Menrzuś Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Po spacerku, odpoczynek przy "dziurze na świat" :lol: Sylwa oczywiście przy "oknie" [IMG]http://img364.imageshack.us/img364/3716/p6150046zh5.jpg[/IMG] ...a Argonkowi musi wystarczyć ta szczelina :shake: [IMG]http://img502.imageshack.us/img502/2075/p6150047fd1.jpg[/IMG] Wszystko mam "na oku" :evil_lol: [IMG]http://img502.imageshack.us/img502/7830/p6150048da4.jpg[/IMG] oooo ja biedny.... [IMG]http://img364.imageshack.us/img364/8945/p6150049ht4.jpg[/IMG] .....zdominowany :placz: [IMG]http://img364.imageshack.us/img364/4851/p6150050jw6.jpg[/IMG] Quote
Alicja Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 :multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:wow ale fajna dziura na świat czy u was pada ....:razz::razz::razz:...czy Dżapko już się napala nad morzem :razz::razz: BRYYYY:multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi:wow ale fajna dziura na świat [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]czy u was pada ....:razz:...czy Dżapko już się napala nad morzem :razz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]BRYYYY:multi:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Bry, bry :multi::multi: Padało, ale od poniedziałku słonko popieści Japkową skórkę :cool3:... jak wróci, to z krąselki w malinówkę się zmieni :evil_lol: Dziura jak dziura.....ale zawsze świat lepiej widać :razz: Quote
Alicja Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no własnie fajna dziura , bo my mamy beton :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]no własnie fajna dziura , bo my mamy beton :angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A TZ nie ma wiertarki udarowej? :crazyeye: Przecież to oznaka męskości :evil_lol:.... tak se powiercić :diabloti: Quote
Alicja Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='Menrzuś']A TZ nie ma wiertarki udarowej? :crazyeye: Przecież to oznaka męskości :evil_lol:.... tak se powiercić :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :cool1:...chce wywiercić.......ino ze obawiam sie reakcji naszego ADMu :roll:...[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:cool1:...chce wywiercić.......ino ze obawiam sie reakcji naszego ADMu :roll:...[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A lać na ADM :mad:....dobro Ozziego jest ważniejsze.....jeszcze jakąś traumę złapie, cycuś takiego. "Okno na świat" odpręża. Moje leżą przy nim non stop :p.....patrzą....obserwują swoje księstwo.....czasami warkną :p Quote
Menrzuś Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Pójdź do ADMu z Ozzim - założę się, że go oleje :diabloti: Quote
Alicja Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='Menrzuś']Pójdź do ADMu z Ozzim - założę się, że go oleje :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:oops::roll:ani nie mów ....już tam nie przechodzę ....za każdym razem nogę unosił [/B][/COLOR][/FONT]:roll: [FONT=Arial][COLOR=Red] :cool2: po niedzieli robimy Okno ;)[/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:oops::roll:ani nie mów ....już tam nie przechodzę ....za każdym razem nogę unosił [/B][/COLOR][/FONT]:roll: [FONT=Arial][COLOR=red]:cool2: po niedzieli robimy Okno ;)[/COLOR][/FONT][/quote] :thumbs: dobrej nocki :multi: Quote
Iza i Avanti Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Dzień doberek Menrzusiu! Widziałam fajne foty: krągłą Sylwę, zdominowanego Argonka i ich okno na świat! Avanti ma szczebelki, a i tak olewa wszystko, co się dzieje na dole... :-) Quote
Menrzuś Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Witankooooo :multi: Dobry wzrok masz, że to wszystko dojrzałaś :evil_lol: Jaksą poważne odgłosy z dołu, to lecą na łeb, na szyję do dziury, żeby sprawdzić swoje królestwo. Jak Argon dobiegnie pierwszy, to Sylwa warnięciem dopomina się pierwszeństwa. Argon wtedy wycofuje się na z góry upatrzoną pozycję, tzn na swój tronik i obserwuje wszystko z góry ;) Potrafią naprzemian godzinami tak leżeć z głową w dziurze Quote
Agniest Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 doberek :multi: sliczne fotki - szczególnie te "w trawie" ;) Quote
Menrzuś Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Agniest']doberek :multi: sliczne fotki - szczególnie te "w trawie" ;)[/quote] W trawie? Przecież tam tylko odwłoki widać :roll::lol: Witanko :multi: Quote
Iza i Avanti Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Menrzuś']W trawie? Przecież tam tylko odwłoki widać :roll::lol: Witanko :multi:[/quote] No i właśnie te odwłoki są takie fajowe! :evil_lol: Doberek Menrzusiu! :loveu: Quote
Menrzuś Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Dobra - od teraz będą tylko odwłoki :evil_lol: Witankoooo :multi: Quote
GoniaP Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Dobranoc Menrzusiu!! Ale Cię dziś Ptasiorki.... olały :cool1: :calus: Quote
Menrzuś Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='GoniaP']Dobranoc Menrzusiu!! Ale Cię dziś Ptasiorki.... olały :cool1: :calus:[/quote] Dobranoc Goniu :loveu: Widać czas sobie pójść :roll: Quote
halbina Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Ptasiorki mają coraz więcej kłopotów po prostu... Figgi uciekła... s*******iłam sprawę na całego! Quote
Agniest Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Menrzuś']W trawie? Przecież tam tylko odwłoki widać :roll::lol: Witanko :multi:[/quote] no właśnie..... są takie.......artystyczne :diabloti: doberek :multi: dzisiaj rano w TV widziałam, że morze ma temp. 18 st - więc Japuszkowi już chyba nie marznie poooopcia :evil_lol: Halbinko :glaszcze: Quote
Iza i Avanti Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Doberek Menrzusiu! Straszna tu u Ciebie cisza.... Quote
halbina Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [IMG]http://img50.imageshack.us/img50/9673/0286302604jy8.jpg[/IMG] pozdrowienia z Ptasiorkowa... Quote
Iza i Avanti Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='halbina'] pozdrowienia z Ptasiorkowa...[/quote] hihihihihihi :evil_lol: Super! To i ja coś dorzucę: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/306/69c3a95311c1fcf4.jpg[/IMG][/URL] Zobacz Menrzusiu, ile nas tu... A ciebie nie ma... :shake: Quote
Menrzuś Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='Agniest']no właśnie..... są takie.......artystyczne doberek :multi: dzisiaj rano w TV widziałam, że morze ma temp. 18 st - więc Japuszkowi już chyba nie marznie poooopcia :evil_lol: Halbinko :glaszcze:[/quote] Szczególnie dzisiaj powinna być zadowolona. Wytapiała pewnie poopę cały dzień w słońcu - przyjedzie odmieniona :evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']Doberek Menrzusiu! Straszna tu u Ciebie cisza....[/quote] A tak jakos wyszło :roll: [quote name='halbina'] pozdrowienia z Ptasiorkowa...[/quote] Jeszcze powinnaś mieć czarnego kota na ramieniu - ale byśmy sobie poczarowali :evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']hihihihihihi :evil_lol: Super! To i ja coś dorzucę: Zobacz Menrzusiu, ile nas tu... A ciebie nie ma... :shake:[/quote] No już jestem jestem :razz:......jakieś takie zimnolubne na tej fotce jesteście :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]I ja się doczłapałam .....jeszcze jutro do pracy i urlop:p Menrzusiu czy mogę u Ciebie zareklamować nasze Bazarki na Jastrzębskie schroniskowe szczeniorki :razz:?? Gdyby ktoś miał ochotę to w podpisie Bazarki są linki do 3 Naszych Bazarków :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts