apple Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ty się tam o Argonka nie martw....sunie na pewno doceniły jego błotny image......wiesz taki niegrzeczny chłopiec:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Biedajstwo :diabloti:[/quote] :mdleje:....... przekażę Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ty się tam o Argonka nie martw....sunie na pewno doceniły jego błotny image......wiesz taki niegrzeczny chłopiec:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] myślisz? :roll:.....ja tam widziałem wywieszone sucze jęzorki :evil_lol: Quote
apple Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Menrzuś']myślisz? :roll:.....ja tam widziałem wywieszone sucze jęzorki :evil_lol: [/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No właśnie i o to chodziło :diabloti: Argonku ty się nie przejmuj Pan ci po prostu zazdrości brania :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No właśnie i o to chodziło :diabloti: Argonku ty się nie przejmuj Pan ci po prostu zazdrości brania :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Boszszsz......już Ty lepiej ić robić to śniadanie :eviltong: Quote
apple Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Boszszsz......już Ty lepiej ić robić to śniadanie :eviltong:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]no ide ide:roll:.....zajrze do was po południu jak bede w pracy:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]no ide ide:roll:.....zajrze do was po południu jak bede w pracy:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] OK...... :hand: Miłego dnia :multi: Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='credita']i znowu trafiam na martwą ciszę:cool1:[/quote] zaraz tam ciszę :razz:.........czeeeeeeść :multi: Quote
credita Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 witam długo nie posiedzę ,mały chyba wyczuwa że mam chwilkę dla siebie i nie da mi posiedzieć Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='credita']witam długo nie posiedzę ,mały chyba wyczuwa że mam chwilkę dla siebie i nie da mi posiedzieć[/quote] zazdrośnik jeden :evil_lol:......a tak w ogóle wszystko w porządku? Quote
apple Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='credita']i znowu trafiam na martwą ciszę:cool1:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Przyszlam przerwać martwą ciszę:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Przyszlam przerwać martwą ciszę:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ty to wiesz kiedy wdepnąć :evil_lol:.........nie przepracowujesz się przypadkiem? Quote
credita Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 faktycznie takiej to dobrze,w pracy może posiedzieć na dogo;) Quote
apple Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Ty to wiesz kiedy wdepnąć :evil_lol:.........nie przepracowujesz się przypadkiem?[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Mówię Ci .....własnie baaardzo mnie tu eksploatuja:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Mówię Ci .....własnie baaardzo mnie tu eksploatuja:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no nieeeee.....to graniczy wręcz z mobbingiem :shake:... Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='credita']faktycznie takiej to dobrze,w pracy może posiedzieć na dogo;)[/quote] ....bo usadowiła się strategicznie w kąciku :evil_lol: Quote
credita Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Menrzuś u mnie dobrze co prawda dalej lecze rany ,ale mały czasem daje mi tak popalić że jestem w stanie się oderwać myślami,głupie jest tylko uczucie pustki... Quote
apple Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='credita']faktycznie takiej to dobrze,w pracy może posiedzieć na dogo;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]trzeba sobie umieć czas zorganizowac jak już to zrobisz to się okazuje że masz mnóstwo wolnego:multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Menrzuś']no nieeeee.....to graniczy wręcz z mobbingiem :shake:...[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No mówię ci....strasznie tu jest:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='credita']Menrzuś u mnie dobrze co prawda dalej lecze rany ,ale mały czasem daje mi tak popalić że jestem w stanie się oderwać myślami,głupie jest tylko uczucie pustki...[/quote] nie będę Ci "mądrych myśli" pisał....ale zawsze po nocy słońce wschodzi. Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]trzeba sobie umieć czas zorganizowac jak już to zrobisz to się okazuje że masz mnóstwo wolnego:multi:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No mówię ci....strasznie tu jest:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] aż mi gęsia skórka się zrobiła :shocked!: Quote
credita Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 he proszę jaka pozbierana kobitka :p z organizacją czasu faktycznie masz rację tylko trzeba się tego nauczyć :p Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='credita']he proszę jaka pozbierana kobitka :p z organizacją czasu faktycznie masz rację tylko trzeba się tego nauczyć :p[/quote] Jabłkowa jest wysoce enteligentną osóbką ;) Quote
apple Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Menrzuś']aż mi gęsia skórka się zrobiła :shocked!:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Oj jak się ciesze że mnie rozumiesz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='credita']he proszę jaka pozbierana kobitka :p z organizacją czasu faktycznie masz rację tylko trzeba się tego nauczyć :p[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No bo ja jestem cała taka pozbierana :B-fly: czasem:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Oj jak się ciesze że mnie rozumiesz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No bo ja jestem cała taka pozbierana :B-fly: czasem:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Noooooo..... :siara::siara: Quote
Recommended Posts