Iza i Avanti Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Taaaa zwęszyła stripa i przyleciała a teraz mnie tu będzie mówić że to my z Alą podglądary jesteśmy :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Od razu zwęszyła... Zaglądam, a tu Menrzuś pod prysznicem :-o No i Wy dwie, jak te sępy :p Nad nim wisicie i wykąpać mu się nie dacie :eviltong: Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [IMG]http://img174.imageshack.us/img174/7230/06101418064854xc9.gif[/IMG]...... wow :crazyeye: cześć podglądaczki :razz: Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Od razu zwęszyła... Zaglądam, a tu Menrzuś pod prysznicem :-o No i Wy dwie, jak te sępy :p Nad nim wisicie i wykąpać mu się nie dacie :eviltong:[/quote] jedna plecy mi myje, a druga głowę wyciera :evil_lol: Quote
Agniest Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Od razu zwęszyła... Zaglądam, a tu Menrzuś pod prysznicem :-o No i Wy dwie, jak te sępy :p Nad nim wisicie i wykąpać mu się nie dacie :eviltong:[/quote] tyle lat tu nad ranem przychodzę i jeszcze nie widziałam Menrzusia pod prysznicem ....:roll:.... a Jabcokowej i Alutce to od razu się pokazuje..... :evil_lol::evil_lol: witajcie wszyscy :multi: ;) Quote
Iza i Avanti Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Menrzuś']jedna plecy mi myje, a druga głowę wyciera :evil_lol:[/quote] Ale masz LUX! :p [quote name='Agniest']tyle lat tu nad ranem przychodzę i jeszcze nie widziałam Menrzusia pod prysznicem ....:roll:.... a Jabcokowej i Alutce to od razu się pokazuje..... :evil_lol::evil_lol: witajcie wszyscy :multi: ;)[/quote] Cze Agniest! :multi: Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Agniest']tyle lat tu nad ranem przychodzę i jeszcze nie widziałam Menrzusia pod prysznicem ....:roll:.... a Jabcokowej i Alutce to od razu się pokazuje..... :evil_lol::evil_lol: witajcie wszyscy :multi: ;)[/quote] ..... bo jesteś dobrze wychowana dziewczynka i grzecznie czekasz na kawkę, a nie szukasz jej w wannie :razz: Witanko Agniestka :multi::loveu: Quote
apple Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Menrzuś'][IMG]http://img174.imageshack.us/img174/7230/06101418064854xc9.gif[/IMG]...... wow :crazyeye: cześć podglądaczki :razz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Menrzuś co takie oczy robisz ...coś ty się na golaska nie widział :razz::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='Iza i Avanti']Od razu zwęszyła... Zaglądam, a tu Menrzuś pod prysznicem :-o No i Wy dwie, jak te sępy :p Nad nim wisicie i wykąpać mu się nie dacie :eviltong:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Tralalalala...juz my wiemy jak jest na prawde :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='Menrzuś']jedna plecy mi myje, a druga głowę wyciera :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Otóż to :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='Agniest']tyle lat tu nad ranem przychodzę i jeszcze nie widziałam Menrzusia pod prysznicem ....:roll:.... a Jabcokowej i Alutce to od razu się pokazuje..... :evil_lol::evil_lol: witajcie wszyscy :multi: ;)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ma się te fory :cool3::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ale masz LUX! :p[/quote] Nie mów, że zazdrościsz:eviltong: Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Menrzuś co takie oczy robisz ...coś ty się na golaska nie widział :razz::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] a zawsze jakoś lustro mi zaparuje [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Tralalalala...juz my wiemy jak jest na prawde :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] ja też wiem :eviltong: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Otóż to :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] ale pazurki to mogłabyś trochę podciąć :evil_lol: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ma się te fory :cool3::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] raczej siłę przebicia się przez drzwi łazienkowe :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Menrzuś']Nie mów, że zazdrościsz:eviltong:[/quote] No so Ty! Ja i zazdrościć? Never! :cool3: Quote
Agniest Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Menrzuś, a może one ukrytą kamerę ci gdzieś podłożyły ? :evil_lol: trza sprawdzić....:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No so Ty! Ja i zazdrościć? Never! :cool3:[/quote] Bo i nie ma czego. I tak z Agniestką jesteście właściwie jedynymi oryginalnymi Ptasiorkami, które tu od początku zaglądacie :loveu: Quote
apple Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Agniest']Menrzuś, a może one ukrytą kamerę ci gdzieś podłożyły ? :evil_lol: trza sprawdzić....:evil_lol:[/quote]:razz::razz::razz: [quote name='Menrzuś']raczej siłę przebicia się przez drzwi łazienkowe :eviltong:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No so ty przeca były otwarte:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
apple Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Menrzuś']Bo i nie ma czego. I tak z Agniestką jesteście właściwie jedynymi oryginalnymi Ptasiorkami, które tu od początku zaglądacie :loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Poczułam się jak podróbka z Wietnamu :roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Agniest']Menrzuś, a może one ukrytą kamerę ci gdzieś podłożyły ? :evil_lol: trza sprawdzić....:evil_lol:[/quote] i myślisz, że teraz siedzą przed monitorem i zaślinione wpatrują się w obraz? :crazyeye: :diabloti: Quote
apple Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Menrzuś']i myślisz, że teraz siedzą przed monitorem i zaślinione wpatrują się w obraz? :crazyeye: :diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Myślisz że do końca upodabniam się do mojej córci :razz:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Poczułam się jak podróbka z Wietnamu :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] .....nie można w miesiąc roku nadrobić :razz:.....ale wszystko przed nami :loveu: Quote
apple Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Menrzuś'].....nie można w miesiąc roku nadrobić :razz:.....ale wszystko przed nami :loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No ba..........;)[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Myślisz że do końca upodabniam się do mojej córci :razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] widać, co geny, to geny :evil_lol: Quote
apple Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Menrzuś']widać, co geny, to geny :evil_lol:[/quote][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]No niby tak ale już od dawna się nie ślinię:evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No ba..........;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Teraz to jestem wyszczekany, ale jak byłem jak Lelyja, to dziewczyny wprowadziły mnie w realia dogowe. Quote
Agniest Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Menrzuś']Teraz to jestem wyszczekany, ale jak byłem jak [B][SIZE=4]Lelyja[/SIZE][/B], to dziewczyny wprowadziły mnie w realia dogowe.[/quote] :roflt::roflt: to chyba Imbirka cię tak nazwała ;) pamiętam te czasy.....:cool3: Quote
Iza i Avanti Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Jabcokowa! Ty nasza podróbko z Wietnamu ;-) :-) hihihihihihihihihi Quote
Iza i Avanti Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 A ja zapraszam tu --> na pomoc Lusince: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107905[/URL] Quote
apple Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Menrzuś']Teraz to jestem wyszczekany, ale jak byłem jak Lelyja, to dziewczyny wprowadziły mnie w realia dogowe.[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hmmmm cię rozdzewiczyły jednym słowem :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Iza i Avanti']Jabcokowa! Ty nasza podróbko z Wietnamu ;-) :-) hihihihihihihihihi[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No sooooooo:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts