Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nooooooooooo to jak ty to juz odżałowałam ta książke w taki razie :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

kruche ciasto ze śliwkami :razz:.......mmmmmmmmmmmmmówię Ci....:razz:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Hmmmmmmmmmmm:confused:
:czytaj: Przepisik proszę :user:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Sprawdzasz go :razz:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']kruche ciasto ze śliwkami :razz:.......mmmmmmmmmmmmmówię Ci....:razz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]ty mi nie mów ino daj spróbować na słowo nie wierze - może to atrapa :razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Hmmmmmmmmmmm:confused:
:czytaj: Przepisik proszę :user:[/quote]

będzie, będzie :razz:.....ale teraz idę na spacerek

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Sprawdzasz go :razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]ty mi nie mów ino daj spróbować na słowo nie wierze - może to atrapa :razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

ale jeNdza....no nie mogę :mdleje:

Posted

[quote name='Menrzuś']będzie, będzie :razz:.....ale teraz idę na spacerek

ale jeNdza....no nie mogę :mdleje:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Od razu jeNdza....tak tylko wyraziłam swój sceptycyzm :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Od razu jeNdza....tak tylko wyraziłam swój sceptycyzm :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Czy ktoś kiedyś Ciebie przegadał? :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Czy ktoś kiedyś Ciebie przegadał? :roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Hmmmmm no coz było by nie fair gdybym się nie przyznała że czasami udaje się to własnie tobie :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

A teraz wydarzenie tygodnia :multi:

Namierzanie....
[IMG]http://img299.imageshack.us/img299/3898/img2104lt2.jpg[/IMG]

...obliczanie koordynatów....i....
[IMG]http://img299.imageshack.us/img299/2699/img2105bf0.jpg[/IMG]

"fly like an eagle" :evil_lol:....lub bardziej z polska - "ujrzałam ooooooorła cień, go góryyyyyy wzbił sie niczym wiatr" :evil_lol:
[IMG]http://img299.imageshack.us/img299/1263/img2106cx5.jpg[/IMG]

cel złapany :p
[IMG]http://img299.imageshack.us/img299/8149/img2107kt6.jpg[/IMG]

c.d.n.

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hmmmmm no coz było by nie fair gdybym się nie przyznała że czasami udaje się to własnie tobie :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

taaaa....pewnie.....
Ty miszczem przeciesz jesteś :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']A teraz wydarzenie tygodnia :multi:

Namierzanie....

...obliczanie koordynatów....i....

"fly like an eagle" :evil_lol:....lub bardziej z polska - "ujrzałam ooooooorła cień, go góryyyyyy wzbił sie niczym wiatr" :evil_lol:

cel złapany :p

c.d.n.[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Hmmmmmm takiej interpretacji tej piosenki nie znałam :diabloti: Ale pikna jest! Zwłaszcza ilustracja:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Menrzuś']taaaa....pewnie.....
Ty miszczem przeciesz jesteś :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No przeca mówie że tylko czasem ci sie udaje:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Agniest']mmmmmmmm, jaka postawa...... [URL]http://img299.imageshack.us/img299/1263/img2106cx5.jpg[/URL] :)[/quote]

A pamiętasz jak jedna taka od grubasek ją wyzywała? :lol:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hmmmmmm takiej interpretacji tej piosenki nie znałam :diabloti: Ale pikna jest! Zwłaszcza ilustracja:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No przeca mówie że tylko czasem ci sie udaje:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

No widzisz - tutaj same nowości są :evil_lol:

pewnie raz na miesiąc :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']
No widzisz - tutaj same nowości są :evil_lol:
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]
taaaaaa nowości powiadasz....a to u was stale zima :razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

pewnie raz na miesiąc :shake:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]nooooo dokładnie!ale to takie wypadki przy pracy :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]nooooo dokładnie!ale to takie wypadki przy pracy :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

boszsz....o czym Ty piszesz? :crazyeye:.....juz sie pogubiłem :placz:

Posted

[quote name='Menrzuś']boszsz....o czym Ty piszesz? :crazyeye:.....juz sie pogubiłem :placz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No jak to o czym..........ahhhhh to jednak prawda że mężczyźni mają problem z podzielnością uwagi...ehhhhhhhhhhh trudno :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No jak to o czym..........ahhhhh to jednak prawda że mężczyźni mają problem z podzielnością uwagi...ehhhhhhhhhhh trudno :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Menrzuś']:placz::placz::placz:[/quote][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]Nie płacz to nie twoja wina że tak was matka natura urządziła :diabloti:[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='apple'][COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]Nie płacz to nie twoja wina że tak was matka natura urządziła :diabloti:[/FONT][/B][/COLOR][/quote]

a gdzie tu zażalenie złożyć można? :-(

Posted

[quote name='evaxon']przyszłam na ciacho:multi:zostało cos jeszcze:razz::diabloti:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]eeeee to atrapa jakaś :diabloti: ale przyznać trzeba apetycznie wyglada :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]eeeee to atrapa jakaś :diabloti: ale przyznać trzeba apetycznie wyglada :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:razz:powiadasz ze Menrzuś nas podpuszcza???:razz:

Posted

[quote name='evaxon']:razz:powiadasz ze Menrzuś nas podpuszcza???:razz:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja nic takiego nie mówiłam jakby co :siara:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='shirrrapeira']Jakie piękne zdjecia psiaczków. A ciasto mniam, mniam.[/quote]

Noooo.....Sylwa nam odtłuszcza się i zrobiła sie jakaś takaś skoczniejsza :p
A ciacho dobre jest:roll:

[quote name='evaxon']przyszłam na ciacho:multi:zostało cos jeszcze:razz::diabloti:[/quote]

jeszcze ze trzy kawałki zostały :razz:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]eeeee to atrapa jakaś :diabloti: ale przyznać trzeba apetycznie wyglada :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

zazdrościsz, bo sama nie masz :eviltong:
[quote name='evaxon']:razz:powiadasz ze Menrzuś nas podpuszcza???:razz:[/quote]

Niedowiarek - nie, to nie....więcej nie będzie :shake:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ja nic takiego nie mówiłam jakby co :siara:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

nooooo....jakby co :eviltong:

Koniec z ciachami dla wszystkich - teraz będzie tylko dla wybrańców, o!