Agniest Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Menrzuś, biegnij szybko do Credity - jest zdjęcie naszego małego Oskarka :multi: co prawda tylko jedno, ale Credita zawsze była oszczędna w fotkach :evil_lol: (musimy więcej poptasiorzyć :p ) a ja zmykam do domku i życzę miłego popołudnia ;) Quote
credita Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 no tak już mi tu jakieś zmowy się szykują na mnie:evil_lol: ja nie jestem oszczędna tylko co rusz muszę od kompa odchodzić :p miłego popołudnia Agniestko;) Quote
credita Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 o a Menrzuś chyba dziś zapomniał o dogo :evil_lol: Quote
Agniest Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 pewnie odsypia wczorajszą imprezę imieninową :) Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]kawe se przyniesłam to i poczekam .......[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-108.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Agniest']:roflt::roflt: to chyba Imbirka cię tak nazwała ;) pamiętam te czasy.....:cool3:[/quote] Było.....minęło. Powoli te czasy się kończą ;) Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='credita']o a Menrzuś chyba dziś zapomniał o dogo :evil_lol:[/quote] [quote name='Agniest']pewnie odsypia wczorajszą imprezę imieninową :)[/quote] Nic nie zapomniał...tylko ganiał z Argonem na badania krwi....i jeszcze psiorkom papu gotuję :roll: Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hmmmm cię rozdzewiczyły jednym słowem :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Aż tak to nie było - pokazały tylko gdzie jest moje miejsce :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]kawe se przyniesłam to i poczekam .......[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-108.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote] O tej porze kawka? :-o Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Menrzuś'] O tej porze kawka? :-o[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :hmmmm: a co .....to już o tej nie pijasz :razz:...odgruzowałam domeczek i teraz ciasteczko , kawusia .....[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:hmmmm: a co .....to już o tej nie pijasz :razz:...odgruzowałam domeczek i teraz ciasteczko , kawusia .....[/COLOR][/FONT][/B][/quote] To czas na ponowne zagruzowanie, bo nie miałabyś co robić rankiem :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Menrzuś']To czas na ponowne zagruzowanie, bo nie miałabyś co robić rankiem :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:a myślisz co robię nocami ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [CENTER][B][SIZE=4][COLOR=magenta]zgadnij ktooo toooooo:diabloti:[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:a myślisz co robię nocami ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Myślałem, że sobie słodko śpisz :roll: [quote name='evaxon'][CENTER][B][SIZE=4][COLOR=magenta]zgadnij ktooo toooooo:diabloti:[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] [/quote] :hmmmm:.......eeeeeeeeee......hmmmmmmmm......[B]TY :diabloti:[/B] Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Menrzuś']Myślałem, że sobie słodko śpisz :roll: [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zanim się położę muszę trochę pobroić ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]zanim się położę muszę trochę pobroić ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A myślałem, że jesteś z tych dobrze ułożonych :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Menrzuś'] :hmmmm:.......eeeeeeeeee......hmmmmmmmm......[B]TY :diabloti:[/B][/quote] [B][COLOR=magenta]popsuułeś zabawe:shake:[/COLOR][/B] Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='evaxon'][B][COLOR=magenta]popsuułeś zabawe:shake:[/COLOR][/B][/quote] A to nie Ty? :crazyeye: Quote
e.v.a Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Menrzuś']A to nie Ty? :crazyeye:[/quote] no jaa jaa ale miales sie dłużej zastanawiać:razz::razz::razz::razz: Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='evaxon']no jaa jaa ale miales sie dłużej zastanawiać:razz::razz::razz::razz:[/quote] Przecież nie powiedziałem ktoś Ty - tylko tak ogólnie :p:eviltong: Quote
e.v.a Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Menrzuś']Przecież nie powiedziałem ktoś Ty - tylko tak ogólnie :p:eviltong:[/quote] achhhh czyl sie wydałam ze to ja??:splat: Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='evaxon']achhhh czyl sie wydałam ze to ja??:splat:[/quote] a od razu na mnie :shake: cóż tam u Ciebie ciekawego się dzieje? Quote
e.v.a Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Menrzuś']a od razu na mnie :shake: cóż tam u Ciebie ciekawego się dzieje?[/quote] hihi no na kogos musi byc :P echh a no u mnie chwilowo pod górke:razz: powoli wychodze na prosta....:razz: Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='evaxon']hihi no na kogos musi byc :P echh a no u mnie chwilowo pod górke:razz: powoli wychodze na prosta....:razz:[/quote] Idąc pod górkę uda sobie wyrobisz:evil_lol:.....przyda sie jak nic na wiosnę :p Quote
e.v.a Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Menrzuś']Idąc pod górkę uda sobie wyrobisz:evil_lol:.....przyda sie jak nic na wiosnę :p[/quote] echhh wolala bym miec grube uda.....:-( Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='evaxon']echhh wolala bym miec grube uda.....:-([/quote] oooo....faktycznie masz ciężki okres w życiu jak takie myśli Ci krążą po głowie :glaszcze: Quote
Recommended Posts