Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='credita']no przestańcie, przestańcie bo pypeć na języku jej urośnie:evil_lol:[/quote]

a niech wie, że ktoś o Niej myśli :p

cześć Creditka :multi: - gdzie byłaś jak Ciebie nie było?

Posted

[quote name='credita']no chęci są żeby posiedzieć z wami :loveu: ale net mi nawala:shake: nie zawsze da sie ustanowić połączenie:angryy:[/quote]

To otwórz okno - będzie lepiej słychać :evil_lol:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Menrzusiu ....byłam u boxia :-(

Jest kochany , doopeczka mu chodzi jak zaczęłam z nim rozmawiać , nakarmilam :oops:...sasiadów obok też ....jest w pomieszczeniu z 3 kojcami ..
ale mam doła ...:placz:
Po boxiu łazi armia pcheł ...dziś go poobierałam troszkę i wylałam 2 buteleczki EKTOPARU ....w domu mam FIPREX jest mocniejszy ale to dopiero moge za jakieś 3 tygodnie chyba ...już myślałam ze może chociaż Sabunol obroże mu założe na karczycho ...na razie nic innego nie dam rady bo jeszcze chcę obrożę kupić ASTowi ...
w schronie jest tyle pcheł ze szok :mad:...poprzedni właściciel chyba wogólenie odpchlał psiakow i nie dezynfekował pomieszczeń :shake:

Jadę znów we wtorek lub środę ....jak nie bedzie lało ...zabiorę boxia na trawkę
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='credita']nawet dobrze rośnie jest grzeczny,wyciąga rączki do Huzara a Huzar paja dumą bo może się pokręcić koło małego;)[/quote]

Boksie są idealne dla dzieci :lol:
Foty robisz? Taka jakaś chitra jesteś w tym temacie :mad:.....plizzzzzzz:razz:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Menrzusiu ....byłam u boxia :-([/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Jest kochany , doopeczka mu chodzi jak zaczęłam z nim rozmawiać , nakarmilam :oops:...sasiadów obok też ....jest w pomieszczeniu z 3 kojcami ..[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]ale mam doła ...:placz:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]Po boxiu łazi armia pcheł ...dziś go poobierałam troszkę i wylałam 2 buteleczki EKTOPARU ....w domu mam FIPREX jest mocniejszy ale to dopiero moge za jakieś 3 tygodnie chyba ...już myślałam ze może chociaż Sabunol obroże mu założe na karczycho ...na razie nic innego nie dam rady bo jeszcze chcę obrożę kupić ASTowi ...[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]w schronie jest tyle pcheł ze szok :mad:...poprzedni właściciel chyba wogólenie odpchlał psiakow i nie dezynfekował pomieszczeń :shake:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Jadę znów we wtorek lub środę ....jak nie bedzie lało ...zabiorę boxia na trawkę [/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Czytałem już na jego wątku jak Ciebie ukochał :p
Ale tak poza tym to dobrze wygląda?

Posted

[quote name='credita']Robię fotki robię:p jak więcej czasu będę miała to powstawiam boksery to najcudowniejsze istoty!:p:p:p[/quote]

No ja myslę.

Tutaj nikogo o tym nie musisz przekonywać:multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Czytałem już na jego wątku jak Ciebie ukochał :p
Ale tak poza tym to dobrze wygląda?[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]wyglada oki ... ma apetycik , dokarmiłam go suchą ...
Jutro zaczniemy ogłoszonka ...z tym ze nowe fotki we wtorek lub środe jak będzie poza kojcem [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]wyglada oki ... ma apetycik , dokarmiłam go suchą ...[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]Jutro zaczniemy ogłoszonka ...z tym ze nowe fotki we wtorek lub środe jak będzie poza kojcem [/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Znajdzie napewno domek, tylko trzeba go światu pokazać.

Posted

[quote name='Menrzuś']Znajdzie napewno domek, tylko trzeba go światu pokazać.[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]też na to liczę ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Taaaa.....pewnie :evil_lol:

No to opowiadaj jak to się samo zepsuło :razz:[/quote]
Se siedziołom na dogomani, jak to jo:B-fly: I se nagle zgasło, tzn komputer się wyłączył i ciemnoś widziołom;)

Posted

[quote name='Medorowa']Se siedziołom na dogomani, jak to jo:B-fly: I se nagle zgasło, tzn komputer się wyłączył i ciemnoś widziołom;)[/quote]

To gdzieś to te paluchy wcisło, a?

Tyyyyyle straciłaś.....ale Ci po cichu powiem, że zdążyłaś :razz: