GoniaP Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 A mnie wywaliło z dogo... Urobiona jestem po pachy :) Buziaki na dobranoc :loveu: Quote
Menrzuś Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='GoniaP']A mnie wywaliło z dogo... Urobiona jestem po pachy :) Buziaki na dobranoc :loveu:[/quote] Mnie też właśnie wywaliło.... Dobrej nocki :loveu: Quote
apple Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Wywaliło mnie :-([/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No i dobrze bo o tej porze to się spi a nie gada na Dogo :diabloti: A teraz jest ranek i mozna pogadać więc gdzie się szwendasz :razz: Kaffcie mam dla Cię[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-130.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B] Quote
apple Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Aaaaa i jajca ci przyniesłam:loveu:[/COLOR][/FONT] [IMG]http://www.artwilk.pl/files/769584984/zbwielkanoc.jpgznak.jpg[/IMG] [/B] Quote
Menrzuś Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Dzięki za kafcię i jajca :evil_lol: Ja już zdążyłem być z Argonem u wetki - ma wirusowe zapalenie przewodu pokarmowego. Trzecią dobę nic nie je i takiego pałąka biedak wczoraj robił. Nie mógł sobie znaleźć miejsca. Quote
apple Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Dzięki za kafcię i jajca :evil_lol: Ja już zdążyłem być z Argonem u wetki - ma wirusowe zapalenie przewodu pokarmowego. Trzecią dobę nic nie je i takiego pałąka biedak wczoraj robił. Nie mógł sobie znaleźć miejsca.[/quote][FONT=Century Gothic][B][COLOR=Green]Ojojoj to utulkaj misia ode mnie......mocnooooo.....biedulek.......:calus:[/COLOR][/B][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Śpi teraz za mną. Dzisiaj ma embargo na żarełko. Biedak całkiem mi schudnie :shake: Quote
apple Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Śpi teraz za mną. Dzisiaj ma embargo na żarełko. Biedak całkiem mi schudnie :shake:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]nie martw się jak wyzdrowieje to nadrobi...jeszcze zapuści brzuszek ;)[/COLOR][/FONT][/B] Quote
apple Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dobra kochani lece bo musze połozyć mała spac.......wrócę!:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [IMG]http://www.pisanki.pl/pisanka-6.jpg[/IMG] Niebieskie jajco od mnie! [IMG]http://www.pisanki.pl/pisanka-1.jpg[/IMG] Księżycowe jajco od Zuzi! [IMG]http://www.pisanki.pl/pisanka-2.jpg[/IMG] Słoniowe jajco od Avantiego! Buziam! Quote
Menrzuś Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [IMG]http://img156.imageshack.us/img156/3392/08031819153246cr3.jpg[/IMG] Quote
e.v.a Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [CENTER][B][COLOR=magenta]witaj rooo...........[/COLOR][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][COLOR=magenta]rooo................[/COLOR][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][COLOR=magenta]rooo...............[/COLOR][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][COLOR=magenta]roooooob.......[/COLOR][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][COLOR=magenta]robinsonie crusoe:evil_lol:[/COLOR][/B] [B][/B] [/CENTER] Quote
Menrzuś Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Dzisiaj piątek - to tyś pewnie Piętaszkówna :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Dzisiaj piątek - to tyś pewnie Piętaszkówna :evil_lol:[/quote] :grin: no to mi powiedziałes :grin: Quote
e.v.a Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Czasami mi się uda :roll:[/quote] i za to cie.... cie cie:loveu: Quote
Menrzuś Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Ciecierzyca - jadłaś takie cuś......mniamnuśne :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Ciecierzyca - jadłaś takie cuś......mniamnuśne :evil_lol:[/quote] a jadłaś :eviltong: a widzialeś cietrzewia??:razz: Quote
Menrzuś Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='evaxon']a jadłaś :eviltong: a widzialeś cietrzewia??:razz:[/quote] na żywca, w naturze niestety nie :shake: Quote
Alicja Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [FONT=Arial][B]z najlepszymi od [COLOR=Blue]Klocusiowej[/COLOR] i od[COLOR=Red] Mnie[/COLOR] [/B][/FONT] [FONT=Arial][B][/B][/FONT][CENTER][FONT=Arial][B][COLOR=Green]Cieplej wody cala balia. umyj sobie genitalia, glowe pochyl do podlogi i szeroko rozstaw nogi. Przyjezdzaja dwie Rosjanki, beda robic Ci pisanki[/COLOR][/B][/FONT] [/CENTER] Quote
e.v.a Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Menrzuś']na żywca, w naturze niestety nie :shake:[/quote] to tak jak taa:razz: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][B]z najlepszymi od [COLOR=blue]Klocusiowej[/COLOR] i od[COLOR=red] Mnie[/COLOR] [/B][/FONT] [CENTER][FONT=Arial][B][COLOR=green]Cieplej wody cala balia. umyj sobie genitalia, glowe pochyl do podlogi i szeroko rozstaw nogi. Przyjezdzaja dwie Rosjanki, beda robic Ci pisanki[/COLOR][/B][/FONT][/CENTER] [/quote] buahahahahahahaha:grin: Quote
Menrzuś Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][B]z najlepszymi od [COLOR=blue]Klocusiowej[/COLOR] i od[COLOR=red] Mnie[/COLOR] [/B][/FONT] [CENTER][FONT=Arial][B][COLOR=green]Cieplej wody cala balia. umyj sobie genitalia, glowe pochyl do podlogi i szeroko rozstaw nogi. Przyjezdzaja dwie Rosjanki, beda robic Ci pisanki[/COLOR][/B][/FONT][/CENTER] [/quote] Tuś mnie zaskoczyła - takich życzeń jeszcze nie dostałem :loveu:....i te Rosjanki :crazyeye: [quote name='evaxon']to tak jak taa:razz: [/quote] Ale ciecierzyca?....mmmmmmmmmmmmmmmmm Quote
Recommended Posts