Iza i Avanti Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Menrzuś']Właśnie - uparta jak nie powiem kto :evil_lol: Ale taka woda też jest dobra - ujędrnia to i owo :diabloti:[/quote] Albo powoduje zanik tego i owego u mężczyzn :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Aż wstyd to cytować.......boszsz Mamy pocieszać Jabłuszkową, a nie TZta :evil_lol:.....dla ujędrnienie tego i owego kobitka wszystko przecierpi :diabloti:.......a nawet wmówi sobie, że to przyjemność ;) Quote
Iza i Avanti Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Menrzuś']Aż wstyd to cytować.......boszsz Mamy pocieszać Jabłuszkową, a nie TZta :evil_lol:.....dla ujędrnienie tego i owego kobitka wszystko przecierpi :diabloti:.......a nawet wmówi sobie, że to przyjemność ;)[/quote] To nie ja! Menrzusiu! Uciakm. Muszę zrobić to i owo. Buziam i będę ok. 12.00 Quote
Menrzuś Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Iza i Avanti']To nie ja! Menrzusiu! Uciakm. Muszę zrobić to i owo. Buziam i będę ok. 12.00[/quote] Trzymaj się tam jakoś :hand: Quote
Menrzuś Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='GoniaP']Wpadam Wam cmokasa dać i lecę dalej !![/quote] Ale nie goń tak Goniu, bo się jeszcze spocisz :evil_lol: Buziooooooooolec :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Jesteś? Oczko Ci się świeci, ale to może być zmyła... Quote
Menrzuś Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jesteś? Oczko Ci się świeci, ale to może być zmyła...[/quote] Pewnie, że jestem :razz: Quote
apple Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jak nieeeeeeeeee? Opalisz się... Buzię, dłonie i stopy :evil_lol: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]goopia:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Czytaj Jabcokowa, czytaj! Co mówiliśmy z Menrzusiem? Że gdzie masz jechać? Cooooooooooooooo? :cool1:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No coooo? Bosszzz fcale nie mówiliście że tam jest zimno:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Menrzuś']A Jabłuszkowa jak prawdziwa kobieta - "Ja kcem tam i jusz" I jak takiej wytłumaczyć? :roll:[/quote][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]Fcale nie:roll: to nie dlatego........sama nie wiem dlaczego ale nie dlatego:evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR] [quote name='Iza i Avanti']Ona jest po prostu UPARTA! To ma za swoje! wodę 15-stopniową :cool3: Już mi ziiiiiiiiiiiiiimnnooooooooooooooooooo :shake:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No wiesz można pomyślec że to aż 15:razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Menrzuś']Właśnie - uparta jak nie powiem kto :evil_lol: Ale taka woda też jest dobra - ujędrnia to i owo :diabloti:[/quote][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]No widzisz Iza! Wrócę jędrna jak pupa niemowlaka:diabloti:[/FONT][/B][/COLOR] [quote name='Iza i Avanti']Albo powoduje zanik tego i owego u mężczyzn :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ciiiiiiiii nie mów głośno bo mój usłyszy:roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='credita']witam i zmykam,ale ciepło pozdrawiam :loveu:[/quote] Przyjmuję i zwrotną pocztą to samo wysyłam :loveu: Quote
GoniaP Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Coś te Ptasiory dziś szybcikiem wszystkie przemykają! Co żeś im zrobił Menrzusiu?? Quote
Menrzuś Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No coooo? Bosszzz fcale nie mówiliście że tam jest zimno[/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]Fcale nie:roll: to nie dlatego........sama nie wiem dlaczego ale nie dlatego[/FONT][/B][/COLOR] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No wiesz można pomyślec że to aż 15[/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]No widzisz Iza! Wrócę jędrna jak pupa niemowlaka[/FONT][/B][/COLOR] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ciiiiiiiii nie mów głośno bo mój usłyszy:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Mówiliśmy gdzie jest ciepło :evil_lol:.....tak Ty posty czytasz :eviltong: Szkoda,że nie powiedziałaś, że to wina TZa :p Melduję, że dzisiaj mówili, że jest 16C :cool1: Normalnie jak Jagienka będziesz nią orzechy kruszyła :roflt: Facet będzie miał niespodziankę - było i nima :diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='GoniaP']Coś te Ptasiory dziś szybcikiem wszystkie przemykają! Co żeś im zrobił Menrzusiu??[/quote] No widzisz? :placz:.......eeeech - chyba sobie na wakacje urop zrobię :roll: Quote
halbina Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10379683&postcount=1466[/URL] :| mój osobisty kryzys...na wątku Platona :-( Quote
apple Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Menrzuś']Mówiliśmy gdzie jest ciepło .....tak Ty posty czytasz :eviltong: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No tak mówiliście gdzie jest ciepło ale nie mówiliście ze tam jest ZIMNO!:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Szkoda,że nie powiedziałaś, że to wina TZa :p [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No bo to wszystko jego wina:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Melduję, że dzisiaj mówili, że jest 16C :cool1: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Hiuhiiihihihihihihi super no to tak jeszcze po 1 stopniu na dzień- eeeee spoko:p[/B][/COLOR][/FONT] Normalnie jak Jagienka będziesz nią orzechy kruszyła :roflt: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahahahahahaha głoopol:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Facet będzie miał niespodziankę - było i nima :diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Dla niego.....chyba dla mnie:placz:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
apple Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]WSTAWAĆ bo ja tu przyszłam:grins: i czekam:roll: cały czas czekam:roll: ide..............przyjde jak przyjdziecie:cool1: [/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
Menrzuś Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dla niego.....chyba dla mnie:placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Przecież się jeździ tam, gdzie jest ciepło :mdleje: [quote name='apple'][CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]WSTAWAĆ bo ja tu przyszłam:grins:[/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]i czekam:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]cały czas czekam:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]ide..............przyjde jak przyjdziecie:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [/quote] No jestem, jestem......jakie to niecierpliwe :eviltong: Pieski maja pierwszeństwo Dzieńdobereeeeeeeek :multi: Quote
apple Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Menrzuś']Przecież się jeździ tam, gdzie jest ciepło :mdleje: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taaaaaaaaaaaak:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] No jestem, jestem......jakie to niecierpliwe :eviltong: Pieski maja pierwszeństwo Dzieńdobereeeeeeeek :multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No to jak pieski to wybaczam:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Iza i Avanti Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='apple'][CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]WSTAWAĆ bo ja tu przyszłam:grins:[/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]i czekam:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]cały czas czekam:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]ide..............przyjde jak przyjdziecie:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [/quote] [CENTER]Normalnie nie da się Ciebie przegapić :eviltong: :loveu:[/CENTER] Quote
Menrzuś Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to jak pieski to wybaczam:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A co teraz biedny Kronos pocznie? :shake: Quote
Iza i Avanti Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='halbina'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10379683&postcount=1466[/URL] :| mój osobisty kryzys...na wątku Platona :-([/quote] Halbinko! Dajesz jakoś radę? Jak coś trzeba, to daj znać. Postaram się jakoś pomóc... Quote
apple Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Menrzuś']A co teraz biedny Kronos pocznie? :shake:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No jak to co pojedzie z moimi rodzicami na wieś:lol:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='Iza i Avanti'][CENTER]Normalnie nie da się Ciebie przegapić :eviltong: :loveu:[/CENTER] [/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ahhhhhhhhhh:B-fly:[/COLOR][/FONT][/B]:B-fly::B-fly: Quote
halbina Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Halbinko! Dajesz jakoś radę? Jak coś trzeba, to daj znać. Postaram się jakoś pomóc...[/quote] Daję radę, co mam nie dawać! Twarda baba ze mnie przecież... potrzebuję reklamy dla moich szczeniaków... ogłoszeń i wspaniałych domków dla nich! no i wsparcia na wątkach, bo sama musze skupić się na obsłudze stadka... Dobrze, że jesteście, to przynajmniej można się podzielić swoimi emocjami... Wy przecież współodczuwacie i mój niepokój i trwogę o Inkę... Wczoraj zdałam sobie sprawę, jakie to kruche stworzenie :-( Quote
Iza i Avanti Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='halbina']Daję radę, co mam nie dawać! Twarda baba ze mnie przecież... potrzebuję reklamy dla moich szczeniaków... ogłoszeń i wspaniałych domków dla nich! no i wsparcia na wątkach, bo sama musze skupić się na obsłudze stadka... Dobrze, że jesteście, to przynajmniej można się podzielić swoimi emocjami... Wy przecież współodczuwacie i mój niepokój i trwogę o Inkę... Wczoraj zdałam sobie sprawę, jakie to kruche stworzenie :-([/quote] Dzielna Halbinka! :loveu: Quote
Recommended Posts