Menrzuś Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]uffffffffffffffff 3 strony nagadane :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]ale ci Argon strachulca napedził :cool1: mają dryg do tego nasze psióry :roll:...Ozzy lekko wyłysiał na głowie :roll:...wsadził łeb w pokrzywy , zaraz miał gule no i włos się sypnął :diabloti:...znow trzeba jakiegoś Gammolena albo inne ustrojstwo zafundować :cool1:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]u nas dziś bez słonka [/COLOR][/FONT][/B] [/quote] A żebyś wiedziała....od razu goopie myśli przyszły mi do głowy. Od razu wszystko poszło na bok i jazda do wetki :p A dzisiaj znowu podjął strajk głodowy.....a jutro pewnie będzie z dwóch misek jadł - normalnie nienormalny pies :shake: A moje jakoś w pokrzywach ganiają i nic się nie dzieje Jak to zrobiłaś? :razz: Quote
Menrzuś Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='AgaiTheta']Dla tego weseliska było ziemi mało I nawet nieba mało było mu... Hej Hej ależ się działo wczoraj, ja wiedziałam, że moja rodzinka nie jest całkiem normalna, ale to co wczoraj działo sie na weselu kuzynki, przeszło moja wyobraźnie. Na boso tydzień będę musiała chodzić :D Booosko :loveu: Lece na poprawiny się szykować. Polska, Biało Czerwoni, Polska!!!! (Menrzuś oglądamy meczyk razem przy...?)[/quote] Widać, że nie dali Ci siedzieć :evil_lol:.....no, ale temu trudno się dziwić ;) Na stopy polecam japonki :lol: Pewnie, że przy..... :razz::p Quote
GoniaP Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Menrzusiu... To róża z mojego ogrodu, podaję Ci ją moją własną rączką... Dla Ciebie :loveu: [IMG]http://img391.imageshack.us/img391/2184/p6050004zh3.jpg[/IMG] Wonną piwonię zostawiam dla Pań :loveu: [IMG]http://img76.imageshack.us/img76/1521/p6050005bq0.jpg[/IMG] Quote
Menrzuś Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 yyyyyyy.... :crazyeye::crazyeye::crazyeye:..... przepiękna...i wielkie dzięki :buzi: a jeszcze jakbyś powiedziała z jakiej to okazji :razz: zszokowałaś mnie ;) Quote
Alicja Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='Menrzuś']A żebyś wiedziała....od razu goopie myśli przyszły mi do głowy. Od razu wszystko poszło na bok i jazda do wetki :p A dzisiaj znowu podjął strajk głodowy.....a jutro pewnie będzie z dwóch misek jadł - normalnie nienormalny pies :shake: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]mordulec też tak ma :roll:....chyba mu wogóle zrobie szlaban na surowe :diabloti:bo jak posmakuje to potem nie chce jeść chrupek :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] A moje jakoś w pokrzywach ganiają i nic się nie dzieje [FONT=Arial][COLOR=Red][B]bo mój to też nienormalny jest .... On se musi łysolca zafundować ...już zamówiłam Efa Olie ...ciekawe kiedy dojdzie :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Jak to zrobiłaś? :razz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]umyłam okna ....więc musi się spieprzyć pogoda :cool1: a jak już TZ umyje psiowóz to na 100% leje :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
GoniaP Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='Menrzuś']yyyyyyy.... :crazyeye::crazyeye::crazyeye:..... przepiękna...i wielkie dzięki :buzi: a jeszcze jakbyś powiedziała z jakiej to okazji :razz:[/quote] Bez okazji, a za całokształt ;) [quote name='Menrzuś'] zszokowałaś mnie ;)[/quote] I o to chodziło :razz: Quote
Menrzuś Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]umyłam okna ....więc musi się spieprzyć pogoda :cool1: a jak już TZ umyje psiowóz to na 100% leje :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] mój już dawno nie je świeżego - tylko puchy i chrupki - nawet się do nich juz przyzwyczaił. Ale czasami strzela jedzeniowego focha (szczególnie jak niż jest), a potem nadrabia :lol: Ten to dba o swoją sierść - co jakiś czas pokazuje w którym miejscu podrapać, no i szczotkowanko łapawicą bardzo polubił :p To dlatego samochodu nie myję :evil_lol: bo okna są zadaszone i musi zdrowo wiać, żeby były mokre Quote
Menrzuś Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='GoniaP']Bez okazji, a za całokształt ;) I o to chodziło :razz:[/quote] To wiesz ile musiałbym Tobie posłać? :razz: Taaaaa.....w pierwszej chwili sprawdziłem tytuł wątku :oops: Quote
GoniaP Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Taaaaa.....w pierwszej chwili sprawdziłem tytuł wątku :oops:[/quote] Gupolek nasz koffffany :loveu: A tak wygląda cały krzak... Ale ta jedna, jedyna, jest tylko Twoja :loveu::eviltong: [IMG]http://img166.imageshack.us/img166/1452/p6050001ua8.jpg[/IMG] Quote
Menrzuś Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='GoniaP']Gupolek nasz koffffany :loveu: A tak wygląda cały krzak... Ale ta jedna, jedyna, jest tylko Twoja :loveu::eviltong: [/quote] mmmmmmmmm.......jakbym tam był :loveu: Ale to cały czas jest wysoce podejrzane...... :razz: Quote
GoniaP Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='Menrzuś']mmmmmmmmm.......jakbym tam był :loveu: Ale to cały czas jest wysoce podejrzane...... :razz:[/quote] Nie prowokuj już Menrzuś... Ty dobrze wiesz :cool3: Quote
Menrzuś Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='GoniaP']Nie prowokuj już Menrzuś... Ty dobrze wiesz :cool3:[/quote] ale chodzi o to tam bycie, czy o podejrzenie? :roll:.......to tak dla uszczegółowienia, bo nic nie rozumiem :razz: Quote
GoniaP Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='Menrzuś']ale chodzi o to tam bycie, czy o podejrzenie? :roll:.......to tak dla uszczegółowienia, bo nic nie rozumiem :razz:[/quote] Gnojku :loveu::diabloti: To pieszczotliwe określenie, jakbyś nie wiedział... :loveu: O bycie chodzi... Na każdym kroku, na każde zawołanie.... bycie zawsze i konkretnie... Dziękuję. :loveu: Quote
Menrzuś Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='GoniaP']Gnojku :loveu::diabloti: To pieszczotliwe określenie, jakbyś nie wiedział... :loveu: O bycie chodzi... Na każdym kroku, na każde zawołanie.... bycie zawsze i konkretnie... Dziękuję. :loveu:[/quote] wow.....ostro i konkretnie :oops:.....ale jaka w tym zasługa? To mały pikuś w stosunku do tego co Ty i wiele innych robicie. Już wiele razy mówiłem, że tu jest pokoik, żebyście sobie odsapneły.....no, a jak zapraszałem, to przecież i muszę być :razz: [SIZE=1](a gnojka zapamiętam :eviltong::evil_lol:)[/SIZE] Quote
GoniaP Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='Menrzuś'][SIZE=1](a gnojka zapamiętam :eviltong::evil_lol:)[/SIZE][/quote] A więc Gnojku Ty mój koffany :loveu: te róże naprawdę są dla Ciebie i tego pokoiku odtresowania nie zamienię na żaden inny ;) Quote
Menrzuś Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='GoniaP']A więc Gnojku Ty mój koffany :loveu: te róże naprawdę są dla Ciebie i tego pokoiku odtresowania nie zamienię na żaden inny ;)[/quote] Ale..... no dobra, przyjmuję bez zastrzeżeń.....i z wielką przyjemnością :loveu: nie dałbym Ci rady odpisać - Gnojkowa Ty moja kofffffana :shake::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B][SIZE=1]mogę przerwać :oops::roll:[/SIZE] pośmiałam się troszkę :p [url]http://www.filmiki.jeja.pl/1352,pies-na-sygnale.html[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B][SIZE=1]mogę przerwać :oops::roll:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]pośmiałam się troszkę :p[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red][URL="http://www.filmiki.jeja.pl/1352,pies-na-sygnale.html"]http://www.filmiki.jeja.pl/1352,pies-na-sygnale.html[/COLOR][/FONT][/B][/URL][/quote] Zawsze możesz - tutaj wszystkie jesteście na tych samych prawach :p Taaaaaaak :evil_lol:.....kiedyś mi to Asiorka przysłała - chyba Cezar ma na imię. Podobne dźwięki Sylwa wydaje przed wyjściem na spacer :evil_lol: Argon za to robi "aaałuuuuułuuuuułuuuuuuuuuuuuuu" :diabloti: Quote
Alicja Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Zawsze możesz - tutaj wszystkie jesteście na tych samych prawach :p Taaaaaaak :evil_lol:.....kiedyś mi to Asiorka przysłała - chyba Cezar ma na imię. Podobne dźwięki Sylwa wydaje przed wyjściem na spacer :evil_lol: Argon za to robi "aaałuuuuułuuuuułuuuuuuuuuuuuuu" :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:mój Cezary [TZ] śpiewa inaczej :evil_lol: Harley też fajnie śpiewał :loveu::loveu:a Ozzyemu słoń na ucho nadepnął ...jedynie jak mu nie wychodzi wykłócanie sie z nami o coś to jodłuje :razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol:mój Cezary [TZ] śpiewa inaczej :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Harley też fajnie śpiewał :loveu::loveu:a Ozzyemu słoń na ucho nadepnął ...jedynie jak mu nie wychodzi wykłócanie sie z nami o coś to jodłuje :razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No, ja tak nie umiem :diabloti: mimo, że TZtem jestem:evil_lol: Ja to czasami myślę, że boksie starają się mówić naszym językiem - i to jest obserwacja z wszystkich boksiów jakich miałem ;) Quote
Alicja Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='Menrzuś']No, ja tak nie umiem :diabloti: mimo, że TZtem jestem:evil_lol: Ja to czasami myślę, że boksie starają się mówić naszym językiem - i to jest obserwacja z wszystkich boksiów jakich miałem ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] czyli mamy podobne odczucia , że boxio to taki bardzo ludzi jest ... Ja Ozzulka uwielbiam , ale z Harleyem łączyła mnie zupełnie inna więź ...nie wiem jak to wytłumaczyć.Zresztą to nie był jedyny boxio w rodzinie i zdanie by było o nich podobne[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]czyli mamy podobne odczucia , że boxio to taki bardzo ludzi jest ... [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Ja Ozzulka uwielbiam , ale z Harleyem łączyła mnie zupełnie inna więź ...nie wiem jak to wytłumaczyć.Zresztą to nie był jedyny boxio w rodzinie i zdanie by było o nich podobne[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Taaaaaak......boksiowiroza jest chorobą nieuleczalną :shake:......:multi: Kto raz zachoruje na nią, ten zawsze będzie pamietał jej objawy Muszę już śmigać - dobrej nocki Alu :hand: Dzisiaj też jest dzień :razz: Quote
Alicja Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Taaaaaak......boksiowiroza jest chorobą nieuleczalną :shake:......:multi: Kto raz zachoruje na nią, ten zawsze będzie pamietał jej objawy Muszę już śmigać - dobrej nocki Alu :hand: Dzisiaj też jest dzień :razz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Dobranoc :hand: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Dobranoc :hand: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] ...... i miłych snów ;)........czym sie ciepło :multi: Quote
apple Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Menrzuś']Leeecęęęęęę bo chcęęęęęęęę......lalala.....boszszsz, jak znowu jest gorąco Argon napędził mi strachu -urosły mu koło uszu trzy guzki i od razu się nam na myśl nasunęło, co to jest. Ale na szczęście wetka absolutnie wykluczyła to najgorsze - cuś najprawdopodobnie użarło chłopaka :shake: Ale i takzastrzyk w doopkę dostał, bo ma węzły chłonne powiększone - norma uczuleniowca. [/quote][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]Nooo to 25 na doopke za takie straszenie Argonkowi się należy jeszcze troche a Pańcio osiwieje przez niego:cool1: No a teraz proszę piesa wymiziać od cioteczki Japkowej i na uszko szepnąć[/FONT][/B][/COLOR][SIZE=1][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Cyan]że sie baaaardzo ciesze że to nic poważnego[/COLOR]:loveu: [/FONT][/B][/COLOR][SIZE=2][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]A tak z innej beczki- informuję że u mnie dzisiaj lekko mgliście z ranka:cool1::multi::multi::multi::multi: Aaaaaa i Menrzusiu twoje piękne róże widziałam.................no no no Halbinka się postarała:lol:[/FONT][FONT=Century Gothic] ale........................jest nadzieja - słonko widzę[/FONT][/B][/COLOR] [/SIZE][/SIZE] Quote
Recommended Posts