credita Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 no przestańcie, przestańcie bo pypeć na języku jej urośnie:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='credita']no przestańcie, przestańcie bo pypeć na języku jej urośnie:evil_lol:[/quote] a niech wie, że ktoś o Niej myśli :p cześć Creditka :multi: - gdzie byłaś jak Ciebie nie było? Quote
credita Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 no chęci są żeby posiedzieć z wami :loveu: ale net mi nawala:shake: nie zawsze da sie ustanowić połączenie:angryy: Quote
Menrzuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='credita']no chęci są żeby posiedzieć z wami :loveu: ale net mi nawala:shake: nie zawsze da sie ustanowić połączenie:angryy:[/quote] To otwórz okno - będzie lepiej słychać :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='credita']no raczej nie pomoże :roll:[/quote] Jak tam z Oskarkiem? Quote
Alicja Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Menrzusiu ....byłam u boxia :-( Jest kochany , doopeczka mu chodzi jak zaczęłam z nim rozmawiać , nakarmilam :oops:...sasiadów obok też ....jest w pomieszczeniu z 3 kojcami .. ale mam doła ...:placz: Po boxiu łazi armia pcheł ...dziś go poobierałam troszkę i wylałam 2 buteleczki EKTOPARU ....w domu mam FIPREX jest mocniejszy ale to dopiero moge za jakieś 3 tygodnie chyba ...już myślałam ze może chociaż Sabunol obroże mu założe na karczycho ...na razie nic innego nie dam rady bo jeszcze chcę obrożę kupić ASTowi ... w schronie jest tyle pcheł ze szok :mad:...poprzedni właściciel chyba wogólenie odpchlał psiakow i nie dezynfekował pomieszczeń :shake: Jadę znów we wtorek lub środę ....jak nie bedzie lało ...zabiorę boxia na trawkę [/B][/COLOR][/FONT] Quote
credita Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 nawet dobrze rośnie jest grzeczny,wyciąga rączki do Huzara a Huzar paja dumą bo może się pokręcić koło małego;) Quote
Menrzuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='credita']nawet dobrze rośnie jest grzeczny,wyciąga rączki do Huzara a Huzar paja dumą bo może się pokręcić koło małego;)[/quote] Boksie są idealne dla dzieci :lol: Foty robisz? Taka jakaś chitra jesteś w tym temacie :mad:.....plizzzzzzz:razz: Quote
Menrzuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Menrzusiu ....byłam u boxia :-([/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Jest kochany , doopeczka mu chodzi jak zaczęłam z nim rozmawiać , nakarmilam :oops:...sasiadów obok też ....jest w pomieszczeniu z 3 kojcami ..[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]ale mam doła ...:placz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Po boxiu łazi armia pcheł ...dziś go poobierałam troszkę i wylałam 2 buteleczki EKTOPARU ....w domu mam FIPREX jest mocniejszy ale to dopiero moge za jakieś 3 tygodnie chyba ...już myślałam ze może chociaż Sabunol obroże mu założe na karczycho ...na razie nic innego nie dam rady bo jeszcze chcę obrożę kupić ASTowi ...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]w schronie jest tyle pcheł ze szok :mad:...poprzedni właściciel chyba wogólenie odpchlał psiakow i nie dezynfekował pomieszczeń :shake:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Jadę znów we wtorek lub środę ....jak nie bedzie lało ...zabiorę boxia na trawkę [/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Czytałem już na jego wątku jak Ciebie ukochał :p Ale tak poza tym to dobrze wygląda? Quote
credita Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Robię fotki robię:p jak więcej czasu będę miała to powstawiam boksery to najcudowniejsze istoty!:p:p:p Quote
Menrzuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='credita']Robię fotki robię:p jak więcej czasu będę miała to powstawiam boksery to najcudowniejsze istoty!:p:p:p[/quote] No ja myslę. Tutaj nikogo o tym nie musisz przekonywać:multi: Quote
Alicja Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Menrzuś']Czytałem już na jego wątku jak Ciebie ukochał :p Ale tak poza tym to dobrze wygląda?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]wyglada oki ... ma apetycik , dokarmiłam go suchą ... Jutro zaczniemy ogłoszonka ...z tym ze nowe fotki we wtorek lub środe jak będzie poza kojcem [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]wyglada oki ... ma apetycik , dokarmiłam go suchą ...[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Jutro zaczniemy ogłoszonka ...z tym ze nowe fotki we wtorek lub środe jak będzie poza kojcem [/COLOR][/FONT][/B][/quote] Znajdzie napewno domek, tylko trzeba go światu pokazać. Quote
Alicja Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Menrzuś']Znajdzie napewno domek, tylko trzeba go światu pokazać.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]też na to liczę ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]też na to liczę ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] dla takiego pięknisia? Jak w banku :thumbs: Quote
Medorowa Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [COLOR=magenta]A KuKu[/COLOR]:B-fly::B-fly::B-fly: :multi: Quote
Menrzuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 :crazyeye:......a gdzie Ty byłaś przez te ostatnie miesiące? Quote
Menrzuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Medorowa']A komputera nie posiadałam:grins:[/quote] Taaaaa.....od razu powiedz, że zepsułaś :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Rany....co to się dzisiaj dzieje? Gonia z zielonym oczkiem? :crazyeye: Quote
Medorowa Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Menrzuś']Taaaaa.....od razu powiedz, że zepsułaś :evil_lol:[/quote] [COLOR=magenta]Samo się spsuło[/COLOR]:siara: Quote
Menrzuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Medorowa'][COLOR=magenta]Samo się spsuło[/COLOR]:siara:[/quote] Taaaa.....pewnie :evil_lol: No to opowiadaj jak to się samo zepsuło :razz: Quote
Medorowa Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Menrzuś']Taaaa.....pewnie :evil_lol: No to opowiadaj jak to się samo zepsuło :razz:[/quote] Se siedziołom na dogomani, jak to jo:B-fly: I se nagle zgasło, tzn komputer się wyłączył i ciemnoś widziołom;) Quote
Menrzuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Medorowa']Se siedziołom na dogomani, jak to jo:B-fly: I se nagle zgasło, tzn komputer się wyłączył i ciemnoś widziołom;)[/quote] To gdzieś to te paluchy wcisło, a? Tyyyyyle straciłaś.....ale Ci po cichu powiem, że zdążyłaś :razz: Quote
Recommended Posts