Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Zahartowałes mnie:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No ja Ciebie młotem nie naparzałem i w wodzie nie chłodziłem :crazyeye:.... przynajmniej nie przypominam sobie :shake: Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Menrzuś']No ja Ciebie młotem nie naparzałem i w wodzie nie chłodziłem :crazyeye:.... przynajmniej nie przypominam sobie :shake:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No młotem może nie......ale zrugałes nie raz:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No młotem może nie......ale zrugałes nie raz:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Zaraz tam zrugałem........wskazałem dobrą drogę......taki kierunkowskaźnik :evil_lol: Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Menrzuś']Zaraz tam zrugałem........wskazałem dobrą drogę......taki kierunkowskaźnik :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ahhhhhhhhaaaaaa kierunkowskaźnik..........................ale nie mrugałeś przy tym na pomaranczowo:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ahhhhhhhhaaaaaa kierunkowskaźnik..........................ale nie mrugałeś przy tym na pomaranczowo:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] a co....miałem lewego półpośladka wystawić na światło dzienne, żeby zaświeciło???? :crazyeye: bioderkiem zarzucałem :p Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Menrzuś']a co....miałem lewego półpośladka wystawić na światło dzienne, żeby zaświeciło???? :crazyeye: bioderkiem zarzucałem :p[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No to ty zepsuty kierunkowskaźnik jesteś.......albo pracujesz jak nalezy na 100% albo do naprawy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No to ty zepsuty kierunkowskaźnik jesteś.......albo pracujesz jak nalezy na 100% albo do naprawy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] chyba tylko na recykling się nadaję :placz:.....buuuuuuuuu Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Menrzuś']chyba tylko na recykling się nadaję :placz:.....buuuuuuuuu[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]yyyyyyyyy tam na recycling...........może jeszcze jakie muzeum cię przygarnie, nie płacz- popytam:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]yyyyyyyyy tam na recycling...........może jeszcze jakie muzeum cię przygarnie, nie płacz- popytam:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] :multi:.....faaaaajnie śmigam juz do kuchni miłego weekendu :kiss_2: Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Menrzuś']:multi:.....faaaaajnie śmigam juz do kuchni miłego weekendu :kiss_2:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No smigaj na tego kalafiorka..........do poniedziałku:kiss_2:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No smigaj na tego kalafiorka..........do poniedziałku:kiss_2:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] do.........pa pa :hand: Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Menrzuś']do.........pa pa :hand:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]zabrzmiało jak dopa ale daruję ci - Papapapapa:hand:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
shirrrapeira Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Trzymajcie za mnie kciuki jutro mam 4 egzaminy... Quote
Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]zabrzmiało jak dopa ale daruję ci - Papapapapa:hand:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Faktycznie - goopio wyszło :oops: [quote name='shirrrapeira']Trzymajcie za mnie kciuki jutro mam 4 egzaminy...[/quote] nie ma sprawy - jak zawsze masz jak w banku ;) Quote
halbina Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='shirrrapeira']Trzymajcie za mnie kciuki jutro mam 4 egzaminy...[/quote] :thumbs::thumbs::thumbs::calus::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='halbina']:thumbs::thumbs::thumbs::calus::kciuki::kciuki::kciuki:[/quote] Ale to jutro Halbinko :roll::lol:.....no chyba, że chcesz tak spać :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='halbina']:shake::shake::shake:[/quote] Co nie? Nie kumkam cuś :hmmmm: Quote
apple Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='shirrrapeira']Trzymajcie za mnie kciuki jutro mam 4 egzaminy...[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Juz widzę jak Menrzuś czaruje;) A ja szczymie mocno:thumbs: [/COLOR][/FONT][/B][quote name='Menrzuś']Faktycznie - goopio wyszło :oops: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]no ale czemu sie czerwienisz - przeca powiedziałam że darowywuje:evil_lol::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] nie ma sprawy - jak zawsze masz jak w banku ;)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]szwajcarskim;)[/COLOR][/FONT][/B] Quote
apple Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Witam szybciutko w sobotni ciepły poranek zostawiam szybkiego cmokacza[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-348.gif[/IMG] i lece dalej[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-433.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Witam szybciutko w sobotni ciepły poranek zostawiam szybkiego cmokacza[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-348.gif[/IMG] i lece dalej[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-433.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote] A leć, leć - ino na wieże uważaj :loveu: ja za chwilkę z Argonem do wetki jadę Quote
apple Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='Menrzuś']A leć, leć - ino na wieże uważaj :loveu: ja za chwilkę z Argonem do wetki jadę[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Uważałam na wszelkie wystajace, długie przedmioty:evil_lol: I co u wetki, co powiedziała??? Jak tam pacjent?:razz:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Uważałam na wszelkie wystajace, długie przedmioty:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]I co u wetki, co powiedziała??? Jak tam pacjent?:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Leeecęęęęęę bo chcęęęęęęęę......lalala.....boszszsz, jak znowu jest gorąco Argon napędził mi strachu -urosły mu koło uszu trzy guzki i od razu się nam na myśl nasunęło, co to jest. Ale na szczęście wetka absolutnie wykluczyła to najgorsze - cuś najprawdopodobnie użarło chłopaka :shake: Ale i takzastrzyk w doopkę dostał, bo ma węzły chłonne powiększone - norma uczuleniowca. Czy któś może wyłączyć tą lampę na niebie? :razz: Quote
Alicja Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]uffffffffffffffff 3 strony nagadane :diabloti: ale ci Argon strachulca napedził :cool1: mają dryg do tego nasze psióry :roll:...Ozzy lekko wyłysiał na głowie :roll:...wsadził łeb w pokrzywy , zaraz miał gule no i włos się sypnął :diabloti:...znow trzeba jakiegoś Gammolena albo inne ustrojstwo zafundować :cool1: u nas dziś bez słonka [/B][/COLOR][/FONT] Quote
AgaiTheta Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Dla tego weseliska było ziemi mało I nawet nieba mało było mu... Hej Hej ależ się działo wczoraj, ja wiedziałam, że moja rodzinka nie jest całkiem normalna, ale to co wczoraj działo sie na weselu kuzynki, przeszło moja wyobraźnie. Na boso tydzień będę musiała chodzić :D Booosko :loveu: Lece na poprawiny się szykować. Polska, Biało Czerwoni, Polska!!!! (Menrzuś oglądamy meczyk razem przy...?) Quote
Recommended Posts