Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Aż wstyd to cytować.......boszsz

Mamy pocieszać Jabłuszkową, a nie TZta :evil_lol:.....dla ujędrnienie tego i owego kobitka wszystko przecierpi :diabloti:.......a nawet wmówi sobie, że to przyjemność ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Aż wstyd to cytować.......boszsz

Mamy pocieszać Jabłuszkową, a nie TZta :evil_lol:.....dla ujędrnienie tego i owego kobitka wszystko przecierpi :diabloti:.......a nawet wmówi sobie, że to przyjemność ;)[/quote]

To nie ja!

Menrzusiu! Uciakm. Muszę zrobić to i owo.

Buziam i będę ok. 12.00

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Jak nieeeeeeeeee? Opalisz się... Buzię, dłonie i stopy :evil_lol:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]goopia:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Czytaj Jabcokowa, czytaj! Co mówiliśmy z Menrzusiem? Że gdzie masz jechać? Cooooooooooooooo? :cool1:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No coooo? Bosszzz fcale nie mówiliście że tam jest zimno:roll:[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='Menrzuś']A Jabłuszkowa jak prawdziwa kobieta - "Ja kcem tam i jusz"
I jak takiej wytłumaczyć? :roll:[/quote][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]Fcale nie:roll: to nie dlatego........sama nie wiem dlaczego ale nie dlatego:evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR]

[quote name='Iza i Avanti']Ona jest po prostu UPARTA! To ma za swoje! wodę 15-stopniową :cool3: Już mi ziiiiiiiiiiiiiimnnooooooooooooooooooo :shake:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No wiesz można pomyślec że to aż 15:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Menrzuś']Właśnie - uparta jak nie powiem kto :evil_lol:
Ale taka woda też jest dobra - ujędrnia to i owo :diabloti:[/quote][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]No widzisz Iza! Wrócę jędrna jak pupa niemowlaka:diabloti:[/FONT][/B][/COLOR]

[quote name='Iza i Avanti']Albo powoduje zanik tego i owego u mężczyzn :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ciiiiiiiii nie mów głośno bo mój usłyszy:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No coooo? Bosszzz fcale nie mówiliście że tam jest zimno[/B][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]Fcale nie:roll: to nie dlatego........sama nie wiem dlaczego ale nie dlatego[/FONT][/B][/COLOR]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No wiesz można pomyślec że to aż 15[/B][/COLOR][/FONT]

[COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]No widzisz Iza! Wrócę jędrna jak pupa niemowlaka[/FONT][/B][/COLOR]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ciiiiiiiii nie mów głośno bo mój usłyszy:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Mówiliśmy gdzie jest ciepło :evil_lol:.....tak Ty posty czytasz :eviltong:

Szkoda,że nie powiedziałaś, że to wina TZa :p

Melduję, że dzisiaj mówili, że jest 16C :cool1:

Normalnie jak Jagienka będziesz nią orzechy kruszyła :roflt:

Facet będzie miał niespodziankę - było i nima :diabloti:

Posted

[quote name='GoniaP']Coś te Ptasiory dziś szybcikiem wszystkie przemykają! Co żeś im zrobił Menrzusiu??[/quote]

No widzisz? :placz:.......eeeech - chyba sobie na wakacje urop zrobię :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Mówiliśmy gdzie jest ciepło .....tak Ty posty czytasz :eviltong:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No tak mówiliście gdzie jest ciepło ale nie mówiliście ze tam jest ZIMNO!:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Szkoda,że nie powiedziałaś, że to wina TZa :p

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No bo to wszystko jego wina:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Melduję, że dzisiaj mówili, że jest 16C :cool1:
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]
Hiuhiiihihihihihihi super no to tak jeszcze po 1 stopniu na dzień- eeeee spoko:p[/B][/COLOR][/FONT]

Normalnie jak Jagienka będziesz nią orzechy kruszyła :roflt:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahahahahahaha głoopol:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Facet będzie miał niespodziankę - było i nima :diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Dla niego.....chyba dla mnie:placz:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]WSTAWAĆ bo ja tu przyszłam:grins:

i czekam:roll:

cały czas czekam:roll:

ide..............przyjde jak przyjdziecie:cool1:
[/B][/COLOR][/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dla niego.....chyba dla mnie:placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Przecież się jeździ tam, gdzie jest ciepło :mdleje:

[quote name='apple'][CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]WSTAWAĆ bo ja tu przyszłam:grins:[/B][/COLOR][/FONT][/CENTER]

[CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]i czekam:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER]

[CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]cały czas czekam:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER]

[CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]ide..............przyjde jak przyjdziecie:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER]
[/quote]

No jestem, jestem......jakie to niecierpliwe :eviltong:
Pieski maja pierwszeństwo

Dzieńdobereeeeeeeek :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Przecież się jeździ tam, gdzie jest ciepło :mdleje:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taaaaaaaaaaaak:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

No jestem, jestem......jakie to niecierpliwe :eviltong:
Pieski maja pierwszeństwo

Dzieńdobereeeeeeeek :multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No to jak pieski to wybaczam:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]WSTAWAĆ bo ja tu przyszłam:grins:[/B][/COLOR][/FONT][/CENTER]

[CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]i czekam:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER]

[CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]cały czas czekam:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER]

[CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]ide..............przyjde jak przyjdziecie:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER]
[/quote]

[CENTER]Normalnie nie da się

Ciebie

przegapić

:eviltong:

:loveu:[/CENTER]

Posted

[quote name='halbina'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10379683&postcount=1466[/URL] :| mój osobisty kryzys...na wątku Platona :-([/quote]

Halbinko! Dajesz jakoś radę? Jak coś trzeba, to daj znać. Postaram się jakoś pomóc...

Posted

[quote name='Menrzuś']A co teraz biedny Kronos pocznie? :shake:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No jak to co pojedzie z moimi rodzicami na wieś:lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='Iza i Avanti'][CENTER]Normalnie nie da się

Ciebie

przegapić

:eviltong:

:loveu:[/CENTER]
[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ahhhhhhhhhh:B-fly:[/COLOR][/FONT][/B]:B-fly::B-fly:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Halbinko! Dajesz jakoś radę? Jak coś trzeba, to daj znać. Postaram się jakoś pomóc...[/quote]
Daję radę, co mam nie dawać! Twarda baba ze mnie przecież... potrzebuję reklamy dla moich szczeniaków... ogłoszeń i wspaniałych domków dla nich!
no i wsparcia na wątkach, bo sama musze skupić się na obsłudze stadka...
Dobrze, że jesteście, to przynajmniej można się podzielić swoimi emocjami... Wy przecież współodczuwacie i mój niepokój i trwogę o Inkę...
Wczoraj zdałam sobie sprawę, jakie to kruche stworzenie :-(

Posted

[quote name='halbina']Daję radę, co mam nie dawać! Twarda baba ze mnie przecież... potrzebuję reklamy dla moich szczeniaków... ogłoszeń i wspaniałych domków dla nich!
no i wsparcia na wątkach, bo sama musze skupić się na obsłudze stadka...
Dobrze, że jesteście, to przynajmniej można się podzielić swoimi emocjami... Wy przecież współodczuwacie i mój niepokój i trwogę o Inkę...
Wczoraj zdałam sobie sprawę, jakie to kruche stworzenie :-([/quote]

Dzielna Halbinka! :loveu: