Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Zahartowałes mnie:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

No ja Ciebie młotem nie naparzałem i w wodzie nie chłodziłem :crazyeye:.... przynajmniej nie przypominam sobie :shake:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']No ja Ciebie młotem nie naparzałem i w wodzie nie chłodziłem :crazyeye:.... przynajmniej nie przypominam sobie :shake:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No młotem może nie......ale zrugałes nie raz:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No młotem może nie......ale zrugałes nie raz:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Zaraz tam zrugałem........wskazałem dobrą drogę......taki kierunkowskaźnik :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Zaraz tam zrugałem........wskazałem dobrą drogę......taki kierunkowskaźnik :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ahhhhhhhhaaaaaa kierunkowskaźnik..........................ale nie mrugałeś przy tym na pomaranczowo:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ahhhhhhhhaaaaaa kierunkowskaźnik..........................ale nie mrugałeś przy tym na pomaranczowo:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

a co....miałem lewego półpośladka wystawić na światło dzienne, żeby zaświeciło???? :crazyeye:
bioderkiem zarzucałem :p

Posted

[quote name='Menrzuś']a co....miałem lewego półpośladka wystawić na światło dzienne, żeby zaświeciło???? :crazyeye:
bioderkiem zarzucałem :p[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No to ty zepsuty kierunkowskaźnik jesteś.......albo pracujesz jak nalezy na 100% albo do naprawy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No to ty zepsuty kierunkowskaźnik jesteś.......albo pracujesz jak nalezy na 100% albo do naprawy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

chyba tylko na recykling się nadaję :placz:.....buuuuuuuuu

Posted

[quote name='Menrzuś']chyba tylko na recykling się nadaję :placz:.....buuuuuuuuu[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]yyyyyyyyy tam na recycling...........może jeszcze jakie muzeum cię przygarnie, nie płacz- popytam:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]yyyyyyyyy tam na recycling...........może jeszcze jakie muzeum cię przygarnie, nie płacz- popytam:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

:multi:.....faaaaajnie

śmigam juz do kuchni

miłego weekendu :kiss_2:

Posted

[quote name='Menrzuś']:multi:.....faaaaajnie

śmigam juz do kuchni

miłego weekendu :kiss_2:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No smigaj na tego kalafiorka..........do poniedziałku:kiss_2:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No smigaj na tego kalafiorka..........do poniedziałku:kiss_2:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

do.........pa pa :hand:

Posted

[quote name='Menrzuś']do.........pa pa :hand:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]zabrzmiało jak dopa ale daruję ci - Papapapapa:hand:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]zabrzmiało jak dopa ale daruję ci - Papapapapa:hand:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Faktycznie - goopio wyszło :oops:

[quote name='shirrrapeira']Trzymajcie za mnie kciuki jutro mam 4 egzaminy...[/quote]

nie ma sprawy - jak zawsze masz jak w banku ;)

Posted

[quote name='halbina']:thumbs::thumbs::thumbs::calus::kciuki::kciuki::kciuki:[/quote]

Ale to jutro Halbinko :roll::lol:.....no chyba, że chcesz tak spać :evil_lol:

Posted

[quote name='shirrrapeira']Trzymajcie za mnie kciuki jutro mam 4 egzaminy...[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Juz widzę jak Menrzuś czaruje;)

A ja szczymie mocno:thumbs:

[/COLOR][/FONT][/B][quote name='Menrzuś']Faktycznie - goopio wyszło :oops:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]no ale czemu sie czerwienisz - przeca powiedziałam że darowywuje:evil_lol::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

nie ma sprawy - jak zawsze masz jak w banku ;)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]szwajcarskim;)[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Witam szybciutko w sobotni ciepły poranek zostawiam szybkiego cmokacza[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-348.gif[/IMG] i lece dalej[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-433.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Witam szybciutko w sobotni ciepły poranek zostawiam szybkiego cmokacza[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-348.gif[/IMG] i lece dalej[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-433.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

A leć, leć - ino na wieże uważaj :loveu:
ja za chwilkę z Argonem do wetki jadę

Posted

[quote name='Menrzuś']A leć, leć - ino na wieże uważaj :loveu:
ja za chwilkę z Argonem do wetki jadę[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Uważałam na wszelkie wystajace, długie przedmioty:evil_lol:

I co u wetki, co powiedziała??? Jak tam pacjent?:razz:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Uważałam na wszelkie wystajace, długie przedmioty:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]I co u wetki, co powiedziała??? Jak tam pacjent?:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Leeecęęęęęę bo chcęęęęęęęę......lalala.....boszszsz, jak znowu jest gorąco

Argon napędził mi strachu -urosły mu koło uszu trzy guzki i od razu się nam na myśl nasunęło, co to jest. Ale na szczęście wetka absolutnie wykluczyła to najgorsze - cuś najprawdopodobnie użarło chłopaka :shake: Ale i takzastrzyk w doopkę dostał, bo ma węzły chłonne powiększone - norma uczuleniowca.

Czy któś może wyłączyć tą lampę na niebie? :razz:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]uffffffffffffffff 3 strony nagadane :diabloti:

ale ci Argon strachulca napedził :cool1: mają dryg do tego nasze psióry :roll:...Ozzy lekko wyłysiał na głowie :roll:...wsadził łeb w pokrzywy , zaraz miał gule no i włos się sypnął :diabloti:...znow trzeba jakiegoś Gammolena albo inne ustrojstwo zafundować :cool1:

u nas dziś bez słonka
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Dla tego weseliska było ziemi mało
I nawet nieba mało było mu...

Hej Hej ależ się działo wczoraj, ja wiedziałam, że moja rodzinka nie jest całkiem normalna, ale to co wczoraj działo sie na weselu kuzynki, przeszło moja wyobraźnie. Na boso tydzień będę musiała chodzić :D

Booosko :loveu:

Lece na poprawiny się szykować.

Polska, Biało Czerwoni, Polska!!!!

(Menrzuś oglądamy meczyk razem przy...?)