Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz::placz:nie mam koszulki zwiewnej ........mam niebiewski t-shirt z napisem: [/B][/COLOR][/FONT][SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=Red][B] 2% angel+ 98 % devil = that's me!
[SIZE=2]i granatowe szorciki :oops:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT]
[/SIZE][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A pokemon gdzie?:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ala no nie stydaj - poka - popatrz ilu chetnych:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

......na czary :evil_lol:

[quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Buhahahahahha no nie takie połaczenie to tylko mezczyzna mógł wymyslić bo na pewno nie żadna kobieta przy zdrowych zmysłach:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Dobra, dobra......koronki i te takie inne, to kto nosi? No przecież że nie my.
:eviltong:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:placz::placz::placz:nie mam koszulki zwiewnej ........mam niebiewski t-shirt z napisem: [/B][/COLOR][/FONT][SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=red][B]2% angel+ 98 % devil = that's me![/B][/COLOR][/FONT][/SIZE]
[B][SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=red][SIZE=2]i granatowe szorciki :oops:[/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/quote]

Mówiłam, że czarownica? Mówiłam? :multi:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz::placz:nie mam koszulki zwiewnej ........mam niebiewski t-shirt z napisem: [/B][/COLOR][/FONT][SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=Red][B] 2% angel+ 98 % devil = that's me!
[SIZE=2]i granatowe szorciki :oops:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT]
[/SIZE][/quote]

:lol::lol::evil_lol:

doberek wszystkim piżamkowcom i tym co już dawno w ubrankach.... :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']

Dobra, dobra......koronki i te takie inne, to kto nosi? No przecież że nie my.
:eviltong:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No ale nigdy w takim połaczeniu:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Iza i Avanti']Mówiłam, że czarownica? Mówiłam? :multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No mówiłaś a skąd wiedziałaś:razz::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]Dobereczek :p[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Noooooo.......zbliża się......noc Kupały :crazyeye::evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:placz::placz::placz:nie mam koszulki zwiewnej ........mam niebiewski t-shirt z napisem: [/B][/COLOR][/FONT][SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=red][B]2% angel+ 98 % devil = that's me![/B][/COLOR][/FONT][/SIZE]
[B][SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=red][SIZE=2]i granatowe szorciki :oops:[/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/quote]

Ktoś Ci tą koszulkę sprezentował, czy sama kupiłaś? :razz::evil_lol:

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No nic musze zmykać bo ktoś do mnie idzie....a musze jeszcze drzwi otworzyć:evil_lol: co w brew pozorom nie jest takie łatwe:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Agniest']:lol::lol::evil_lol:

doberek wszystkim piżamkowcom i tym co już dawno w ubrankach.... :multi:[/quote]

Witanko od dawna ubraneeeeej :multi::loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No ale nigdy w takim połaczeniu:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No mówiłaś a skąd wiedziałaś:razz::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Taaaaaa....pewnie......ja bym na to tez nie wpadł :eviltong:

Widać też na sabaty lata :diabloti:

Posted

[quote name='Agniest']

doberek wszystkim piżamkowcom i tym co już dawno w ubrankach.... :multi:[/quote]

Cześć Agniestka! :loveu:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No ale nigdy w takim połaczeniu:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No mówiłaś a skąd wiedziałaś:razz::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Bo ja jesem taaaaaaaaaaaaka mądra... :roll:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No nic musze zmykać bo ktoś do mnie idzie....a musze jeszcze drzwi otworzyć:evil_lol: co w brew pozorom nie jest takie łatwe:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Trzym się... dysku :evil_lol:

[quote name='Menrzuś']Od teraz wierzę w Twe słowo bez żadnych zastrzeżeń :evil_lol:[/quote]

No!

Ave!

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Agniestka! :loveu:

Bo ja jesem taaaaaaaaaaaaka mądra... :roll:

Trzym się... dysku :evil_lol:

No!

Ave![/quote]

tak mało napisać, a tak duzo powiedzieć tylko Ty potrafisz :loveu:

Ave!

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A pokemon gdzie?:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti: w piżamce [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Menrzuś']Noooooo.......zbliża się......noc Kupały :crazyeye::evil_lol:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B];)rozszyfrowałeś mnie ....lecę szukać kwiatu paproci :p[/B][/COLOR][/FONT]

Ktoś Ci tą koszulkę sprezentował, czy sama kupiłaś? :razz::evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]pomyśl kto mógł mi sprezentować :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Iza i Avanti']Mówiłam, że czarownica? Mówiłam? :multi:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]wyczaiłas mnie :oops:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:diabloti: w piżamce [/B][/COLOR][/FONT]

a ja szukam z różowym słonikiem :oops: i nie mogę znaleźć :shake:

[FONT=Arial][COLOR=red][B]pomyśl kto mógł mi sprezentować :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

To się samo nasuwa - zawsze wszystko winni są TZci :shake::evil_lol:

[FONT=Arial][COLOR=red][B]wyczaiłas mnie :oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Jeszcze nie leć...jeszcze nawet pączków nie ma - jeszcze parę dni ;)

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Widzisz, jaka jestem konkretna :evil_lol:[/quote]

Boszszsz.....od tej Twojej autoprezentacji, to mi się włosy z łydki ze strachu osypały :crazyeye:

:evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Poka łydę! Poka!

:evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:tak tak ...poka poka .....

a koszulka wcale nie od TZta :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No chyba nie tą owłosioną! :cool3:[/quote]

Pokazywanie golizny na forum jest absolutnie zakazane :shake:.....rocznego bana bym dostał......

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi::multi:tak tak ...poka poka .....[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]a koszulka wcale nie od TZta :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Oooooo....druga ciekawa :lol:
No nie mów, że sama se kupiłaś :crazyeye:

Posted

[quote name='Menrzuś']Pokazywanie golizny na forum jest absolutnie zakazane :shake:.....rocznego bana bym dostał......

Oooooo....druga ciekawa :lol:
No nie mów, że sama se kupiłaś :crazyeye:[/quote]

No to na PW! :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No to na PW! :evil_lol:[/quote]

A potem dwie strony by było: "Ja tez kcem"...."Mi też podeślij".... "Dawa mi"....."A ja to co?"......"Olał mnie :placz:"......."Ja też Ci podeślę :razz:"

NIE MA :eviltong: