Alicja Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Iza i Avanti']A ja w Krynicy i Piaskach zakochałam się w zeszłym roku... Szerokie plaże, spokój, bursztyny... Ach! :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Piaski mi się marzą :loveu:......ale chyba w tym roku nie :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Menrzuś']A ja nie mogę zacytować, bo za dużo grafiki jest :placz: Witaj ożywiona :multi:[/quote] hihihihihihihi :eviltong: Quote
Menrzuś Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Iza i Avanti']A ja w Krynicy i Piaskach zakochałam się w zeszłym roku... Szerokie plaże, spokój, bursztyny... Ach! :loveu:[/quote] Znam ten ból :lol:.....to wspaniałe miejsce - szczególnie idąc w kierynku Piasków, tzn granicy [quote name='Iza i Avanti']jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :crazyeye:[/quote] A czemu Wy jesteście uprzywilejowane? :crazyeye: Znowu feminizm trumfuje na dogo :placz: Quote
Iza i Avanti Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Piaski mi się marzą :loveu:......ale chyba w tym roku nie :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] W Piaskach to krucho jest z bazą noclegową :shake: My będziemy sobie do Pisaków dojeżdżać i na tamtych plażach spacerować. Bo w Krynicy jest jednak dużo więcej osób. Nawet we wrześniu. Quote
Alicja Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Menrzuś']A ja nie mogę zacytować, bo za dużo grafiki jest :placz: Witaj ożywiona :multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] no jedni mogą a inni nie ...już nie wiem co jest grane :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Piaski mi się marzą :loveu:......ale chyba w tym roku nie :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ooooo....to też tam bywasz? [quote name='Iza i Avanti']W Piaskach to krucho jest z bazą noclegową :shake: My będziemy sobie do Pisaków dojeżdżać i na tamtych plażach spacerować. Bo w Krynicy jest jednak dużo więcej osób. Nawet we wrześniu.[/quote] No to chodzimy po tych samych ścieżkach :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Menrzuś']Znam ten ból :lol:.....to wspaniałe miejsce - szczególnie idąc w kierynku Piasków, tzn granicy [COLOR=red][B]Patrzysz w prawo- nikogo... Patrzysz wlewo- nikogo. I tylko plaża, morze i święty spokój :p[/B][/COLOR] A czemu Wy jesteście uprzywilejowane? :crazyeye: Znowu feminizm trumfuje na dogo :placz:[/quote] Bo lepsiejsze jesteśmy? ;) Quote
Iza i Avanti Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Menrzuś']Ooooo....to też tam bywasz? No to chodzimy po tych samych ścieżkach :loveu:[/quote] Ja to się nawet w tamtejszych lasach zakochałam! :lol: Quote
Menrzuś Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Bo lepsiejsze jesteśmy? ;)[/quote] Dokładnie - cisza, spokój.....nikt piaskiem w oczy nie sypie Widać zasłużone jesteście bardziej :razz: Quote
Menrzuś Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ja to się nawet w tamtejszych lasach zakochałam! :lol:[/quote] Cuś kochliwa się zrobiłaś :razz: Trzeba na niewypały uważać - jest tam ich jeszcze pełno Quote
Iza i Avanti Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Menrzuś']Cuś kochliwa się zrobiłaś :razz: Trzeba na niewypały uważać - jest tam ich jeszcze pełno[/quote] ale my tylko po ścieżkach chodzimy... Bo ciężko wózek ciągnąć po korzeniach, trawie, i innych... Quote
Menrzuś Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Iza i Avanti']ale my tylko po ścieżkach chodzimy... Bo ciężko wózek ciągnąć po korzeniach, trawie, i innych...[/quote] A jest tam tego.....pamiętam nawet jeszcze czołg w zalewie wislanym :crazyeye: Quote
Iza i Avanti Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Menrzuś']A jest tam tego.....pamiętam nawet jeszcze czołg w zalewie wislanym :crazyeye:[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: No i te dziki! :eviltong: Biegające po centrum Krynicy i jedzące z ręki :roll: Quote
Menrzuś Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: No i te dziki! :eviltong: Biegające po centrum Krynicy i jedzące z ręki :roll:[/quote] Nooooooo:evil_lol:....jeszcze ich nie pogonili? A czy jeszcze jest ten stary bar "Smakosz"? Quote
Iza i Avanti Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Menrzuś']Nooooooo:evil_lol:....jeszcze ich nie pogonili? A czy jeszcze jest ten stary bar "Smakosz"?[/quote] One nawet mają stałe godziny odwiedzin poszczególnych miejsc: okolice latarni: 18.00-18.30; okolice ul. Teleekspresu 19.00-19.30, centrum: 19.30-20.00... Byłe dzikie-świnie :evil_lol: Boskie są :p Ten na rogu? Vis-a-vis głównego "wejścia" na molo nad zalewem? Quote
Menrzuś Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Czy Wam też w subskrybcjach nie pokazuje nowych postów? :angryy::angryy::angryy: Teraz przez przypadek odkryłem, że Agniestka u siebie pisała, a mi nic nie pokazało :angryy::angryy: Wybaczcie, którym nie odpisałem :placz: ale to nie moja culpa :placz: Teraz idę na spacerek Quote
Iza i Avanti Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Menrzuś']Czy Wam też w subskrybcjach nie pokazuje nowych postów? :angryy::angryy::angryy: Teraz przez przypadek odkryłem, że Agniestka u siebie pisała, a mi nic nie pokazało :angryy::angryy: Wybaczcie, którym nie odpisałem :placz: ale to nie moja culpa :placz: Teraz idę na spacerek[/quote] Mnie pokazuje :evil_lol: Miłego spacerku! :p Quote
Menrzuś Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Iza i Avanti']One nawet mają stałe godziny odwiedzin poszczególnych miejsc: okolice latarni: 18.00-18.30; okolice ul. Teleekspresu 19.00-19.30, centrum: 19.30-20.00... Byłe dzikie-świnie :evil_lol: Boskie są :p Ten na rogu? Vis-a-vis głównego "wejścia" na molo nad zalewem?[/quote] Tego to nie było kiedyś - rano łaziły :evil_lol: Dokładnie....najstarsza knajpka. Teraz pewnie przebudowana. Wędzone węgorze.....mmmmmmmm. Właściciel bym moim przyszywanym wujkiem swego czasu. Eeeeeeech....ale sie rozmarzyłem :loveu: Quote
Menrzuś Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Mnie pokazuje :evil_lol: Miłego spacerku! :p[/quote] Bestie znowu zoraja ściółkę.....i w lesie wydoją butle wody :evil_lol: Lecem :hand: Quote
Iza i Avanti Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Menrzuś']Tego to nie było kiedyś - rano łaziły :evil_lol: Dokładnie....najstarsza knajpka. Teraz pewnie przebudowana. Wędzone węgorze.....mmmmmmmm. Właściciel bym moim przyszywanym wujkiem swego czasu. Eeeeeeech....ale sie rozmarzyłem :loveu:[/quote] Teraz łażą wieczorem, bo mają więcej żarcia :evil_lol: W zeszłym roku była zamknięta, jak przyjechaliśmy (otwarte do końca sierpnia, a my byliśmy w połowie września). W tym roku jedziemy wcześniej- ostatnie dni sierpnia i całe 2 pierwsze tygodnie września, więc może się załapię na jakieś jedzonko! Quote
Iza i Avanti Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Menrzuś']Bestie znowu zoraja ściółkę.....i w lesie wydoją butle wody :evil_lol: Lecem :hand:[/quote] Papa :multi: A ja zabieram się do pracy ( i tak za chwilkę wychodzę, bo jadę z zuzą na szepienie)... Quote
Agniest Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Iza i Avanti']W Krynicy Morskiej... [quote] ja też tam chciałam :placz: ale wszystkie kwatery w rozsądnej cenie były już zajęte :placz: dzwoniłam też do Jastrzębiej Góry i do Jastarni i......do innych miejscowości bliżej Gdańska, bo tam mamy fajną prostą drogę. Ale teraz już ciężko coś znaleźć, zwłaszcza, że mój urlop wypada w czasie "długiego weekendu" sierpniowego, więc wszystko na ten okres pozajmowane..... ale w Darłówku też jest ładnie ;) bo już tam byłam kilka lat temu Quote
Iza i Avanti Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Agniest'][quote name='Iza i Avanti']W Krynicy Morskiej... [quote] ja też tam chciałam :placz: ale wszystkie kwatery w rozsądnej cenie były już zajęte :placz: dzwoniłam też do Jastrzębiej Góry i do Jastarni i......do innych miejscowości bliżej Gdańska, bo tam mamy fajną prostą drogę. Ale teraz już ciężko coś znaleźć, zwłaszcza, że mój urlop wypada w czasie "długiego weekendu" sierpniowego, więc wszystko na ten okres pozajmowane..... ale w Darłówku też jest ładnie ;) bo już tam byłam kilka lat temu[/quote] Ja rezerwowałam końcem kwietnia i jeszcze był wybór, z tym, że termin wyjazdu mamy wtedy, gdy ludzie zaczynają wracać- koniec sierpnia i 2 tyg. września. Quote
AgaiTheta Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 A ja mam do Krynicy Morskiej 10 min drogą morska a lądową 40 min :D i sobie na gofry tam jezdze :evil_lol: kiedy se chce, a co! Quote
Alicja Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Menrzuś']Ooooo....to też tam bywasz? No to chodzimy po tych samych ścieżkach :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] bywałam kilka latek temu ale w Kątach Rybackich potem wybyłam na środkowe wybrzeże :roll: do Sarbinowa ...planowaliśmy w tym roku Piaski ale za późno się zgadaliśmy a poza tym TZ wędruje noge naprawiać do szpitala :cool1: Dostałam takie info z Katowic:placz: [COLOR=Navy][I]Alusiu - mam boksera w potrzebie - ma 7 lat oddają go ludzie podobno z powodu wyjazdu...... chcą go uśpić albo oddać do schronu... pomocy[/I][/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts