Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Jak w domku jesteś, to lepiej kompa reperuj :razz:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Sama nie dam rady jeszcze coś bardzie spartole i co bedzie :roll: Przyjdzie moja gorsza połówka to zreperuje:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Sama nie dam rady jeszcze coś bardzie spartole i co bedzie :roll: Przyjdzie moja gorsza połówka to zreperuje:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

To niech się spieszy :razz:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Sama nie dam rady jeszcze coś bardzie spartole i co bedzie :roll: Przyjdzie moja gorsza połówka to zreperuje:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

A so Ci się stało? Zepsułaś? :evil_lol:

Doberek Koffffffffffffani!

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A co masz coś dla mnie :razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

no nie wiem, nie wiem :razz::roll:

[quote name='Iza i Avanti']A so Ci się stało? Zepsułaś? :evil_lol:

Doberek Koffffffffffffani![/quote]

Czego sie dotknie, to spartoli :evil_lol:......zdolniacha z Niej :p

Cześć Izunia :multi:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A so Ci się stało? Zepsułaś? :evil_lol:

Doberek Koffffffffffffani![/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No własnie po raz pierwszy nie ja zepsułam :eviltong:......a coś z dzwiękami.....normalnie najzwyczajniej w świecie ich nie mam:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No własnie po raz pierwszy nie ja zepsułam :eviltong:......a coś z dzwiękami.....normalnie najzwyczajniej w świecie ich nie mam:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Może piesek kabelek przegryzł? :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Może piesek kabelek przegryzł? :roll:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie mój piesek kabelków nie gryzie od czasu jak go 220 posmyrało :roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie mój piesek kabelków nie gryzie od czasu jak go 220 posmyrało :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

mój to miał nauczkę przy 15V i też już nie rusza :lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']mój to miał nauczkę przy 15V i też już nie rusza :lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]E tam 15 zobaczył byś akcję z 220...to była jazda przez miesiąc o kuchni nie chciał wejść:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]E tam 15 zobaczył byś akcję z 220...to była jazda przez miesiąc o kuchni nie chciał wejść:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

dobrze, że przeżył. Argon to chapnął kabel od laptopa i jak mustang odskoczył zdziwiony

Posted

[quote name='Menrzuś']dobrze, że przeżył. Argon to chapnął kabel od laptopa i jak mustang odskoczył zdziwiony[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nooo było strachu....my remontowaliśmy kuchnie i zakładaliśmy kontakty i jeden nie był jeszcze gotowy....i wystawały kabelki i Krosiu podszedł sobie i nie wiem po co ale se polizął kabelek...........:cool1: bylo pisku...łooooo matko...jak se przypomne to brrrr:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nooo było strachu....my remontowaliśmy kuchnie i zakładaliśmy kontakty i jeden nie był jeszcze gotowy....i wystawały kabelki i Krosiu podszedł sobie i nie wiem po co ale se polizął kabelek...........:cool1: bylo pisku...łooooo matko...jak se przypomne to brrrr:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

To teraz chyba gniazdka zakrywacie przed małą, żeby cos tam nie włożyła, co?

Posted

[quote name='Menrzuś']To teraz chyba gniazdka zakrywacie przed małą, żeby cos tam nie włożyła, co?[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ją gniazdka nie interesują- całe szczęście:lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ją gniazdka nie interesują- całe szczęście:lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

ale zawsze może wpaść na wspaniały pomysł i druta od dziergania w dziurkę włożyć :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']ale zawsze może wpaść na wspaniały pomysł i druta od dziergania w dziurkę włożyć :shake:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No niby tak...ale ja mam ją na oku... no ale fakt...trza by o tym pomyśleć:cool1:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No niby tak...ale ja mam ją na oku... no ale fakt...trza by o tym pomyśleć:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

są takie zaślepki na gniazdka

Posted

[quote name='Menrzuś']są takie zaślepki na gniazdka[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Wiem widziałam....a są moze gdzies na bazarku to zakupie przynajmniej na szczytny cel pójdzie:razz:

Dobra spadam bo mała śpiaca....wpadne po południu na spacerkowe fotki:cool3:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Wiem widziałam....a są moze gdzies na bazarku to zakupie przynajmniej na szczytny cel pójdzie:razz:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dobra spadam bo mała śpiaca....wpadne po południu na spacerkowe fotki:cool3:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Ja zaraz też wychodzę - właśnie na spacerek ;)

[quote name='Iza i Avanti']My mamy zaślepki we wszystkich gniazdkach, bo małą interesuje, kto "świnkę zamurował" :roll:[/quote]

A kto zamurował?

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Wiem widziałam....a są moze gdzies na bazarku to zakupie przynajmniej na szczytny cel pójdzie:razz:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dobra spadam bo mała śpiaca....wpadne po południu na spacerkowe fotki:cool3:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Nie uciekaj! :mad:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Nie uciekaj! :mad:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]sama wiesz Izuś...sila wyższa...coż ja poradze jak się syrena włącza :evil_lol: Ale nie smuć się- WRóCE:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]