Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No to dostałam piękne zdjęcia na dobranoc!

Dziękuję, Menrzusiu![/quote]
Dobrej :loveu:

[quote name='Bila']Sprawdzę, czy Argon ząbki masz zdrowe
[URL]http://img380.imageshack.us/img380/7801/p7090011qw3.jpg[/URL]

Teraz doktor Gacek obejrzy szyję
[URL]http://img360.imageshack.us/img360/9950/p7090012gd5.jpg[/URL]

Testowanie siły zgryzu na małej doktorowej łapce

[URL]http://img364.imageshack.us/img364/5697/p7090013bu8.jpg[/URL]

I jeszcze w ucho zajrzymy
[URL]http://img380.imageshack.us/img380/2392/p7090015ul7.jpg[/URL]

Przeglądzik uważam za udany - podpisano
dr Gacek[/quote]
Łanieś to zsumowała.....chociaż specjalistą od uszu w stadzie jest dr Argon - już pędzluje Gackowi jęzorem w tym lekko chorym uszku:p

Posted

[quote name='Bila']A tu chyba i doktor i pacjent padli:evil_lol::evil_lol:
[URL]http://img380.imageshack.us/img380/1912/p7090017ga2.jpg[/URL][/quote]

Tu Argon zrobił przewrotkę z jednego boku na drugi i trochę sie młodemu "odepchnęło" :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']
W ogóle sie młody tych dużych nie boi....cały czas podskakuje, żeby liznąc je w fafle (albo zadać gryza - któż to wie :lol:)[/QUOTE]

Wyrośnięte buwy myślą, że sa nosorożcem i sadzą się do duzych psów własnie :cool3: Im wiekszy, tym bardziej się spinają i wydaje im się, że rosną i rosna, mało im skóra na grzbiecie nie pęknie. A jak kopią tylnymi łapami! :evil_lol:
No i trzeba uważać, bo zwiewają z jeszcze większą pasją...

Posted

[quote name='Bila']A widziałeś na buldożkach zdjęcia Elmo, gdzie byłeś sprawdzać domek?
Te maluchy są bezbłędne:lol:[/quote]

Pewnie, że widziałem :multi: Tylko ktoś napisał, że są braćmi, a mi wiadomo, że nie. Muszę to jeszcze raz sprawdzić

[quote name='akucha']Wyrośnięte buwy myślą, że sa nosorożcem i sadzą się do duzych psów własnie :cool3: Im wiekszy, tym bardziej się spinają i wydaje im się, że rosną i rosna, mało im skóra na grzbiecie nie pęknie. A jak kopią tylnymi łapami! :evil_lol:
No i trzeba uważać, bo zwiewają z jeszcze większą pasją...[/quote]
Jak kopią to się domyślam - Argon jak kopnie mnie w nocy, to chociaż jestem gruboskórny :evil_lol: to rano siniolca mam

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bosszzzz jaki miód na moje serce na dzień dobry widze:loveu::loveu::loveu:
[url]http://img380.imageshack.us/img380/7801/p7090011qw3.jpg[/url]

JESZCZE!

Witaj Menrzusiu:multi::loveu: lece cos do siebie wstawić bo nic tylko u ciebie ogladam a u mnie się dobijają:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Doberek Menrzusiu! :-)[/quote]

Witanko Izuniu :lol:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bosszzzz jaki miód na moje serce na dzień dobry widze:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][URL]http://img380.imageshack.us/img380/7801/p7090011qw3.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]JESZCZE![/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Menrzusiu:multi::loveu: lece cos do siebie wstawić bo nic tylko u ciebie ogladam a u mnie się dobijają:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Jeszcze się lepiąca od tego miodu zrobisz :evil_lol:

A wklejaj - z przyjemnością sobie pooglądam rarytasiki :razz:

Dzieńdoberek :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Witanko Izuniu :lol:

Jeszcze się lepiąca od tego miodu zrobisz :evil_lol:

A wklejaj - z przyjemnością sobie pooglądam rarytasiki :razz:

Dzieńdoberek :multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Melduję że już:evil_lol:

Może tam jakiś rarytasik dla siebie znajdziesz:razz: a ja czekam na rarytaski u ciebie:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Agniest']dobry :multi:
a dzisiaj w Tv widziałam Krynicę Morską......rzeczywiście ładnie :loveu:[/quote]

A widzisz! My zawsze z Menrzusiem mamy rację! :p

A jak jej nie mamy, to patrz punkt wyżej!

:evil_lol:

Posted

[quote name='Agniest']dobry :multi:
a dzisiaj w Tv widziałam Krynicę Morską......rzeczywiście ładnie :loveu:[/quote]
Na żywca lepiej wygląda ;)
Cześć Agniestka :sweetCyb:

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Melduję że już:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Może tam jakiś rarytasik dla siebie znajdziesz:razz: a ja czekam na rarytaski u ciebie:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Widziaaaałem......mmmmmmmmm :loveu:

No przecież były. Skąd ja Ci mam brać tak na zawołanie? :roll:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A widzisz! My zawsze z Menrzusiem mamy rację! :p

A jak jej nie mamy, to patrz punkt wyżej!

:evil_lol:[/quote]
Nooooooo.......cuś w tym jest :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']

Widziaaaałem......mmmmmmmmm :loveu:

No przecież były. Skąd ja Ci mam brać tak na zawołanie? :roll:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak to skąd, chodzą ci po podłodze a co nie które to nawet szczypia po palcach a ty nic tylko skąd i skąd...........:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No jak to skąd, chodzą ci po podłodze a co nie które to nawet szczypia po palcach a ty nic tylko skąd i skąd...........:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
A myślisz, że mam czas focić? Ganiam cały czas z papierem, a jak nie z papierem, to odrywam małego od boksiowych fafli :mdleje:

Posted

[quote name='Menrzuś']A myślisz, że mam czas focić? Ganiam cały czas z papierem, a jak nie z papierem, to odrywam małego od boksiowych fafli :mdleje:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Oj juz nie histeryzuj na pewno minutkę byś znalazł:razz::diabloti: a co do odrywania to po co odrywać:roll: samo odpadnie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Oj juz nie histeryzuj na pewno minutkę byś znalazł:razz::diabloti: a co do odrywania to po co odrywać:roll: samo odpadnie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Minutkę to mam na kawkę :eviltong:
No co Ty - jeszcze Argon będzie z 20tu dziurek balony puszczał :crazyeye:

Posted

[quote name='Menrzuś']A myślisz, że mam czas focić? Ganiam cały czas z papierem, a jak nie z papierem, to odrywam małego od boksiowych fafli :mdleje:[/quote]

To zapodaj mu pampersa! :eviltong: Nie b ędziesz musiał latać!

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Oj juz nie histeryzuj na pewno minutkę byś znalazł:razz::diabloti: a co do odrywania to po co odrywać:roll: samo odpadnie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

O! I tu masz rację! Samo spadnie! :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Minutkę to mam na kawkę :eviltong:
No co Ty - jeszcze Argon będzie z 20tu dziurek balony puszczał :crazyeye:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahaha no byłby to fascynujacy widok:evil_lol:

IZA! POWTARZAM - JAPKOWA MA [SIZE=5]ZAWSZE[/SIZE] RACJĘ:diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']To zapodaj mu pampersa! :eviltong: Nie b ędziesz musiał latać!

O! I tu masz rację! Samo spadnie! :evil_lol:[/quote]

Pampersa od razu by zeżarł - on wszystko na ząb bierze

Tylko glut sam spada :diabloti:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Wyobraź sobie, jak to fajnie będzie wyglądało! :lol:[/quote]
Nie zrobię tego pięknisiowi :shake:
Chociaż zauważyłem, że młody już częściej liże te fafle niż gryzie - Sylwa szybko naucza ;)

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahaha no byłby to fascynujacy widok:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]IZA! POWTARZAM - JAPKOWA MA [SIZE=5]ZAWSZE[/SIZE] RACJĘ:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Ale masz dobry humor z rańca :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nie zrobię tego pięknisiowi :shake:
Chociaż zauważyłem, że młody już częściej liże te fafle niż gryzie - Sylwa szybko naucza ;)[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No nie ma to jak kobieca ręka- przepraszam:roll: kobieca łapa[/B][/COLOR][/FONT][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]