Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Taaaa zwęszyła stripa i przyleciała a teraz mnie tu będzie mówić że to my z Alą podglądary jesteśmy :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Od razu zwęszyła... Zaglądam, a tu Menrzuś pod prysznicem :-o No i Wy dwie, jak te sępy :p Nad nim wisicie i wykąpać mu się nie dacie :eviltong:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Od razu zwęszyła... Zaglądam, a tu Menrzuś pod prysznicem :-o No i Wy dwie, jak te sępy :p Nad nim wisicie i wykąpać mu się nie dacie :eviltong:[/quote]

jedna plecy mi myje, a druga głowę wyciera :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Od razu zwęszyła... Zaglądam, a tu Menrzuś pod prysznicem :-o No i Wy dwie, jak te sępy :p Nad nim wisicie i wykąpać mu się nie dacie :eviltong:[/quote]

tyle lat tu nad ranem przychodzę i jeszcze nie widziałam Menrzusia pod prysznicem ....:roll:.... a Jabcokowej i Alutce to od razu się pokazuje..... :evil_lol::evil_lol:

witajcie wszyscy :multi: ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']jedna plecy mi myje, a druga głowę wyciera :evil_lol:[/quote]

Ale masz LUX! :p

[quote name='Agniest']tyle lat tu nad ranem przychodzę i jeszcze nie widziałam Menrzusia pod prysznicem ....:roll:.... a Jabcokowej i Alutce to od razu się pokazuje..... :evil_lol::evil_lol:

witajcie wszyscy :multi: ;)[/quote]

Cze Agniest! :multi:

Posted

[quote name='Agniest']tyle lat tu nad ranem przychodzę i jeszcze nie widziałam Menrzusia pod prysznicem ....:roll:.... a Jabcokowej i Alutce to od razu się pokazuje..... :evil_lol::evil_lol:

witajcie wszyscy :multi: ;)[/quote]

..... bo jesteś dobrze wychowana dziewczynka i grzecznie czekasz na kawkę, a nie szukasz jej w wannie :razz:

Witanko Agniestka :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś'][IMG]http://img174.imageshack.us/img174/7230/06101418064854xc9.gif[/IMG]...... wow :crazyeye:

cześć podglądaczki :razz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Menrzuś co takie oczy robisz ...coś ty się na golaska nie widział :razz::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='Iza i Avanti']Od razu zwęszyła... Zaglądam, a tu Menrzuś pod prysznicem :-o No i Wy dwie, jak te sępy :p Nad nim wisicie i wykąpać mu się nie dacie :eviltong:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Tralalalala...juz my wiemy jak jest na prawde :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='Menrzuś']jedna plecy mi myje, a druga głowę wyciera :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Otóż to :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

witajcie wszyscy :multi: ;)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ma się te fory :cool3::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Menrzuś co takie oczy robisz ...coś ty się na golaska nie widział :razz::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

a zawsze jakoś lustro mi zaparuje

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Tralalalala...juz my wiemy jak jest na prawde :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

ja też wiem :eviltong:

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Otóż to :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

ale pazurki to mogłabyś trochę podciąć :evil_lol:

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ma się te fory :cool3::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

raczej siłę przebicia się przez drzwi łazienkowe :eviltong:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No so Ty! Ja i zazdrościć? Never! :cool3:[/quote]

Bo i nie ma czego. I tak z Agniestką jesteście właściwie jedynymi oryginalnymi Ptasiorkami, które tu od początku zaglądacie :loveu:

Posted

[quote name='Agniest']Menrzuś, a może one ukrytą kamerę ci gdzieś podłożyły ? :evil_lol: trza sprawdzić....:evil_lol:[/quote]:razz::razz::razz:

[quote name='Menrzuś']raczej siłę przebicia się przez drzwi łazienkowe :eviltong:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No so ty przeca były otwarte:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']Bo i nie ma czego. I tak z Agniestką jesteście właściwie jedynymi oryginalnymi Ptasiorkami, które tu od początku zaglądacie :loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Poczułam się jak podróbka z Wietnamu :roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Agniest']Menrzuś, a może one ukrytą kamerę ci gdzieś podłożyły ? :evil_lol: trza sprawdzić....:evil_lol:[/quote]

i myślisz, że teraz siedzą przed monitorem i zaślinione wpatrują się w obraz? :crazyeye:

:diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']i myślisz, że teraz siedzą przed monitorem i zaślinione wpatrują się w obraz? :crazyeye:

:diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Myślisz że do końca upodabniam się do mojej córci :razz:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Poczułam się jak podróbka z Wietnamu :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

.....nie można w miesiąc roku nadrobić :razz:.....ale wszystko przed nami :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś'].....nie można w miesiąc roku nadrobić :razz:.....ale wszystko przed nami :loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No ba..........;)[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Myślisz że do końca upodabniam się do mojej córci :razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

widać, co geny, to geny :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']widać, co geny, to geny :evil_lol:[/quote][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]No niby tak ale już od dawna się nie ślinię:evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No ba..........;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Teraz to jestem wyszczekany, ale jak byłem jak Lelyja, to dziewczyny wprowadziły mnie w realia dogowe.

Posted

[quote name='Menrzuś']Teraz to jestem wyszczekany, ale jak byłem jak [B][SIZE=4]Lelyja[/SIZE][/B], to dziewczyny wprowadziły mnie w realia dogowe.[/quote]

:roflt::roflt: to chyba Imbirka cię tak nazwała ;) pamiętam te czasy.....:cool3:

Posted

[quote name='Menrzuś']Teraz to jestem wyszczekany, ale jak byłem jak Lelyja, to dziewczyny wprowadziły mnie w realia dogowe.[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hmmmm cię rozdzewiczyły jednym słowem :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Iza i Avanti']Jabcokowa! Ty nasza podróbko z Wietnamu ;-) :-) hihihihihihihihihi[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No sooooooo:roll:[/B][/COLOR][/FONT]