apple Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:multi: Hip, hip, hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrra :multi:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Menrzuś warto być 15 min wcześniej....zobacz dostajesz owacje na stojąco :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Menrzuś warto być 15 min wcześniej....zobacz dostajesz owacje na stojąco :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Temu to się szczęści, nie? :evil_lol: [quote name='Menrzuś']Dziękuję :modla:......dziękuję :modla:[/quote] No już, już... Wstawaj Quote
apple Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Temu to się szczęści, nie? :evil_lol: [/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Anooo!!! Dobra kochani spadam małej dać kaszke i uspić....dzisiaj wczesniej bo tez dzisiaj mi wczesniej wstała....o 5.30 i teraz juz jest marudna:loveu: Dzisiaj też kończy mi się wolne więc kliknę do was z pracki- całuski :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Menrzuś warto być 15 min wcześniej....zobacz dostajesz owacje na stojąco :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='Iza i Avanti']Temu to się szczęści, nie? :evil_lol: No już, już... Wstawaj[/quote] No i od razu się lepiej poczułem :multi: [quote name='shirrrapeira']A snieg u Was jest?[/quote] Jeszcze sporo, a w lesie pełno Witanko :multi: Quote
Agniest Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 witanko ;) ufffff, wreszcie mam wolną chwilę...... muszę się wam trochę wyżalić, boję się tej nowej pracy, tak naprawdę nie chcę odchodzić, ale zrobiłam ten pierwszy krok i nie mogę się już cofnąć..... boję się o moje sunie, teraz będą musiały godzinę dłużej siedzieć same w domu..... martwie się o nasze psiaki "firmowe", czy będą o nie dbać jak mnie zabraknie..... myślę, że tak, ale jednak się martwię........ chyba wam o tym nie pisałam - mamy na bazie 3 pieski, Misiek - malutki czarno-biały, Psikus - mój ulubieniec, mieszaniec ON-ka i Aza, sunia, którą kierowcy znaleźli w lesie przywiązaną do drzewa w zaawansowanej ciąży....:shake:... na szczęście mamy wrażliwych pracowników, więc wszystkie te znalezione gdzieś na trasie pieski przywozili do firmy...... no i mamy teraz "mieszankę stróżująco-obronną" :evil_lol: śmiesznie to brzmi, ale w nocy stróż jest zadowolony, że nie jest sam. W dzień psy są zamknięte w kojcach....... o 15 gdy wychodzę i zamykamy bramę, są wypuszczane, kupujemy im jedzonko, mają opiekę weterynarza, są szczepine i odrobaczane, ale nie mają [COLOR=black][U]jednego[/U][/COLOR] kochającego ich pana....... chociaż myślę, że i tak są szczęśliwe....... będę tęsknić........ szczególnie za Psikusem..... ale się rozpisałam :evil_lol: musiałam to z siebie wyrzucić..... boję się tego co mnie czeka.... Quote
credita Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Nie bój sie Agniest do odważnych świat należy!!! Ja też zmieniłam pracę,miejsce zamieszkania z miasta na wieś ryzykowaliśmy wiele ale wyszło na plus,będzie dobrze zobaczysz :loveu: Quote
Agniest Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 wiem, powtarzam to sobie cały czas...... :) w końcu to była moja decyzja.... Quote
apple Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Agniest']witanko ;) ufffff, wreszcie mam wolną chwilę...... muszę się wam trochę wyżalić, boję się tej nowej pracy, tak naprawdę nie chcę odchodzić, ale zrobiłam ten pierwszy krok i nie mogę się już cofnąć..... boję się o moje sunie, teraz będą musiały godzinę dłużej siedzieć same w domu..... martwie się o nasze psiaki "firmowe", czy będą o nie dbać jak mnie zabraknie..... myślę, że tak, ale jednak się martwię........ chyba wam o tym nie pisałam - mamy na bazie 3 pieski, Misiek - malutki czarno-biały, Psikus - mój ulubieniec, mieszaniec ON-ka i Aza, sunia, którą kierowcy znaleźli w lesie przywiązaną do drzewa w zaawansowanej ciąży....:shake:... na szczęście mamy wrażliwych pracowników, więc wszystkie te znalezione gdzieś na trasie pieski przywozili do firmy...... no i mamy teraz "mieszankę stróżująco-obronną" :evil_lol: śmiesznie to brzmi, ale w nocy stróż jest zadowolony, że nie jest sam. W dzień psy są zamknięte w kojcach....... o 15 gdy wychodzę i zamykamy bramę, są wypuszczane, kupujemy im jedzonko, mają opiekę weterynarza, są szczepine i odrobaczane, ale nie mają [COLOR=black][U]jednego[/U][/COLOR] kochającego ich pana....... chociaż myślę, że i tak są szczęśliwe....... będę tęsknić........ szczególnie za Psikusem..... ale się rozpisałam :evil_lol: musiałam to z siebie wyrzucić..... boję się tego co mnie czeka....[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No Agniesto coz ja moge powiedziec ......nieznanego się boimy ale zobaczysz wszystko sie ułoży...Trzymam kcikaski :thumbs:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [B]Agniestka[/B] - nie przejmuj się. Małe przemeblowanie w życiu sie przyda. Zawsze to cuś nowego. Jak Ci tyle osób mówi, że będzie dobrze, to inaczej nie może być :multi: Quote
e.v.a Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 czeeeee przyszłam se pomachac ale mnie reka boli:roll::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='evaxon']czeeeee przyszłam se pomachac ale mnie reka boli:roll::evil_lol:[/quote] To se nogą pomachaj :evil_lol: Czeeeeeść ;) Quote
e.v.a Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Menrzuś']To se nogą pomachaj :evil_lol: Czeeeeeść ;)[/quote] machu machu mój kuta... :saint1::megagrin: Quote
e.v.a Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Menrzuś']A Ty dzisiaj nic aby nie popiłaś? :roll:[/quote] no nie:razz: to chyba stres tak na mnie działa Quote
Menrzuś Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='evaxon']no nie:razz: to chyba stres tak na mnie działa[/quote] Rozumiem.....trauma przedoperacyjna :glaszcze: Więcej strachu niż to jest warte.....sam to rok temu przeżywałem Quote
e.v.a Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 no wiem wiem ale zawsze jest ten mały straszek:razz: Quote
Menrzuś Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='evaxon']no wiem wiem ale zawsze jest ten mały straszek:razz:[/quote] tymbardziej, że pierwszy raz......ja w gatki robiłem :oops: Quote
e.v.a Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Menrzuś']tymbardziej, że pierwszy raz......ja w gatki robiłem :oops:[/quote] hihi :turn-l::turn-l::turn-l: blehh a ja jutro w pracy chyba poobgryzam wszystkie paznokcie:razz: Quote
Menrzuś Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='evaxon']hihi :turn-l::turn-l::turn-l: blehh a ja jutro w pracy chyba poobgryzam wszystkie paznokcie:razz:[/quote] smacznego lakieru na śniadanie :evil_lol: Quote
apple Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czeee Menrzusiu............wiosna wróciła choć do nas nie spij tyle szkoda słonka - zobacz ooooooo! Motylki latają [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-424.gif[/IMG] a ty spisz.........I kaffcie ci przyniosłam.......:kaffee_2:.......jałowa i czarna jak lubisz........osszzzz kurde co się ze mną dzieję jakas taka dobra dzisiaj jestem.....nawet mój mąż dzisiaj rano stwierdził że mu dzisiaj w nocy ktoś żonę podmienił:roll:....nie wiem o co chodzi :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Czeee Menrzusiu............wiosna wróciła choć do nas nie spij tyle szkoda słonka - zobacz ooooooo! Motylki latają [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-424.gif[/IMG] a ty spisz.........I kaffcie ci przyniosłam.......:kaffee_2:.......jałowa i czarna jak lubisz........osszzzz kurde co się ze mną dzieję jakas taka dobra dzisiaj jestem.....nawet mój mąż dzisiaj rano stwierdził że mu dzisiaj w nocy ktoś żonę podmienił:roll:....nie wiem o co chodzi :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No patrz jak ma fajnie... A mój TZ od rana jakiś zmierzły był... Jak usrane kocie g...o! Cze Menrzusiu! Zapraszam do mnie na kaff i ciacho... Jabcokowa! Ty też smigaj do mnie! Quote
apple Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No patrz jak ma fajnie... A mój TZ od rana jakiś zmierzły był... Jak usrane kocie g...o! [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Hmmmmmmm:cool1: a byłas wystarczająco mila :razz:[/B][/COLOR][/FONT] Cze Menrzusiu! Zapraszam do mnie na kaff i ciacho... Jabcokowa! Ty też smigaj do mnie![/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ussszz byłam...i zjadłam ciachoooo :roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Recommended Posts