Alicja Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Totalne gnicie odwłoka :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a ja piekę rogaliczki z powidłami i ze smażonymi jabłuszkami :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Masz zdrowie :evil_lol:......ja jakoś w słodkościach nie gustuję. Quote
Alicja Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Masz zdrowie :evil_lol:......ja jakoś w słodkościach nie gustuję.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:..wolę tatara ...ale moje samczyki lubią:grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Tatara to se zrobię na święta - sam zmielę i doprawię:p Quote
Alicja Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Tatara to se zrobię na święta - sam zmielę i doprawię:p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to ja już dziś mialam święto na kolacyjkę ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]no to ja już dziś mialam święto na kolacyjkę ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] smaka mi robisz :shake::razz: Quote
Alicja Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 [quote name='Menrzuś']smaka mi robisz :shake::razz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll: a gdzieżbym śmiała :oops:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Na noc takie wizje roztaczać - to sadyzm w czystym wydaniu :roll: Quote
apple Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Doberek poniedziałkowy.....przyszłam co poniektórym odwiedzającym nadpsuć trochę krwi...jeszcze jutro i tydzień labki mam:diabloti: Witaj Menrzusiu :multi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Bry :hand:......a ja jeszcze 3 i pół miesiąca i wracam do pracy :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agniest Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Menrzuś, a ty obchodzisz imieninki ? :cool3: bo jak tak to [SIZE=5][COLOR=magenta][B]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO [/B][/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]:multi::multi:[/COLOR] [IMG]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/39/Champagne.jpg/180px-Champagne.jpg[/IMG] a zamiast kawki lampka szampana ;) Quote
Menrzuś Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='Agniest']Menrzuś, a ty obchodzisz imieninki ? :cool3: bo jak tak to [SIZE=5][COLOR=magenta][B]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO [/B][/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]:multi::multi:[/COLOR] a zamiast kawki lampka szampana ;)[/quote] Ty to masz pamięć :multi: Pewnie, że obchodzę - imieniny są dla mnie ważniejsze od urodzin ;) Dzięki :loveu: Quote
Menrzuś Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Doberek poniedziałkowy.....przyszłam co poniektórym odwiedzającym nadpsuć trochę krwi...jeszcze jutro i tydzień labki mam:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Menrzusiu :multi:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Fajną pracę masz - ledwo za biurkiem usiadłaś, a już wolne masz :lol: Cześć Jabłkowa :multi: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Bry :hand:......a ja jeszcze 3 i pół miesiąca i wracam do pracy :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ....i wreszcie przestaniesz się nudzić :evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']Siem witam i o cenne zdrówko pytam?[/quote] :calus: witam Izunię - ze zdrówkiem coraz lepiej ;) Quote
Iza i Avanti Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='Menrzuś']Ty to masz pamięć :multi: Pewnie, że obchodzę - imieniny są dla mnie ważniejsze od urodzin ;) Dzięki :loveu:[/quote] Jej, Menrzuś! To wszystkiego naj, naj, naj! :B-fly::B-fly::BIG::drink1::drinking::popcorn::cunao: Quote
Menrzuś Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jej, Menrzuś! To wszystkiego naj, naj, naj! :B-fly::B-fly::BIG::drink1::drinking::popcorn::cunao:[/quote] Dzięki Iza:loveu: Quote
Agniest Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='Menrzuś']Ty to masz pamięć :multi: Pewnie, że obchodzę - imieniny są dla mnie ważniejsze od urodzin ;) Dzięki :loveu:[/quote] No to pewnie miałeś "upojny" weekend :cool3: echhhhh, ty to masz fajnie, impreza za imprezą :evil_lol: Quote
Agniest Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 no co ty, za tydzień święta, potem weekend majowy itp. itd. :evil_lol::evil_lol: powodów do świętowania jest dużo :p a jeszcze mają nam dodatkowy dzień wolny uchwalić - słyszałam w wiadomościach :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='Agniest']no co ty, za tydzień święta, potem weekend majowy itp. itd. :evil_lol::evil_lol: powodów do świętowania jest dużo :p a jeszcze mają nam dodatkowy dzień wolny uchwalić - słyszałam w wiadomościach :evil_lol:[/quote] za to powinni wreszcie to komunistyczne święto 1go maja zlikwidować Quote
apple Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='Menrzuś']Fajną pracę masz - ledwo za biurkiem usiadłaś, a już wolne masz :lol: Cześć Jabłkowa :multi: [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hmmm byle gdzie to bym nie robiła nie? Za wygodna jestem:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To ja tez się napiję z wami za zdrówko i pomyslnośc dla Menrzusia[/B][/COLOR][/FONT] :drink1::drink1::knajpa::cunao::laola: Quote
Menrzuś Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To ja tez się napiję z wami za zdrówko i pomyslnośc dla Menrzusia[/B][/COLOR][/FONT] :drink1::drink1::knajpa::cunao::laola:[/quote] Tylko nie pij za dużo, bo pociechę karmiąc upijesz :evil_lol: Quote
apple Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='Menrzuś']Tylko nie pij za dużo, bo pociechę karmiąc upijesz :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie ma takiej obcji...moja pociecha juz odstawiona od dystrybutora:cool3:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie ma takiej obcji...moja pociecha juz odstawiona od dystrybutora:cool3:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ale zawsze sobie ciumknąć może :razz: Quote
Recommended Posts