Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Menrzuś, biegnij szybko do Credity - jest zdjęcie naszego małego Oskarka :multi: co prawda tylko jedno, ale Credita zawsze była oszczędna w fotkach :evil_lol: (musimy więcej poptasiorzyć :p )

a ja zmykam do domku i życzę miłego popołudnia ;)

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

no tak już mi tu jakieś zmowy się szykują na mnie:evil_lol:
ja nie jestem oszczędna tylko co rusz muszę od kompa odchodzić :p miłego popołudnia Agniestko;)

Posted

[quote name='credita']o a Menrzuś chyba dziś zapomniał o dogo :evil_lol:[/quote]

[quote name='Agniest']pewnie odsypia wczorajszą imprezę imieninową :)[/quote]

Nic nie zapomniał...tylko ganiał z Argonem na badania krwi....i jeszcze psiorkom papu gotuję :roll:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hmmmm cię rozdzewiczyły jednym słowem :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]

Aż tak to nie było - pokazały tylko gdzie jest moje miejsce :evil_lol:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]kawe se przyniesłam to i poczekam .......[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-108.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

O tej porze kawka? :-o

Posted

[quote name='Menrzuś']

O tej porze kawka? :-o[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:hmmmm: a co .....to już o tej nie pijasz :razz:...odgruzowałam domeczek i teraz ciasteczko , kawusia .....[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]:hmmmm: a co .....to już o tej nie pijasz :razz:...odgruzowałam domeczek i teraz ciasteczko , kawusia .....[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

To czas na ponowne zagruzowanie, bo nie miałabyś co robić rankiem :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']To czas na ponowne zagruzowanie, bo nie miałabyś co robić rankiem :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:a myślisz co robię nocami ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:a myślisz co robię nocami ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Myślałem, że sobie słodko śpisz :roll:

[quote name='evaxon'][CENTER][B][SIZE=4][COLOR=magenta]zgadnij ktooo toooooo:diabloti:[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[/quote]

:hmmmm:.......eeeeeeeeee......hmmmmmmmm......[B]TY :diabloti:[/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']Myślałem, że sobie słodko śpisz :roll:
[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]zanim się położę muszę trochę pobroić ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]zanim się położę muszę trochę pobroić ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

A myślałem, że jesteś z tych dobrze ułożonych :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']
:hmmmm:.......eeeeeeeeee......hmmmmmmmm......[B]TY :diabloti:[/B][/quote]
[B][COLOR=magenta]popsuułeś zabawe:shake:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='evaxon']no jaa jaa ale miales sie dłużej zastanawiać:razz::razz::razz::razz:[/quote]

Przecież nie powiedziałem ktoś Ty - tylko tak ogólnie :p:eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']a od razu na mnie :shake:

cóż tam u Ciebie ciekawego się dzieje?[/quote]
hihi no na kogos musi byc :P

echh a no u mnie chwilowo pod górke:razz: powoli wychodze na prosta....:razz:

Posted

[quote name='evaxon']hihi no na kogos musi byc :P

echh a no u mnie chwilowo pod górke:razz: powoli wychodze na prosta....:razz:[/quote]

Idąc pod górkę uda sobie wyrobisz:evil_lol:.....przyda sie jak nic na wiosnę :p

Posted

[quote name='Menrzuś']Idąc pod górkę uda sobie wyrobisz:evil_lol:.....przyda sie jak nic na wiosnę :p[/quote]
echhh wolala bym miec grube uda.....:-(