Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='szyszka.fr']oj widziałam!!! i napatrzeć się nie mogę:loveu: bo: 1. Gacusiowe oczęta jak u shrekowego kota, takie piękne, wielkie i naiwne 2.razem wyglądają świetnie:evil_lol: wielki i tyci, Flip i Flap po prostu rewelacja! .....hmmmmm... mogłam dodać ja i TZ:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] On tak tylko wygląda - brojec z niego straszliwy :loveu: No nie mów, żeś taka malutka, bo i tak nie uwierzę :eviltong: Quote
szyszka.fr Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Już sobie to wyobrażam te Twoje podnoszenie szkła :diabloti: A co z boksiem? :razz:[/quote] bedzie, ja nie odpuszczam, ale...:flaming: [SIZE=1] z teściami mieszkamy, tymczasowo [/SIZE] Quote
Alicja Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 :loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]odkad wróciłam nadrabiam :razz::razz:...ale masz branie odkąd Gacuś przybył ;) wpadnij na wąteczek boxia;) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
GoniaP Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Wyrazy serdecznej sympatii dla Goni są tu codziennie.....a teraz opuść to miejsce - mówiłem co masz zrobić szeregowcu....odmaszerować Ja ładuję tego typa do "ignorowanych" i proponuję to samo reszcie....i nie cytujcie go, bo po co.....dzięki Wam[/quote] O to samo poproszę..................... Quote
szyszka.fr Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Menrzuś']On tak tylko wygląda - brojec z niego straszliwy :loveu: No nie mów, żeś taka malutka, bo i tak nie uwierzę :eviltong:[/quote] małe [SIZE=5]rządzi!:diabloti:[/SIZE] Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='szyszka.fr']bedzie, ja nie odpuszczam, ale...:flaming: [SIZE=1]z teściami mieszkamy, tymczasowo[/SIZE] [/quote] ale grunt, że nie odpuszczasz :thumbs: [quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial][COLOR=red][B]odkad wróciłam nadrabiam :razz::razz:...ale masz branie odkąd Gacuś przybył ;)[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]wpadnij na wąteczek boxia;)[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Jeszcze tylko w lotka wygrać, a juz wszystko będę miał :p Już ;) [quote name='szyszka.fr']małe [SIZE=5]rządzi!:diabloti:[/SIZE][/quote] A już myślałem, że "małe jest piękne" - o rzadzeniu nic nie wiem :eviltong: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='GoniaP']O to samo poproszę.....................[/quote] Nie martw się - z pewnością Ptasiorki zrozumiały. Tego jestem pewien :loveu: Quote
szyszka.fr Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Menrzuś']ale grunt, że nie odpuszczasz :thumbs: Jeszcze tylko w lotka wygrać, a juz wszystko będę miał :p Już ;) A już myślałem, że "małe jest piękne" - o rzadzeniu nic nie wiem :eviltong:[/quote] ja sie raczej nie zmęcze choć czasem chandra dopada, ze jeszcze nie...:-( ale ja nie z tych co się poddają:diabloti: piękne też jest, nie zaprzeczam:evil_lol:, tylko ja skromna więc nie wypadało się chwalić:diabloti::diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='szyszka.fr']ja sie raczej nie zmęcze choć czasem chandra dopada, ze jeszcze nie...:-( ale ja nie z tych co się poddają:diabloti: piękne też jest, nie zaprzeczam:evil_lol:, tylko ja skromna więc nie wypadało się chwalić:diabloti::diabloti:[/quote] Nic się nie zmieniłaś - kapiesz aż jeNdzowatością :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Nic się nie zmieniłaś - kapiesz aż jeNdzowatością :diabloti:[/quote] :grins: tak łatwo się ludzie nie zmieniają:evil_lol: jeNdzowatość to sztuka, którą trzeba doskonalić:megagrin: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='szyszka.fr']:grins: tak łatwo się ludzie nie zmieniają:evil_lol: jeNdzowatość to sztuka, którą trzeba doskonalić:megagrin:[/quote] Biedny TZ :roflt: A nagorzej jak ktoś sie przejmie rolą i dąży do doskonałości :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 dodam jeszcze, że TZ brakowało bardzo mojej jędzowatości:evil_lol: jak zaczynam "zrzędzić" uśmiecha się:mad: Quote
szyszka.fr Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Biedny TZ :roflt: A nagorzej jak ktoś sie przejmie rolą i dąży do doskonałości :diabloti:[/quote] szczerze mówiąc to ja się wykończę na wrzody a na TZ moja jeNdzowatość jakoś wrażenia nie robi:roll: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='szyszka.fr']dodam jeszcze, że TZ brakowało bardzo mojej jędzowatości:evil_lol: jak zaczynam "zrzędzić" uśmiecha się:mad:[/quote] Stęsknił się facet - zresztą nie dziwię się. To było za długo. Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='szyszka.fr']szczerze mówiąc to ja się wykończę na wrzody a na TZ moja jeNdzowatość jakoś wrażenia nie robi:roll:[/quote] Widać też doszedł do perfekcji :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Stęsknił się facet - zresztą nie dziwię się. To było za długo.[/quote] to prawda:-( widzisz .... jeNdzą jestem ale ustąpiłam i jestem [U][COLOR=Black]tu[/COLOR][/U][COLOR=Black] w Elblągu (może kiedyś zapukam na poranną kawke:diabloti:)[/COLOR] a teraz pisz co u Was jak faflaki? i jak to sie stało,że Gacuś zdobył Wasze serca? pisz wszystko, obszernie bo umieram z ciekawości:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='szyszka.fr']to prawda:-( widzisz .... jeNdzą jestem ale ustąpiłam i jestem [U][COLOR=black]tu[/COLOR][/U][COLOR=black] w Elblągu (może kiedyś zapukam na poranną kawke:diabloti:)[/COLOR] a teraz pisz co u Was jak faflaki? i jak to sie stało,że Gacuś zdobył Wasze serca? pisz wszystko, obszernie bo umieram z ciekawości:evil_lol:[/quote] To długa historia - nie na teraz. Muszę przygotować Gacka do spania - wykupkac go, wysikać :evil_lol: muszę śmigać - dobrej nocki :hand: Quote
halbina Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Gacki o tej porze.. już latają, ale ten maluch juz dawno powinien spać! Menrzuś , do wyrka malucha! do Alfy... a Ty... do boksiów! :eviltong: Quote
szyszka.fr Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 ja też już musze iść wymiziaj faflaki, Gacka tak delikatnie, bo to kruszyna :) czekam na obszerne sprawozdanie ja też mam sporo do opowiadania dobranoc Quote
AgaiTheta Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Helloł o poranku :) Szysza aaaaaaale miło :) Jak chcesz sie pomiziać z faflami, wpadaj ja mam teraz sztuk 2 :D Quote
apple Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='Menrzuś']Witanko Jabłuszkowa :multi::multi::loveu: Ale długo Ciebie nie było :shake:....a u mnie same niespodzianki - oj, porobiło się, porobiło. Szczyl zawładnął całym moim czasem. Wytopiłaś się???:crazyeye:....wow Zaraz pójdę poczytać o Twoich przeżyciach :lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Witaj Menrzusiu!:loveu: Wpadam tradycyjnie na poranna kafcie i porcję foteczek:loveu:, nowe poproszę bo tamte już trzy razy obejrzałam i nie moge się na te twoje cudeńka napatrzeć, aż mi serducho rośnie jak patrzę na Argona, normalnie tatuś całą gębą.......a Sylwa przemoże się zobaczysz;)...........ja tak sobie po cichutku myslę, tak żeby Sylwa nie słyszała, ale po mojemu to ona jest zazdrosna:diabloti::evil_lol: no bo jak to najpierw Argon zawsze był za nia, z nią wszędzie a teraz przyszedł jakiś mały szczylek, co to nic nie kuma nic nie potrafi i jeszcze nie umie sie zachować a ten koło niego skacze:evil_lol: zamiast jej nadskakiwać PRAWDZIWA BABA:evil_lol: P.S. Tydzień mnie nie było a tu tyle zmian.......tyle powrotów, dla mnie nowych osób.......aż mi jakoś tak dziwnie:roll: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Iza i Avanti Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Doberek! A gdzie Wy wszyscy? Śpicie? Poooooooooooooooooooooooooobudka! Quote
Iza i Avanti Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='halbina']my nie... Menrzuś pewnie zaspał... :evil_lol:[/quote] Pewno koopalony sprzątał :cool3: Trochę go poddusiło... Quote
halbina Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 ja juz nie sprzątam tak często, wiec nie współodczuwam... za to nie spię całą noc, żeby o 5.30 wyjść z moimi pannami do lasu na spacerek... Quote
Recommended Posts