apple Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Jabłkowa jest wysoce enteligentną osóbką ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Mów dalej mów, mów mów nie przerywaj sobie:B-fly:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Mów dalej mów, mów mów nie przerywaj sobie:B-fly:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nie wszystko od razu, bo jeszcze podejrzanie zaczniesz się zachowywać :eviltong: Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Medorowa']Cze:grins::grins:[/quote] To Wy tak trójkami chadzacie? :crazyeye: Czeeeeee ;) Quote
Iza i Avanti Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Oj jak się ciesze że mnie rozumiesz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No bo ja jestem cała taka pozbierana :B-fly: czasem:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :multi::multi::multi: Ja też! Ja też! Ja też jestem pozbierana!!! Prawda, że jestem????:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Prawda? :ylsuper: No powiedzcie, że jestem.... :Rose: Pf!:obrazic: Quote
apple Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Noooooo..... :siara::siara:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Co to za gwizy mi tu:mad:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Medorowa']Cze:grins::grins:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Czeee Medorowa:loveu:.......nie przeszkadzaj:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Menrzuś']Nie wszystko od razu, bo jeszcze podejrzanie zaczniesz się zachowywać :eviltong:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Yyyyyy? ja podejrzanie........no co ty?:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
credita Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 no tak fajnie było ,ale ja muszę sobie przerwać,jak mi się go uda ululać to zajrzę jeszcze dziś trzymajcie się ciepło przy tej nieciekawej pogodzie ;) Quote
apple Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:multi::multi::multi: Ja też! Ja też! Ja też jestem pozbierana!!! Prawda, że jestem????:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Prawda? :ylsuper: No powiedzcie, że jestem.... :Rose: Pf!:obrazic:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Prawda!:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:multi::multi::multi: Ja też! Ja też! Ja też jestem pozbierana!!! Prawda, że jestem????:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Prawda? :ylsuper: No powiedzcie, że jestem.... :Rose: Pf!:obrazic:[/quote] No pewnie, że jesteś pozbierana, a nawet i uformowana ;) Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='credita']no tak fajnie było ,ale ja muszę sobie przerwać,jak mi się go uda ululać to zajrzę jeszcze dziś trzymajcie się ciepło przy tej nieciekawej pogodzie ;)[/quote] Też się trzymaj :loveu: Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Co to za gwizy mi tu:mad:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Yyyyyy? ja podejrzanie........no co ty?:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] a jeszcze zaczniesz przy ludziach monitor obcałowywać :diabloti:.... nie, nie.... trzeba to powolutku, bez szoka dla organizmu :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Prawda!:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='Menrzuś']No pewnie, że jesteś pozbierana, a nawet i uformowana ;)[/quote] Uffffffffffffffff :loveu: Ależ mi ulżyło :loveu: Quote
apple Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='credita']no tak fajnie było ,ale ja muszę sobie przerwać,jak mi się go uda ululać to zajrzę jeszcze dziś trzymajcie się ciepło przy tej nieciekawej pogodzie ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To powodzenia i oby szybciutko usnął Aniołek mały:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Menrzuś']a jeszcze zaczniesz przy ludziach monitor obcałowywać :diabloti:.... nie, nie.... trzeba to powolutku, bez szoka dla organizmu :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]nie nie nie nie bede :placz:mów jeszcze, mów :mad:jakas taka niedopieszczona dzisiaj jestem:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Uffffffffffffffff :loveu: Ależ mi ulżyło :loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No przeciez to było oczywiste:lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Uffffffffffffffff :loveu: Ależ mi ulżyło :loveu:[/quote] aż się nad krzesłem uniosłaś :evil_lol: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To powodzenia i oby szybciutko usnął Aniołek mały:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]nie nie nie nie bede :placz:mów jeszcze, mów :mad:jakas taka niedopieszczona dzisiaj jestem:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] muszę dbac o Twoją reputację :p Ja Ciebie dopieszczę, a Alfa mnie popieści - pryndem Quote
apple Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Menrzuś'] muszę dbac o Twoją reputację :p[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Pffffff:obrazic: nie to nie.....rozochocił mnie i zostawił :watpliwy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Pffffff:obrazic: nie to nie.....rozochocił mnie i zostawił :watpliwy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] i jeszcze mi tu pfyfa... :placz: Quote
Iza i Avanti Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Pffffff:obrazic: nie to nie.....rozochocił mnie i zostawił :watpliwy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Apple! Jak to chłop! normalka :evil_lol: Spadam pomalutku do domciu! Paaaaaaaaaaaa Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Apple! Jak to chłop! normalka :evil_lol: Spadam pomalutku do domciu! Paaaaaaaaaaaa[/quote] Dobra, dobra......chłopy też są potrzebne :eviltong: Czymnij się Quote
Iza i Avanti Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Menrzuś']i jeszcze mi tu pfyfa... :placz:[/quote] A co Ty dziś taki płaczliwy jesteś? U mnie płaczesz, u siebie płaczesz.... Chodziłbyś do Jabłuszka, też byś płakał... Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']A co Ty dziś taki płaczliwy jesteś? U mnie płaczesz, u siebie płaczesz.... Chodziłbyś do Jabłuszka, też byś płakał...[/quote] ....tam to bym ryczał :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Menrzuś']....tam to bym ryczał :evil_lol:[/quote] hihihihihihihihihihihihi buuuuuuuuuuuahahahahahahahahahaha Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']hihihihihihihihihihihihi buuuuuuuuuuuahahahahahahahahahaha[/quote] :lol: a Ty to już smigaj - Zuzia już nogami przebiera z niecierpliwości ;) Quote
apple Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Menrzuś']i jeszcze mi tu pfyfa... :placz:[/quote] :eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='Iza i Avanti']Apple! Jak to chłop! normalka :evil_lol: Spadam pomalutku do domciu! Paaaaaaaaaaaa[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No normalka wiem....:cool1: papa kochana:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Menrzuś']Dobra, dobra......chłopy też są potrzebne :eviltong: Czymnij się[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]taaa musi nam ktoś od czasu do czasu posprzatać samochód:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Iza i Avanti']A co Ty dziś taki płaczliwy jesteś? U mnie płaczesz, u siebie płaczesz.... Chodziłbyś do Jabłuszka, też byś płakał...[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No o tym to ja juz nie chce nic mówić.......nie chce przyjśc do mnie poogladac mojego piesa i sie pozahwycac........taki jest O!:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Menrzuś']....tam to bym ryczał :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ppppfffff:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Iza i Avanti']hihihihihihihihihihihihi buuuuuuuuuuuahahahahahahahahahaha[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A ty co się śmiejesz miałaś isc do domu:mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
credita Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 o widzę że się towarzystwo rozgadało :crazyeye:lecę szykować butlę do zobaczyska :loveu: Quote
Recommended Posts