczki na tarte placki .....boszzz znowu się dałam wkopać w placki ziemniaczane[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Też masz takie jakieś nieszczelności? :oops:

Ciotka! To ja przyjadę na placki! mogę? Mogę? Bo ja kocham placki! Ino mi się ich nie chce robić.... :cool3:

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jakich japonek? Czy ja wygladam na masochistkę[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Papa[/COLOR][/FONT][/B]:hand:[/quote]

Bosz! Jestem masochistką! Rrrrrrrrrrany, nie wiedziałam, że do klubu SM należę... :evil_lol:

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ja nie jestem wszystkie:obrazic:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A tak serio to nie moge ich nosić tak mnie uwierają miedzy palcami że japierrrrrdziuuuu[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Ty jezdeś wyjątkowa :loveu:

Cześć Menrzusiu!

Masz pikny avatarek! A Gacuś pikną budę! :p

Posted

Przyszłam sobie poprawić humor i widzę, że na dłuuugo mi jeszcze starczy:crazyeye:

Dopiero jestem tu:
[quote name='Menrzuś']Wszystko czym się bawi targa do swojej budy - dużo ciekawych rzeczy tam ma :lol: [/quote]

Czy Ty upewniałeś się , że masz psa a nie gigantycznego chomika?:crazyeye::evil_lol:

Ale chomik czy nie chomik i tak jest cudowny:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']To kup sobie z takim uchwytem na dużego palca :p[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No soooo ty to to samo, nie da rady:shake:[/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='halbina']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: poradnictwo Menrzusiowe... :eviltong:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Iza i Avanti']
Ciotka! To ja przyjadę na placki! mogę? Mogę? Bo ja kocham placki! Ino mi się ich nie chce robić.... :cool3:

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Możesz!

Bosssssz ale jestem wspaniałomyślna:B-fly:

No to kiedy bedziesz co by były swieże...:razz:

p.s. mnie też się nie chce robić ale jak już obiecałam:cool1:[/COLOR][/FONT][/B]

Bosz! Jestem masochistką! Rrrrrrrrrrany, nie wiedziałam, że do klubu SM należę... :evil_lol:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Haaaa wiedziałam ze ty tylko masz Janielską maseczke a reszta to rodem z piekiełka:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Ty jezdeś wyjątkowa :loveu:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Wiem przecież......:B-fly:[/B][/COLOR][/FONT]

Cześć Menrzusiu!

Masz pikny avatarek! A Gacuś pikną budę! :p[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Avatar wymiata - zgadzam sie z przedmówczynią......................ale on jest podobny do nietoperza:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

doberek wszystkim :multi:

... taką budę miałam kiedyś dla kotka :lol:

a jak tam wasze mieszkanko ? :evil_lol: wszystko już przemielone ? :evil_lol:

miłego weekendu życzę :loveu:

Posted

[quote name='Agniest']

miłego weekendu życzę :loveu:[/quote]

Och przemielone jak przemielone, ale przemeblowane to na pewno. Co się da jest u Gacka w budce:diabloti:

Posted

[quote name='Bila']Och przemielone jak przemielone, ale przemeblowane to na pewno. Co się da jest u Gacka w budce:diabloti:[/quote]

to pojemna musi być :evil_lol: może to taki model z potrójnym dnem ? :evil_lol:

Posted

[quote name='Kara.']Przyszłam sobie poprawić humor i widzę, że na dłuuugo mi jeszcze starczy:crazyeye:

Dopiero jestem tu:

Czy Ty upewniałeś się , że masz psa a nie gigantycznego chomika?:crazyeye::evil_lol:

Ale chomik czy nie chomik i tak jest cudowny:loveu::loveu::loveu:[/quote]
To jeszcze kawałek masz :evil_lol:
No właśnie mówie, że to jakiś dziwny model :lol:
[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No soooo ty to to samo, nie da rady:shake:[/COLOR][/FONT][/B]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Avatar wymiata - zgadzam sie z przedmówczynią......................ale on jest podobny do nietoperza:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Caly Gacek :eviltong::lol:

Posted

[quote name='Agniest']doberek wszystkim :multi:

... taką budę miałam kiedyś dla kotka :lol:

miłego weekendu życzę :loveu:[/quote]

[quote name='Bila']Och przemielone jak przemielone, ale przemeblowane to na pewno. Co się da jest u Gacka w budce:diabloti:[/quote]

[quote name='Bila']Uuuuuu, Menrzuś dogorywa:-o[/quote]

[quote name='credita']witam :p jak tam mały szkrabek dokucza już troszkę:evil_lol:[/quote]
Ale się Wam dowcip wyostrzył :eviltong:
Wszystko za co da się złapać zębami, a jest w jego zasięgu - ma ślady nadgryzania :roll:
[quote name='shirrrapeira']Biedny menrzus[/quote]
Chociaż jedna ;)

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Wyłączyleś już Gacusia :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Zasnął był przed chwilą :p
[quote name='Bila']Raczej włączył Argona:evil_lol:[/quote]
Argon juz daaawno padł w bezpiecznym fotelu :evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']No widzisz, on jednak śpi niekiedy:lol:[/quote]
....ale coraz krócej....eeeeeech :shake:
Teraz w chałupie jest cisza jak makiem zasiał - żeby przypadkiem się nie obudził :lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Czy Ty u siebie tez w takiej ilości wystawiasz? :razz::eviltong:[/quote]

Hm, kurczaki, ja nie mam fotobloga:diabloti::oops:. Jakoś

Posted

[quote name='Bila']Hm, kurczaki, ja nie mam fotobloga:diabloti::oops:. Jakoś[/quote]
Ładnie - sama nic nie wkleja, a najwięcej krzyczy :evil_lol:

Parę wkleję :razz: