Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No smigaj smigaj bo jak się alfa wkurzy to normalnie ten jogurcik pójdzie na marne:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][COLOR=#008000]Do wieczorka:loveu:[/COLOR][/B][/quote]

Ledwo zdążyłem :mdleje:

[quote name='AgaiTheta']Jogurcik, bo na piwko za wczesnie było :D

Menrzuś to co zwykle o tej samej porze ;>

hehehehehe :evil_lol:[/quote]

No maaaaasz - pewnie, że tak ;)

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Ledwo zdążyłem :mdleje:

[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]najważniejsze że się udało:lol:

Witaj Izo skowronko ty nasza:loveu:

I witaj Menrzusiu zostaw juz to co tam robisz i oć no do nas:razz:
U mnie nadal słonko chociaz troszkę chłodniej po burzy się zrobiło- ale burza była ho ho- czułam się jak na dyskotece:evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry Skowroneczki ;-)[/quote]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]najważniejsze że się udało:lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Izo skowronko ty nasza:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]I witaj Menrzusiu zostaw juz to co tam robisz i oć no do nas:razz:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]U mnie nadal słonko chociaz troszkę chłodniej po burzy się zrobiło- ale burza była ho ho- czułam się jak na dyskotece:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Jezdem już, ćwir-ćwirki Wy moje :multi:
Zazdraszczam burzy - mogłoby wreszcie i u mnie popadać :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']Jezdem już, ćwir-ćwirki Wy moje :multi:
Zazdraszczam burzy - mogłoby wreszcie i u mnie popadać :shake:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No coś ty nic nie kapało jeszcze u ciebie:crazyeye: U nas takie boskie powietrze:multi:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No coś ty nic nie kapało jeszcze u ciebie:crazyeye: U nas takie boskie powietrze:multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

U mnie to tylko grzeje i grzeje :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']U mnie to tylko grzeje i grzeje :shake:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]To fajnie bo u mnie się właśnie zachmurało:cool1:[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]
A jeszcze chwilkę temu świeciło słonko:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]To fajnie bo u mnie się właśnie zachmurało:cool1:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A jeszcze chwilkę temu świeciło słonko:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

To dmuchnij parę chmurek do mnie - nie bądź chitrus :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']To dmuchnij parę chmurek do mnie - nie bądź chitrus :roll:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Fuuuuuuuuuuuuuuuuu Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu może do wieczora dofufam:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Fuuuuuuuuuuuuuuuuu Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu może do wieczora dofufam:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Ale dmuchaj na północ !!! - od tego Twojego dmuchania, to ostatnie chmurki zniknęły :-(

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale dmuchaj na północ !!! - od tego Twojego dmuchania, to ostatnie chmurki zniknęły :-([/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No na północ dmucham- chyba:roll:...........taaaaa na północ - Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Musze znikac do sklepu i na poczte bo się kolejka zrobi:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Papapaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Czymnij sięęęęęęęę:multi::loveu:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No na północ dmucham- chyba:roll:...........taaaaa na północ - Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Ale na pewno dmuchasz na północ? Nie na południe? :cool3:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Musze znikac do sklepu i na poczte bo się kolejka zrobi:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Papapaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Przeca poczta strajkuje! :shake:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ale na pewno dmuchasz na północ? Nie na południe? :cool3:
[/quote]
Cuś się Jabłkowej kierunki chyba pomyliły - u mnie jak grzało, tak grzeje :shake:

[quote]Przeca poczta strajkuje! :shake:[/quote]
Właśnie.....czekam na paczuszki....i czekam:-(

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ale na pewno dmuchasz na północ? Nie na południe?

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No dmucham z kuchni no to musi że na północ- Fuuuuuuuuuuuuuu:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

Przeca poczta strajkuje! [/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Podobno nie wszedzie- pani na poczcie powiedziała że na sląsku nie ale nie wie jak poza:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Menrzuś']Cuś się Jabłkowej kierunki chyba pomyliły - u mnie jak grzało, tak grzeje

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Normalnie już płuca wyplułam noooo- u nas nie grzeje- jest ciepło, nie ma słońca i wieje lekki wiaterek od czasu do czasu:lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Właśnie.....czekam na paczuszki....i czekam:-([/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No i co nie ma:roll: Qurcze u ciebie chyba strajkują:roll: Przeprowadź się do nas:lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][COLOR=#008000]A tak w ogóle to przyszłam sobie tu bo mi się smutno zrobiło:roll:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']No to już nie dmuchaj, bo Ci płuca padną :evil_lol:

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]dopsszzz:roll:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][/B]
A co się Jabłuszkowej stało? :glaszcze:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A tak sie jakos się przybiłam.....poczytałam wiadomości na onecie...............i smutno mi się zrobiło strasznie:-([/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Podobno nie wszedzie- pani na poczcie powiedziała że na sląsku nie ale nie wie jak poza:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No i co nie ma:roll: Qurcze u ciebie chyba strajkują:roll: Przeprowadź się do nas:lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][COLOR=#008000]A tak w ogóle to przyszłam sobie tu bo mi się smutno zrobiło:roll:[/COLOR][/B][/quote]

No to już nie dmuchaj, bo Ci płuca padną :evil_lol:

Ale paczuszki tutaj mają przyjść :roll:

A co się Jabłuszkowej stało? :glaszcze:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]szału dostane z tymi postami:angryy:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

spokooooooojnie......jeszcze Ci ciśnienie skoczy :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']spokooooooojnie......jeszcze Ci ciśnienie skoczy :roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Juz jestem spokojna:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ceść Robaczki! Nie smutać mi się tu![/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No nie smutam się ale tak mnie jakos przybiło[/COLOR][/FONT][/B]:cool1:
[quote name='Menrzuś']No to co się dzieje? :roll:

[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No tak mnie przybiła ta informacja o Agacie Mróz, bosszz tak pomyslałam że nie zna się dnia ani godziny, taka młoda dziewczyna w moim wieku) zostawiła dwumiesięczną córeczkę..............................:shake: ehhhhhhhhhhhhhhh, tak się zdołowałam:shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']No to co się dzieje? :roll:

Cześć Żuczku......ja tam się nie smutaaaam :multi:[/quote]

Ja myślę, że Jabłuszko się smuta z powodu śmierci Agaty Mróz... Zostawiła dwumiesięczną córeńkę... Smutne to...