Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iza i Avanti']:multi: Hip, hip, hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrra :multi:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Menrzuś warto być 15 min wcześniej....zobacz dostajesz owacje na stojąco :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Menrzuś warto być 15 min wcześniej....zobacz dostajesz owacje na stojąco :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Temu to się szczęści, nie? :evil_lol:

[quote name='Menrzuś']Dziękuję :modla:......dziękuję :modla:[/quote]

No już, już... Wstawaj

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Temu to się szczęści, nie? :evil_lol:

[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Anooo!!! Dobra kochani spadam małej dać kaszke i uspić....dzisiaj wczesniej bo tez dzisiaj mi wczesniej wstała....o 5.30 i teraz juz jest marudna:loveu:
Dzisiaj też kończy mi się wolne więc kliknę do was z pracki- całuski :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Menrzuś warto być 15 min wcześniej....zobacz dostajesz owacje na stojąco :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='Iza i Avanti']Temu to się szczęści, nie? :evil_lol:

No już, już... Wstawaj[/quote]

No i od razu się lepiej poczułem :multi:

[quote name='shirrrapeira']A snieg u Was jest?[/quote]

Jeszcze sporo, a w lesie pełno

Witanko :multi:

Posted

witanko ;)
ufffff, wreszcie mam wolną chwilę......
muszę się wam trochę wyżalić, boję się tej nowej pracy, tak naprawdę nie chcę odchodzić, ale zrobiłam ten pierwszy krok i nie mogę się już cofnąć.....
boję się o moje sunie, teraz będą musiały godzinę dłużej siedzieć same w domu.....
martwie się o nasze psiaki "firmowe", czy będą o nie dbać jak mnie zabraknie..... myślę, że tak, ale jednak się martwię........
chyba wam o tym nie pisałam - mamy na bazie 3 pieski, Misiek - malutki czarno-biały, Psikus - mój ulubieniec, mieszaniec ON-ka i Aza, sunia, którą kierowcy znaleźli w lesie przywiązaną do drzewa w zaawansowanej ciąży....:shake:... na szczęście mamy wrażliwych pracowników, więc wszystkie te znalezione gdzieś na trasie pieski przywozili do firmy...... no i mamy teraz "mieszankę stróżująco-obronną" :evil_lol: śmiesznie to brzmi, ale w nocy stróż jest zadowolony, że nie jest sam.
W dzień psy są zamknięte w kojcach....... o 15 gdy wychodzę i zamykamy bramę, są wypuszczane, kupujemy im jedzonko, mają opiekę weterynarza, są szczepine i odrobaczane, ale nie mają [COLOR=black][U]jednego[/U][/COLOR] kochającego ich pana....... chociaż myślę, że i tak są szczęśliwe.......

będę tęsknić........ szczególnie za Psikusem.....

ale się rozpisałam :evil_lol: musiałam to z siebie wyrzucić..... boję się tego co mnie czeka....

Posted

Nie bój sie Agniest do odważnych świat należy!!! Ja też zmieniłam pracę,miejsce zamieszkania z miasta na wieś ryzykowaliśmy wiele ale wyszło na plus,będzie dobrze zobaczysz :loveu:

Posted

[quote name='Agniest']witanko ;)
ufffff, wreszcie mam wolną chwilę......
muszę się wam trochę wyżalić, boję się tej nowej pracy, tak naprawdę nie chcę odchodzić, ale zrobiłam ten pierwszy krok i nie mogę się już cofnąć.....
boję się o moje sunie, teraz będą musiały godzinę dłużej siedzieć same w domu.....
martwie się o nasze psiaki "firmowe", czy będą o nie dbać jak mnie zabraknie..... myślę, że tak, ale jednak się martwię........
chyba wam o tym nie pisałam - mamy na bazie 3 pieski, Misiek - malutki czarno-biały, Psikus - mój ulubieniec, mieszaniec ON-ka i Aza, sunia, którą kierowcy znaleźli w lesie przywiązaną do drzewa w zaawansowanej ciąży....:shake:... na szczęście mamy wrażliwych pracowników, więc wszystkie te znalezione gdzieś na trasie pieski przywozili do firmy...... no i mamy teraz "mieszankę stróżująco-obronną" :evil_lol: śmiesznie to brzmi, ale w nocy stróż jest zadowolony, że nie jest sam.
W dzień psy są zamknięte w kojcach....... o 15 gdy wychodzę i zamykamy bramę, są wypuszczane, kupujemy im jedzonko, mają opiekę weterynarza, są szczepine i odrobaczane, ale nie mają [COLOR=black][U]jednego[/U][/COLOR] kochającego ich pana....... chociaż myślę, że i tak są szczęśliwe.......

będę tęsknić........ szczególnie za Psikusem.....

ale się rozpisałam :evil_lol: musiałam to z siebie wyrzucić..... boję się tego co mnie czeka....[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No Agniesto coz ja moge powiedziec ......nieznanego się boimy ale zobaczysz wszystko sie ułoży...Trzymam kcikaski :thumbs:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[B]Agniestka[/B] - nie przejmuj się. Małe przemeblowanie w życiu sie przyda. Zawsze to cuś nowego. Jak Ci tyle osób mówi, że będzie dobrze, to inaczej nie może być :multi:

Posted

[quote name='evaxon']no nie:razz: to chyba stres tak na mnie działa[/quote]

Rozumiem.....trauma przedoperacyjna :glaszcze:

Więcej strachu niż to jest warte.....sam to rok temu przeżywałem

Posted

[quote name='Menrzuś']tymbardziej, że pierwszy raz......ja w gatki robiłem :oops:[/quote]
hihi :turn-l::turn-l::turn-l:
blehh a ja jutro w pracy chyba poobgryzam wszystkie paznokcie:razz:

Posted

[quote name='evaxon']hihi :turn-l::turn-l::turn-l:
blehh a ja jutro w pracy chyba poobgryzam wszystkie paznokcie:razz:[/quote]

smacznego lakieru na śniadanie :evil_lol:

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czeee Menrzusiu............wiosna wróciła choć do nas nie spij tyle szkoda słonka - zobacz ooooooo! Motylki latają [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-424.gif[/IMG] a ty spisz.........I kaffcie ci przyniosłam.......:kaffee_2:.......jałowa i czarna jak lubisz........osszzzz kurde co się ze mną dzieję jakas taka dobra dzisiaj jestem.....nawet mój mąż dzisiaj rano stwierdził że mu dzisiaj w nocy ktoś żonę podmienił:roll:....nie wiem o co chodzi :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Czeee Menrzusiu............wiosna wróciła choć do nas nie spij tyle szkoda słonka - zobacz ooooooo! Motylki latają [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-424.gif[/IMG] a ty spisz.........I kaffcie ci przyniosłam.......:kaffee_2:.......jałowa i czarna jak lubisz........osszzzz kurde co się ze mną dzieję jakas taka dobra dzisiaj jestem.....nawet mój mąż dzisiaj rano stwierdził że mu dzisiaj w nocy ktoś żonę podmienił:roll:....nie wiem o co chodzi :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

No patrz jak ma fajnie... A mój TZ od rana jakiś zmierzły był... Jak usrane kocie g...o!

Cze Menrzusiu! Zapraszam do mnie na kaff i ciacho... Jabcokowa! Ty też smigaj do mnie!

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No patrz jak ma fajnie... A mój TZ od rana jakiś zmierzły był... Jak usrane kocie g...o!

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Hmmmmmmm:cool1: a byłas wystarczająco mila :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Cze Menrzusiu! Zapraszam do mnie na kaff i ciacho... Jabcokowa! Ty też smigaj do mnie![/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ussszz byłam...i zjadłam ciachoooo :roll:[/COLOR][/FONT][/B]