halbina Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: poradnictwo Menrzusiowe... :eviltong: Quote
Menrzuś Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='halbina']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: poradnictwo Menrzusiowe... :eviltong:[/quote] :eviltong::eviltong: Domek Gacka - jeszcze pusty. Cały czas coś tam znosi :evil_lol: [IMG]http://img172.imageshack.us/img172/3439/p7140001mq6.jpg[/IMG] Quote
Iza i Avanti Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Za późno moje tajwańskie części zawiodły[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Coś słabo się strasz chyba[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No i bede lecieć , musze kupić ziemniaczki na tarte placki .....boszzz znowu się dałam wkopać w placki ziemniaczane[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Też masz takie jakieś nieszczelności? :oops: Ciotka! To ja przyjadę na placki! mogę? Mogę? Bo ja kocham placki! Ino mi się ich nie chce robić.... :cool3: [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jakich japonek? Czy ja wygladam na masochistkę[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Papa[/COLOR][/FONT][/B]:hand:[/quote] Bosz! Jestem masochistką! Rrrrrrrrrrany, nie wiedziałam, że do klubu SM należę... :evil_lol: [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ja nie jestem wszystkie:obrazic:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A tak serio to nie moge ich nosić tak mnie uwierają miedzy palcami że japierrrrrdziuuuu[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ty jezdeś wyjątkowa :loveu: Cześć Menrzusiu! Masz pikny avatarek! A Gacuś pikną budę! :p Quote
Kara. Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Przyszłam sobie poprawić humor i widzę, że na dłuuugo mi jeszcze starczy:crazyeye: Dopiero jestem tu: [quote name='Menrzuś']Wszystko czym się bawi targa do swojej budy - dużo ciekawych rzeczy tam ma :lol: [/quote] Czy Ty upewniałeś się , że masz psa a nie gigantycznego chomika?:crazyeye::evil_lol: Ale chomik czy nie chomik i tak jest cudowny:loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='Menrzuś']To kup sobie z takim uchwytem na dużego palca :p[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No soooo ty to to samo, nie da rady:shake:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='halbina']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: poradnictwo Menrzusiowe... :eviltong:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Iza i Avanti'] Ciotka! To ja przyjadę na placki! mogę? Mogę? Bo ja kocham placki! Ino mi się ich nie chce robić.... :cool3: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Możesz! Bosssssz ale jestem wspaniałomyślna:B-fly: No to kiedy bedziesz co by były swieże...:razz: p.s. mnie też się nie chce robić ale jak już obiecałam:cool1:[/COLOR][/FONT][/B] Bosz! Jestem masochistką! Rrrrrrrrrrany, nie wiedziałam, że do klubu SM należę... :evil_lol: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Haaaa wiedziałam ze ty tylko masz Janielską maseczke a reszta to rodem z piekiełka:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Ty jezdeś wyjątkowa :loveu: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Wiem przecież......:B-fly:[/B][/COLOR][/FONT] Cześć Menrzusiu! Masz pikny avatarek! A Gacuś pikną budę! :p[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Avatar wymiata - zgadzam sie z przedmówczynią......................ale on jest podobny do nietoperza:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Iza i Avanti Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 A o której mam być??? ;-) A jak bym dzisiaj nie mogła, to zrobisz mi w innym terminie! O Pani! O Wspaniałomyślna! O Wielka! O! AVe! Quote
Agniest Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 doberek wszystkim :multi: ... taką budę miałam kiedyś dla kotka :lol: a jak tam wasze mieszkanko ? :evil_lol: wszystko już przemielone ? :evil_lol: miłego weekendu życzę :loveu: Quote
Bila Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='Agniest'] a jak tam wasze mieszkanko ? :evil_lol: wszystko już przemielone ? :evil_lol: miłego weekendu życzę :loveu:[/quote] Och przemielone jak przemielone, ale przemeblowane to na pewno. Co się da jest u Gacka w budce:diabloti: Quote
Agniest Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='Bila']Och przemielone jak przemielone, ale przemeblowane to na pewno. Co się da jest u Gacka w budce:diabloti:[/quote] to pojemna musi być :evil_lol: może to taki model z potrójnym dnem ? :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Boszszsz........GDZIE ON MA WYŁĄCZNIK??????? :placz: Quote
credita Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 witam :p jak tam mały szkrabek dokucza już troszkę:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='Kara.']Przyszłam sobie poprawić humor i widzę, że na dłuuugo mi jeszcze starczy:crazyeye: Dopiero jestem tu: Czy Ty upewniałeś się , że masz psa a nie gigantycznego chomika?:crazyeye::evil_lol: Ale chomik czy nie chomik i tak jest cudowny:loveu::loveu::loveu:[/quote] To jeszcze kawałek masz :evil_lol: No właśnie mówie, że to jakiś dziwny model :lol: [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No soooo ty to to samo, nie da rady:shake:[/COLOR][/FONT][/B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Avatar wymiata - zgadzam sie z przedmówczynią......................ale on jest podobny do nietoperza:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Caly Gacek :eviltong::lol: Quote
Alicja Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Wyłączyleś już Gacusia :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='Agniest']doberek wszystkim :multi: ... taką budę miałam kiedyś dla kotka :lol: a jak tam wasze mieszkanko ? :evil_lol: wszystko już przemielone ? :evil_lol: miłego weekendu życzę :loveu:[/quote] [quote name='Bila']Och przemielone jak przemielone, ale przemeblowane to na pewno. Co się da jest u Gacka w budce:diabloti:[/quote] [quote name='Bila']Uuuuuu, Menrzuś dogorywa:-o[/quote] [quote name='credita']witam :p jak tam mały szkrabek dokucza już troszkę:evil_lol:[/quote] Ale się Wam dowcip wyostrzył :eviltong: Wszystko za co da się złapać zębami, a jest w jego zasięgu - ma ślady nadgryzania :roll: [quote name='shirrrapeira']Biedny menrzus[/quote] Chociaż jedna ;) Quote
Menrzuś Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Wyłączyleś już Gacusia :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Zasnął był przed chwilą :p [quote name='Bila']Raczej włączył Argona:evil_lol:[/quote] Argon juz daaawno padł w bezpiecznym fotelu :evil_lol: Quote
Bila Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 A że tak się bezczelnie przymówię, jakieś fotaski:cool3::razz: Quote
Menrzuś Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='Bila']No widzisz, on jednak śpi niekiedy:lol:[/quote] ....ale coraz krócej....eeeeeech :shake: Teraz w chałupie jest cisza jak makiem zasiał - żeby przypadkiem się nie obudził :lol: Quote
Menrzuś Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='Bila']A że tak się bezczelnie przymówię, jakieś fotaski:cool3::razz:[/quote] Czy Ty u siebie tez w takiej ilości wystawiasz? :razz::eviltong: Quote
Bila Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 To po cichutku zdjęcia wklejaj, arii przy tym nie śpiewaj, ani obertasa nie tańcz:evil_lol: Quote
Bila Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='Menrzuś']Czy Ty u siebie tez w takiej ilości wystawiasz? :razz::eviltong:[/quote] Hm, kurczaki, ja nie mam fotobloga:diabloti::oops:. Jakoś Quote
Menrzuś Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='Bila']Hm, kurczaki, ja nie mam fotobloga:diabloti::oops:. Jakoś[/quote] Ładnie - sama nic nie wkleja, a najwięcej krzyczy :evil_lol: Parę wkleję :razz: Quote
Recommended Posts