Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A ja w Krynicy i Piaskach zakochałam się w zeszłym roku... Szerokie plaże, spokój, bursztyny... Ach! :loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Piaski mi się marzą :loveu:......ale chyba w tym roku nie :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A ja w Krynicy i Piaskach zakochałam się w zeszłym roku... Szerokie plaże, spokój, bursztyny... Ach! :loveu:[/quote]

Znam ten ból :lol:.....to wspaniałe miejsce - szczególnie idąc w kierynku Piasków, tzn granicy

[quote name='Iza i Avanti']jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :crazyeye:[/quote]

A czemu Wy jesteście uprzywilejowane? :crazyeye:

Znowu feminizm trumfuje na dogo :placz:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Piaski mi się marzą :loveu:......ale chyba w tym roku nie :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

W Piaskach to krucho jest z bazą noclegową :shake: My będziemy sobie do Pisaków dojeżdżać i na tamtych plażach spacerować. Bo w Krynicy jest jednak dużo więcej osób. Nawet we wrześniu.

Posted

[quote name='Menrzuś']A ja nie mogę zacytować, bo za dużo grafiki jest :placz:

Witaj ożywiona :multi:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
no jedni mogą a inni nie ...już nie wiem co jest grane :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Piaski mi się marzą :loveu:......ale chyba w tym roku nie :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Ooooo....to też tam bywasz?

[quote name='Iza i Avanti']W Piaskach to krucho jest z bazą noclegową :shake: My będziemy sobie do Pisaków dojeżdżać i na tamtych plażach spacerować. Bo w Krynicy jest jednak dużo więcej osób. Nawet we wrześniu.[/quote]

No to chodzimy po tych samych ścieżkach :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Znam ten ból :lol:.....to wspaniałe miejsce - szczególnie idąc w kierynku Piasków, tzn granicy

[COLOR=red][B]Patrzysz w prawo- nikogo... Patrzysz wlewo- nikogo. I tylko plaża, morze i święty spokój :p[/B][/COLOR]

A czemu Wy jesteście uprzywilejowane? :crazyeye:

Znowu feminizm trumfuje na dogo :placz:[/quote]

Bo lepsiejsze jesteśmy? ;)

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Bo lepsiejsze jesteśmy? ;)[/quote]

Dokładnie - cisza, spokój.....nikt piaskiem w oczy nie sypie

Widać zasłużone jesteście bardziej :razz:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ja to się nawet w tamtejszych lasach zakochałam! :lol:[/quote]

Cuś kochliwa się zrobiłaś :razz:
Trzeba na niewypały uważać - jest tam ich jeszcze pełno

Posted

[quote name='Menrzuś']Cuś kochliwa się zrobiłaś :razz:
Trzeba na niewypały uważać - jest tam ich jeszcze pełno[/quote]

ale my tylko po ścieżkach chodzimy... Bo ciężko wózek ciągnąć po korzeniach, trawie, i innych...

Posted

[quote name='Iza i Avanti']ale my tylko po ścieżkach chodzimy... Bo ciężko wózek ciągnąć po korzeniach, trawie, i innych...[/quote]

A jest tam tego.....pamiętam nawet jeszcze czołg w zalewie wislanym :crazyeye:

Posted

[quote name='Menrzuś']A jest tam tego.....pamiętam nawet jeszcze czołg w zalewie wislanym :crazyeye:[/quote]

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

No i te dziki! :eviltong: Biegające po centrum Krynicy i jedzące z ręki :roll:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

No i te dziki! :eviltong: Biegające po centrum Krynicy i jedzące z ręki :roll:[/quote]

Nooooooo:evil_lol:....jeszcze ich nie pogonili?
A czy jeszcze jest ten stary bar "Smakosz"?

Posted

[quote name='Menrzuś']Nooooooo:evil_lol:....jeszcze ich nie pogonili?
A czy jeszcze jest ten stary bar "Smakosz"?[/quote]

One nawet mają stałe godziny odwiedzin poszczególnych miejsc: okolice latarni: 18.00-18.30; okolice ul. Teleekspresu 19.00-19.30, centrum: 19.30-20.00... Byłe dzikie-świnie :evil_lol: Boskie są :p

Ten na rogu? Vis-a-vis głównego "wejścia" na molo nad zalewem?

Posted

Czy Wam też w subskrybcjach nie pokazuje nowych postów? :angryy::angryy::angryy:
Teraz przez przypadek odkryłem, że Agniestka u siebie pisała, a mi nic nie pokazało :angryy::angryy:
Wybaczcie, którym nie odpisałem :placz: ale to nie moja culpa :placz:

Teraz idę na spacerek

Posted

[quote name='Menrzuś']Czy Wam też w subskrybcjach nie pokazuje nowych postów? :angryy::angryy::angryy:
Teraz przez przypadek odkryłem, że Agniestka u siebie pisała, a mi nic nie pokazało :angryy::angryy:
Wybaczcie, którym nie odpisałem :placz: ale to nie moja culpa :placz:

Teraz idę na spacerek[/quote]

Mnie pokazuje :evil_lol:

Miłego spacerku! :p

Posted

[quote name='Iza i Avanti']One nawet mają stałe godziny odwiedzin poszczególnych miejsc: okolice latarni: 18.00-18.30; okolice ul. Teleekspresu 19.00-19.30, centrum: 19.30-20.00... Byłe dzikie-świnie :evil_lol: Boskie są :p

Ten na rogu? Vis-a-vis głównego "wejścia" na molo nad zalewem?[/quote]

Tego to nie było kiedyś - rano łaziły :evil_lol:

Dokładnie....najstarsza knajpka. Teraz pewnie przebudowana. Wędzone węgorze.....mmmmmmmm. Właściciel bym moim przyszywanym wujkiem swego czasu. Eeeeeeech....ale sie rozmarzyłem :loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Mnie pokazuje :evil_lol:

Miłego spacerku! :p[/quote]

Bestie znowu zoraja ściółkę.....i w lesie wydoją butle wody :evil_lol:

Lecem :hand:

Posted

[quote name='Menrzuś']Tego to nie było kiedyś - rano łaziły :evil_lol:

Dokładnie....najstarsza knajpka. Teraz pewnie przebudowana. Wędzone węgorze.....mmmmmmmm. Właściciel bym moim przyszywanym wujkiem swego czasu. Eeeeeeech....ale sie rozmarzyłem :loveu:[/quote]

Teraz łażą wieczorem, bo mają więcej żarcia :evil_lol:

W zeszłym roku była zamknięta, jak przyjechaliśmy (otwarte do końca sierpnia, a my byliśmy w połowie września). W tym roku jedziemy wcześniej- ostatnie dni sierpnia i całe 2 pierwsze tygodnie września, więc może się załapię na jakieś jedzonko!

Posted

[quote name='Menrzuś']Bestie znowu zoraja ściółkę.....i w lesie wydoją butle wody :evil_lol:

Lecem :hand:[/quote]

Papa :multi:

A ja zabieram się do pracy ( i tak za chwilkę wychodzę, bo jadę z zuzą na szepienie)...

Posted

[quote name='Iza i Avanti']W Krynicy Morskiej...
[quote]

ja też tam chciałam :placz: ale wszystkie kwatery w rozsądnej cenie były już zajęte :placz:
dzwoniłam też do Jastrzębiej Góry i do Jastarni i......do innych miejscowości bliżej Gdańska, bo tam mamy fajną prostą drogę. Ale teraz już ciężko coś znaleźć, zwłaszcza, że mój urlop wypada w czasie "długiego weekendu" sierpniowego, więc wszystko na ten okres pozajmowane.....
ale w Darłówku też jest ładnie ;) bo już tam byłam kilka lat temu

Posted

[quote name='Agniest'][quote name='Iza i Avanti']W Krynicy Morskiej...
[quote]

ja też tam chciałam :placz: ale wszystkie kwatery w rozsądnej cenie były już zajęte :placz:
dzwoniłam też do Jastrzębiej Góry i do Jastarni i......do innych miejscowości bliżej Gdańska, bo tam mamy fajną prostą drogę. Ale teraz już ciężko coś znaleźć, zwłaszcza, że mój urlop wypada w czasie "długiego weekendu" sierpniowego, więc wszystko na ten okres pozajmowane.....
ale w Darłówku też jest ładnie ;) bo już tam byłam kilka lat temu[/quote]

Ja rezerwowałam końcem kwietnia i jeszcze był wybór, z tym, że termin wyjazdu mamy wtedy, gdy ludzie zaczynają wracać- koniec sierpnia i 2 tyg. września.

Posted

[quote name='Menrzuś']Ooooo....to też tam bywasz?

No to chodzimy po tych samych ścieżkach :loveu:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
bywałam kilka latek temu ale w Kątach Rybackich

potem wybyłam na środkowe wybrzeże :roll: do Sarbinowa ...planowaliśmy w tym roku Piaski ale za późno się zgadaliśmy a poza tym TZ wędruje noge naprawiać do szpitala :cool1:

Dostałam takie info z Katowic:placz:

[COLOR=Navy][I]Alusiu - mam boksera w potrzebie - ma 7 lat oddają go ludzie podobno z powodu wyjazdu...... chcą go uśpić albo oddać do schronu... pomocy[/I][/COLOR][/B][/COLOR][/FONT]