Bodziulka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [B][COLOR=black]Zapraszam na Torebki z Psami :razz:[/COLOR][/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110487"][B][COLOR=black]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110487[/COLOR][/B][/URL] Quote
Menrzuś Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Bodziulka'][B][COLOR=black]Zapraszam na Torebki z Psami :razz:[/COLOR][/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110487"][B][COLOR=black][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110487"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110487[/COLOR][/B][/URL][/URL][/quote] Przecież by mnie wzięli za.....boszszsz :crazyeye: Quote
Bodziulka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Menrzuś']Przecież by mnie wzięli za.....boszszsz :crazyeye:[/quote] teletubisia :razz: Quote
Alicja Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Menrzuś']No wiem, wiem - to dlatego, że sie do listy nie dopisałem :roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] je się dopisałam ....tylko mnie wywaliło i nie wiem czy figuruję :roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Bodziulka']teletubisia :razz:[/quote] delikatnie powiedziane :evil_lol: [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]je się dopisałam ....tylko mnie wywaliło i nie wiem czy figuruję :roll:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] jesteś, jesteś.... :lol: Quote
Alicja Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Bodziulka']teletubisia :razz:[/quote] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Menrzuś Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Alicja']:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:[/quote] taaaaaa.....Bodziulka ma wyrafinowane poczucie humoru :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 cze tele:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='evaxon']cze tele:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] cze tubisiowa :eviltong: Quote
e.v.a Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Menrzuś']cze tubisiowa :eviltong:[/quote] to nie bylo mile :obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
Menrzuś Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='evaxon']to nie bylo mile :obrazic: :obrazic: :obrazic:[/quote] za to tele było fantastyczne :multi: Quote
e.v.a Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Menrzuś']za to tele było fantastyczne :multi:[/quote] :grin::oops::oops::oops: Quote
Menrzuś Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='evaxon']:grin::oops::oops::oops:[/quote] i co się wstydasz?.......ja się nie obrażam :eviltong: Quote
e.v.a Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Menrzuś']i co się wstydasz?.......ja się nie obrażam :eviltong:[/quote] no bochyba tak nie wypada na forum publicznym gadac o twoim tele:razz::diabloti: Quote
Menrzuś Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='evaxon']no bochyba tak nie wypada na forum publicznym gadac o twoim tele:razz::diabloti:[/quote] własnie - zostawmy to tele w spokoju :roll::evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Menrzuś']własnie - zostawmy to tele w spokoju :roll::evil_lol:[/quote] a moze ja nie chce:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Menrzuś Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='evaxon']a moze ja nie chce:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] tylko ja i ja.... :eviltong: śpij dobrze ;) Quote
apple Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No gdzie lecisz? Tyle co przyszłaś! Już nas nie kofasz? :placz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No koffam bardzo :loveu:ale wczoraj byłam z Krosiem u weta zakropić się;)[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Witaj Menrzusiu:multi: mam nadzieję ze mi dzisiaj kompka w robicie naprawią do konca i skutecznie, bosszzz ile mam zaległości przez tą awarię- MASAKRA:placz: Aaaaa i juz dzisiaj zgłaszam że przez długi weekend mnie nie bedzie bo wyjeżdżam a wieś;) Bedziecie tęsknić wiem, ale jakoś przeżyjecie:evil_lol:;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No koffam bardzo :loveu:ale wczoraj byłam z Krosiem u weta zakropić się;)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Menrzusiu:multi: mam nadzieję ze mi dzisiaj kompka w robicie naprawią do konca i skutecznie, bosszzz ile mam zaległości przez tą awarię- MASAKRA:placz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Aaaaa i juz dzisiaj zgłaszam że przez długi weekend mnie nie bedzie bo wyjeżdżam a wieś;)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Bedziecie tęsknić wiem, ale jakoś przeżyjecie:evil_lol:;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] I mnie też od jutra nie będzie :cool3: Jadę na większą wieś! :lol: Doberek Menrzusiu! Gdzieś Ty? Quote
Menrzuś Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No koffam bardzo :loveu:ale wczoraj byłam z Krosiem u weta zakropić się;)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Menrzusiu:multi: mam nadzieję ze mi dzisiaj kompka w robicie naprawią do konca i skutecznie, bosszzz ile mam zaległości przez tą awarię- MASAKRA:placz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Aaaaa i juz dzisiaj zgłaszam że przez długi weekend mnie nie bedzie bo wyjeżdżam a wieś;)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Bedziecie tęsknić wiem, ale jakoś przeżyjecie:evil_lol:;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Helołki :multi: Tak też myślałem, że to wina komputera :shake:.....a ja tak czekałem :-( Oby Ci słoneczko na weekendzie świeciło......i nie zapomnij kupić kurki i jajcófff od Sołtysowej :evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']I mnie też od jutra nie będzie :cool3: Jadę na większą wieś! :lol: Doberek Menrzusiu! Gdzieś Ty?[/quote] Oooo....druga. To kto tutaj zostanie? :shake: Witanko Iza :multi: A byłem z samochodem u mechanika, potem jeszcze do lekarki i na koniec poszedłem sobie przypomniec jak fryzjerka wygląda :cool3: Quote
e.v.a Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 poka nowego fryzaaa:razz::razz::razz::diabloti: Quote
Menrzuś Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='evaxon']poka nowego fryzaaa:razz::razz::razz::diabloti:[/quote] fryz jak fryz - nic ciekawego :roll: Quote
Recommended Posts