Menrzuś Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='AgaiTheta']Witam słonecznie i cieplutko :*[/quote] Ja Ciebie ciepluko też :* ....... ale tego słońca to mogłabyś trochę wziąć do siebie :lol: Quote
AgaiTheta Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Mam go całą masę, ale mi nie przeszkadza, więc daj troszkę swojego :) Quote
Menrzuś Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='AgaiTheta']Mam go całą masę, ale mi nie przeszkadza, więc daj troszkę swojego :)[/quote] Nooooo.....chociaż jedna chce mi pomóc w niedoli mej :evil_lol: Quote
apple Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='Menrzuś']Aaaaaaa tam - za gorąco :shake: [/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Normalnie pitolisz, fcale że nie - jest lato i ma byc ciepło, zimno to zimną:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='Iza i Avanti']Doberek Menrzusiu! Jestem naga- nie mam emotów, nie działa mi multi-cytat, wchodzę tu przez jakiś dziwny adres.... Normalnie- nienormalnie!!![/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ja bym powiedziała ze oststnimi czasy to bardzo normalnie, ja regularnie chodzę naga, już się zaczynam podejrzewać o ekshibicjonizm:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Menrzuś']Nooooo.....chociaż jedna chce mi pomóc w niedoli mej :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No wiesz nie mówileś że chcesz oddać a teraz narzekasz i my z Izą wyszłysmy na te NIECZUŁE:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agniest Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Appelko, chyba jeszcze nie lato - wiosnę mamy chyba kalendarzowo ? :roll: ale wiosna czy lato, mnie też słoneczko i ciepełko nie przeszkadza ;) Quote
Menrzuś Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Normalnie pitolisz, fcale że nie - jest lato i ma byc ciepło, zimno to zimną:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ja bym powiedziała ze oststnimi czasy to bardzo normalnie, ja regularnie chodzę naga, już się zaczynam podejrzewać o ekshibicjonizm:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No wiesz nie mówileś że chcesz oddać a teraz narzekasz i my z Izą wyszłysmy na te NIECZUŁE:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] newet jak te słońce w mumię Ciebie zmieni, to ciągle będziesz wołać - więcej słońca!! :evil_lol: Zaraz tam nieczułe - wmawiasz sobie goopie goopoty :eviltong: [quote name='Agniest']Appelko, chyba jeszcze nie lato - wiosnę mamy chyba kalendarzowo ? :roll: ale wiosna czy lato, mnie też słoneczko i ciepełko nie przeszkadza ;)[/quote] Właśnie - jeszcze 3 tyg wiosny :p..... nie byłabyś kobietą, żeby tego nie zaznaczyć, że lubisz grilowanie :shake::loveu: Quote
apple Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='Agniest']Appelko, chyba jeszcze nie lato - wiosnę mamy chyba kalendarzowo ? :roll: ale wiosna czy lato, mnie też słoneczko i ciepełko nie przeszkadza ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ciiiiiiiiiiiiii może On nie zauwazył:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Menrzuś']newet jak te słońce w mumię Ciebie zmieni, to ciągle będziesz wołać - więcej słońca!! :evil_lol: [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Wiecej Słonca!:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Zaraz tam nieczułe - wmawiasz sobie goopie goopoty :eviltong: Właśnie - jeszcze 3 tyg wiosny :p..... nie byłabyś kobietą, żeby tego nie zaznaczyć, że lubisz grilowanie :shake::loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Goope goopoty:roll: No to dopsszzzz:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][/B] [B][COLOR=#008000]Agniestka - Tak trzymaj - kobiety musza sie trzymac razem:evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
Menrzuś Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ciiiiiiiiiiiiii może On nie zauwazył:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Goope goopoty:roll: No to dopsszzzz:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][COLOR=#008000]Agniestka - Tak trzymaj - kobiety musza sie trzymac razem:evil_lol:[/COLOR][/B][/quote] To kto ze mną będzie trzymał? :placz: [quote name='evaxon']czesc ci chłopaku:roll::roll::roll::loveu:[/quote] witanko Ci dziewczynko :multi::loveu: Quote
apple Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='Menrzuś']To kto ze mną będzie trzymał? :placz: [/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]hmmmmmmmmmm:cool1: Nie no na pewno na Dogo jest jeszcze jakiś facet:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]hmmmmmmmmmm:cool1: Nie no na pewno na Dogo jest jeszcze jakiś facet:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] to mam trzymać faceta? :crazyeye:........:shake: Quote
apple Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='Menrzuś']to mam trzymać faceta? :crazyeye:........:shake:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]nie ty jego a z nim:razz:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]nie ty jego a z nim:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Z nim??????? Boszszsz....... :placz:.....nie chcę :shake: Quote
apple Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='Menrzuś']Z nim??????? Boszszsz....... :placz:.....nie chcę :shake:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nic się nie martw bedzie ok, to nie boli:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nic się nie martw bedzie ok, to nie boli:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A skąd Ty niby to wiesz?? Szkolona :eviltong: Quote
apple Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='Menrzuś']A skąd Ty niby to wiesz?? Szkolona :eviltong:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]no wiesz- juz tyle ze mną klikasz i jeszcze się nie nauczyłes że Japuszkowa wie wszystko:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]no wiesz- juz tyle ze mną klikasz i jeszcze się nie nauczyłes że Japuszkowa wie wszystko:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] topsze psze Pani :razz: :eviltong: Quote
credita Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 no widzę że zmiany nowa galeryjka:cool3: pozdrawiam ciepło;) Quote
Menrzuś Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='credita']no widzę że zmiany nowa galeryjka:cool3: pozdrawiam ciepło;)[/quote] Niemniej ciepło pozdrawiam;) Trzeba czasami coś zmienić - nowy tysiączek się zaczął niedawno :p Quote
Menrzuś Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='credita']no tak Ciebie to ciężko dogonić :evil_lol:[/quote] masz w tym niemały udział :evil_lol:....127 postów jest od Ciebie :razz: Quote
apple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Menrzuś']topsze psze Pani :razz: :eviltong:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]O jaki grzeczny, tititititit:loveu: Przyszłam powiedzieć że ciepełka ciąg dalszy:multi: wiem że sie cieszysz Menrzusiu:diabloti: Buziaka zostawiam i pędze dalej:loveu: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]O jaki grzeczny, tititititit:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Przyszłam powiedzieć że ciepełka ciąg dalszy:multi: wiem że sie cieszysz Menrzusiu:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Buziaka zostawiam i pędze dalej:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Ale nie przyzwyczajaj się za bardzo :eviltong: A cieszę się jak chorera :multi:..........:shake: Cmokas.....idę zamknąć się w lodówce :roll: Quote
apple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale nie przyzwyczajaj się za bardzo :eviltong: A cieszę się jak chorera :multi:..........:shake: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Własnie widzę:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Cmokas.....idę zamknąć się w lodówce :roll:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Gdzie bedziesz szedł- przyniosłam ci na własnych plecach:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://www.electrolux.pl/ImgCache/c/c/a/t/6/6/7/4.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts