Menrzuś Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No smigaj smigaj bo jak się alfa wkurzy to normalnie ten jogurcik pójdzie na marne:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][COLOR=#008000]Do wieczorka:loveu:[/COLOR][/B][/quote] Ledwo zdążyłem :mdleje: [quote name='AgaiTheta']Jogurcik, bo na piwko za wczesnie było :D Menrzuś to co zwykle o tej samej porze ;> hehehehehe :evil_lol:[/quote] No maaaaasz - pewnie, że tak ;) Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Menrzuś']Ledwo zdążyłem :mdleje: [/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]najważniejsze że się udało:lol: Witaj Izo skowronko ty nasza:loveu: I witaj Menrzusiu zostaw juz to co tam robisz i oć no do nas:razz: U mnie nadal słonko chociaz troszkę chłodniej po burzy się zrobiło- ale burza była ho ho- czułam się jak na dyskotece:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry Skowroneczki ;-)[/quote] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]najważniejsze że się udało:lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Izo skowronko ty nasza:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]I witaj Menrzusiu zostaw juz to co tam robisz i oć no do nas:razz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]U mnie nadal słonko chociaz troszkę chłodniej po burzy się zrobiło- ale burza była ho ho- czułam się jak na dyskotece:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Jezdem już, ćwir-ćwirki Wy moje :multi: Zazdraszczam burzy - mogłoby wreszcie i u mnie popadać :shake: Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Menrzuś']Jezdem już, ćwir-ćwirki Wy moje :multi: Zazdraszczam burzy - mogłoby wreszcie i u mnie popadać :shake:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No coś ty nic nie kapało jeszcze u ciebie:crazyeye: U nas takie boskie powietrze:multi:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No coś ty nic nie kapało jeszcze u ciebie:crazyeye: U nas takie boskie powietrze:multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] U mnie to tylko grzeje i grzeje :shake: Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Menrzuś']U mnie to tylko grzeje i grzeje :shake:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]To fajnie bo u mnie się właśnie zachmurało:cool1:[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] A jeszcze chwilkę temu świeciło słonko:roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]To fajnie bo u mnie się właśnie zachmurało:cool1:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A jeszcze chwilkę temu świeciło słonko:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] To dmuchnij parę chmurek do mnie - nie bądź chitrus :roll: Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Menrzuś']To dmuchnij parę chmurek do mnie - nie bądź chitrus :roll:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Fuuuuuuuuuuuuuuuuu Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu może do wieczora dofufam:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Fuuuuuuuuuuuuuuuuu Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu może do wieczora dofufam:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ale dmuchaj na północ !!! - od tego Twojego dmuchania, to ostatnie chmurki zniknęły :-( Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale dmuchaj na północ !!! - od tego Twojego dmuchania, to ostatnie chmurki zniknęły :-([/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No na północ dmucham- chyba:roll:...........taaaaa na północ - Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Musze znikac do sklepu i na poczte bo się kolejka zrobi:roll: Papapaa:loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Musze znikac do sklepu i na poczte bo się kolejka zrobi:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Papapaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Czymnij sięęęęęęęę:multi::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No na północ dmucham- chyba:roll:...........taaaaa na północ - Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ale na pewno dmuchasz na północ? Nie na południe? :cool3: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Musze znikac do sklepu i na poczte bo się kolejka zrobi:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Papapaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Przeca poczta strajkuje! :shake: Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ale na pewno dmuchasz na północ? Nie na południe? :cool3: [/quote] Cuś się Jabłkowej kierunki chyba pomyliły - u mnie jak grzało, tak grzeje :shake: [quote]Przeca poczta strajkuje! :shake:[/quote] Właśnie.....czekam na paczuszki....i czekam:-( Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ale na pewno dmuchasz na północ? Nie na południe? [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No dmucham z kuchni no to musi że na północ- Fuuuuuuuuuuuuuu:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] Przeca poczta strajkuje! [/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Podobno nie wszedzie- pani na poczcie powiedziała że na sląsku nie ale nie wie jak poza:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Menrzuś']Cuś się Jabłkowej kierunki chyba pomyliły - u mnie jak grzało, tak grzeje [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Normalnie już płuca wyplułam noooo- u nas nie grzeje- jest ciepło, nie ma słońca i wieje lekki wiaterek od czasu do czasu:lol:[/B][/COLOR][/FONT] Właśnie.....czekam na paczuszki....i czekam:-([/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No i co nie ma:roll: Qurcze u ciebie chyba strajkują:roll: Przeprowadź się do nas:lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][COLOR=#008000]A tak w ogóle to przyszłam sobie tu bo mi się smutno zrobiło:roll:[/COLOR][/B] Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Menrzuś']No to już nie dmuchaj, bo Ci płuca padną :evil_lol: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]dopsszzz:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][/B] A co się Jabłuszkowej stało? :glaszcze:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A tak sie jakos się przybiłam.....poczytałam wiadomości na onecie...............i smutno mi się zrobiło strasznie:-([/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Podobno nie wszedzie- pani na poczcie powiedziała że na sląsku nie ale nie wie jak poza:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No i co nie ma:roll: Qurcze u ciebie chyba strajkują:roll: Przeprowadź się do nas:lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][COLOR=#008000]A tak w ogóle to przyszłam sobie tu bo mi się smutno zrobiło:roll:[/COLOR][/B][/quote] No to już nie dmuchaj, bo Ci płuca padną :evil_lol: Ale paczuszki tutaj mają przyjść :roll: A co się Jabłuszkowej stało? :glaszcze: Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]szału dostane z tymi postami:angryy:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]szału dostane z tymi postami:angryy:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] spokooooooojnie......jeszcze Ci ciśnienie skoczy :roll: Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Menrzuś']spokooooooojnie......jeszcze Ci ciśnienie skoczy :roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Juz jestem spokojna:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ceść Robaczki! Nie smutać mi się tu![/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No nie smutam się ale tak mnie jakos przybiło[/COLOR][/FONT][/B]:cool1: [quote name='Menrzuś']No to co się dzieje? :roll: [/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No tak mnie przybiła ta informacja o Agacie Mróz, bosszz tak pomyslałam że nie zna się dnia ani godziny, taka młoda dziewczyna w moim wieku) zostawiła dwumiesięczną córeczkę..............................:shake: ehhhhhhhhhhhhhhh, tak się zdołowałam:shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Menrzuś']No to co się dzieje? :roll: Cześć Żuczku......ja tam się nie smutaaaam :multi:[/quote] Ja myślę, że Jabłuszko się smuta z powodu śmierci Agaty Mróz... Zostawiła dwumiesięczną córeńkę... Smutne to... Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Znowy mi przerzuciło posta- napisałam powyżej:cool1:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Recommended Posts