Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ty się tam o Argonka nie martw....sunie na pewno doceniły jego błotny image......wiesz taki niegrzeczny chłopiec:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ty się tam o Argonka nie martw....sunie na pewno doceniły jego błotny image......wiesz taki niegrzeczny chłopiec:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

myślisz? :roll:.....ja tam widziałem wywieszone sucze jęzorki :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']myślisz? :roll:.....ja tam widziałem wywieszone sucze jęzorki :evil_lol: [/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No właśnie i o to chodziło :diabloti: Argonku ty się nie przejmuj Pan ci po prostu zazdrości brania :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No właśnie i o to chodziło :diabloti: Argonku ty się nie przejmuj Pan ci po prostu zazdrości brania :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Boszszsz......już Ty lepiej ić robić to śniadanie :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Boszszsz......już Ty lepiej ić robić to śniadanie :eviltong:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]no ide ide:roll:.....zajrze do was po południu jak bede w pracy:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]no ide ide:roll:.....zajrze do was po południu jak bede w pracy:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

OK...... :hand:
Miłego dnia :multi:

Posted

[quote name='credita']witam długo nie posiedzę ,mały chyba wyczuwa że mam chwilkę dla siebie i nie da mi posiedzieć[/quote]

zazdrośnik jeden :evil_lol:......a tak w ogóle wszystko w porządku?

Posted

[quote name='credita']i znowu trafiam na martwą ciszę:cool1:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Przyszlam przerwać martwą ciszę:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Przyszlam przerwać martwą ciszę:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Ty to wiesz kiedy wdepnąć :evil_lol:.........nie przepracowujesz się przypadkiem?

Posted

[quote name='Menrzuś']Ty to wiesz kiedy wdepnąć :evil_lol:.........nie przepracowujesz się przypadkiem?[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Mówię Ci .....własnie baaardzo mnie tu eksploatuja:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Mówię Ci .....własnie baaardzo mnie tu eksploatuja:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

no nieeeee.....to graniczy wręcz z mobbingiem :shake:...

Posted

Menrzuś u mnie dobrze co prawda dalej lecze rany ,ale mały czasem daje mi tak popalić że jestem w stanie się oderwać myślami,głupie jest tylko uczucie pustki...

Posted

[quote name='credita']faktycznie takiej to dobrze,w pracy może posiedzieć na dogo;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]trzeba sobie umieć czas zorganizowac jak już to zrobisz to się okazuje że masz mnóstwo wolnego:multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Menrzuś']no nieeeee.....to graniczy wręcz z mobbingiem :shake:...[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No mówię ci....strasznie tu jest:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='credita']Menrzuś u mnie dobrze co prawda dalej lecze rany ,ale mały czasem daje mi tak popalić że jestem w stanie się oderwać myślami,głupie jest tylko uczucie pustki...[/quote]

nie będę Ci "mądrych myśli" pisał....ale zawsze po nocy słońce wschodzi.

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]trzeba sobie umieć czas zorganizowac jak już to zrobisz to się okazuje że masz mnóstwo wolnego:multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No mówię ci....strasznie tu jest:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

aż mi gęsia skórka się zrobiła :shocked!:

Posted

[quote name='credita']he proszę jaka pozbierana kobitka :p
z organizacją czasu faktycznie masz rację tylko trzeba się tego nauczyć :p[/quote]

Jabłkowa jest wysoce enteligentną osóbką ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']aż mi gęsia skórka się zrobiła :shocked!:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Oj jak się ciesze że mnie rozumiesz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='credita']he proszę jaka pozbierana kobitka :p
z organizacją czasu faktycznie masz rację tylko trzeba się tego nauczyć :p[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No bo ja jestem cała taka pozbierana :B-fly: czasem:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Oj jak się ciesze że mnie rozumiesz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No bo ja jestem cała taka pozbierana :B-fly: czasem:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Noooooo..... :siara::siara: